Гинеме като мухи
Гинеме като мухи
Не,това въобще не е възможно в една нормална държава!
Подчертавам,нормална!
http://www.blitz.bg/news/article/323221"
Подчертавам,нормална!
Re: Гинеме като мухи
Всички ли четете тоя парцал ????
Статии от български медии пускат основно тези, които живеят в България + михата-две, който живее в някакъв негов си свят.
Струва ми се, че частта от форума, която е извън България не се интересува много от БГ пресата. Поне такива са моите наблюдения.
Струва ми се, че частта от форума, която е извън България не се интересува много от БГ пресата. Поне такива са моите наблюдения.
Последно промяна от tonich на Пет Мар 06, 2015 11:52 am, променено общо 1 път.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
tonich написа:Статии от български медии пускат основно тези, които живеят в България + михата-две, който живее в някакъв нвгов си свят.
Да бе ти в момента пишеш в американски форум и си чатиш с негърчета ...
Абе верно се взимате на сериозно.... а аз до скоро си мислех че се шегувате ....
Я пусни нещо ново от "Нанавут" да научим.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ние пак ни лук мирисали, ни лук яли.Mielle написа:Не,това въобще не е възможно в една нормална държава!
Подчертавам,нормална!
В една нормална държава не пушат 90% от хората, за пиенето не ми се споменава, за движението и храненето пък съвсем. Е няма как да не умираме, когато се самоубиваме толкова успешно ВСЕКИ ден....
- Bistra
- Напуснал форума
Михата 2 живее във форума.tonich написа:Статии от български медии пускат основно тези, които живеят в България + михата-две, който живее в някакъв нвгов си свят.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Има доста истина в това.pumpy написа:Ние пак ни лук мирисали, ни лук яли.Mielle написа:Не,това въобще не е възможно в една нормална държава!
Подчертавам,нормална!
В една нормална държава не пушат 90% от хората, за пиенето не ми се споменава, за движението и храненето пък съвсем. Е няма как да не умираме, когато се самоубиваме толкова успешно ВСЕКИ ден....
Не знам от какво точно се възмущава автора на темата (нито му разбирам и другите мнения де), но според мен поне, 18 минути са твърде много чакане за линейка, особено в град като София. Ама това едва ли е причина хората да гинат като мухи.
Не разбирам само защо присъстващите там са се обаждали на всички възможни телефони, вкл. на министъра на здравеопазването (ВТФ???), но това, както и решаването на проблеми със скандали, надвиквания и "драматични и силно напрегнати събрания" е резултат на манталитета... какъвто народа, такава и държавата.
Факт е, че намалява остатъчната диаспора, жители на БГ - под 7 милиона вече е населението по данни на ЦРУ. Водят ги повече, че така им изнася, може би като база за европейските субсидии.
Да, парцала Блиц.бг редовно ни го навират в лицето. Гастарбайтерите и сродните им душички.
Да, парцала Блиц.бг редовно ни го навират в лицето. Гастарбайтерите и сродните им душички.
Embrace your climate change!
къш, къш....Bistra написа:Михата 2 живее във форума.tonich написа:Статии от български медии пускат основно тези, които живеят в България + михата-две, който живее в някакъв нвгов си свят.
Струва ми се, че частта от форума, която е извън България не се интересува много от БГ пресата. Поне такива са моите наблюдения.![]()
Така ли си говорите вече по Фейсо, е поне се видяхте какви цървули сте там ...

Едни живеят по форуми а други по 24 часа постват снимки из фейцо

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Е, аз ни един цървул не съм видяла сред съфорумците, които са ми приятели във фейсбук. Нормални хора са със семейства. Ти ако имаш други наблюдения, моля!...
Само не ръси дезинформация, щото не е коректно!...Ама аз какво съм седнала да те превъзпитавам...муха и коректност...Баси!
BTW...Разбра ли сега, защо отвсякъде те изхвърлят като мръсно коте?

Само не ръси дезинформация, щото не е коректно!...Ама аз какво съм седнала да те превъзпитавам...муха и коректност...Баси!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra написа:Е, аз ни един цървул не съм видяла сред съфорумците, които са ми приятели във фейсбук. Нормални хора са със семейства. Ти ако имаш други наблюдения, моля!...![]()
Само не ръси дезинформация, щото не е коректно!...Ама аз какво съм седнала да те превъзпитавам...муха и коректност...Баси!![]()
Явно бай Линко не е обаждал скоро моята любима фраза !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Бай ти Линко съм го отдавна изпратила в небитието, така че и да лае, и да не лае...все тая! 

Тук ставаше въпрос за малко по-друг аспект,а не както се хванахте,че това била новина на blitz.
Е,и?
В страните от ЕС /но не и България/ се въведоха задължителни курсове за първа помощ със сертификат.На тях се учи и CPR .
Дори на работа няма да ви вземат,ако нямате изкаран такъв./превенция на инфарктите се води/
Поставиха се дефибрилатори на ключови места.Особено в зони с училища,административни органи и прочее.
Ако на тази среща е имало поне един,двама готови да направят масаж на човека до идването на линейката е имал 100% шансове.
А за София линейка на 17 минута е нещо нормално,имайки впредвид,че средно се бавят по 30 мин.Та в този случай дори е дошла по-рано.
Ако е била на курс в Орландовци виж обаче/последните новини/ може и да се окаже потрошена от ромите,а шофьорът пребит.
Та ако е имало един,който да не се вайка около него или да го пръска с вода,както предполагам е станало е имал шанс.
Целта не е да се правят сензации,а по-скоро да се въведе ред за подобни курсове и в България,защото там преди да тръгна млади и здрави хора гинеха като мухи на работните места,давам примери:задавил се с обяда си на 35 години и починал пред очите на колегите си,които просто го гледали,инфаркти на работните места,паднала мазилка и убила някой и прочее все на възраст 30-40.Това какво е?
Абсолютно безхаберие и безразличие на едно апатично общество!
Е,и?
В страните от ЕС /но не и България/ се въведоха задължителни курсове за първа помощ със сертификат.На тях се учи и CPR .
Дори на работа няма да ви вземат,ако нямате изкаран такъв./превенция на инфарктите се води/
Поставиха се дефибрилатори на ключови места.Особено в зони с училища,административни органи и прочее.
Ако на тази среща е имало поне един,двама готови да направят масаж на човека до идването на линейката е имал 100% шансове.
А за София линейка на 17 минута е нещо нормално,имайки впредвид,че средно се бавят по 30 мин.Та в този случай дори е дошла по-рано.
Ако е била на курс в Орландовци виж обаче/последните новини/ може и да се окаже потрошена от ромите,а шофьорът пребит.
Та ако е имало един,който да не се вайка около него или да го пръска с вода,както предполагам е станало е имал шанс.
Целта не е да се правят сензации,а по-скоро да се въведе ред за подобни курсове и в България,защото там преди да тръгна млади и здрави хора гинеха като мухи на работните места,давам примери:задавил се с обяда си на 35 години и починал пред очите на колегите си,които просто го гледали,инфаркти на работните места,паднала мазилка и убила някой и прочее все на възраст 30-40.Това какво е?

Абсолютно безхаберие и безразличие на едно апатично общество!
Здравеопазването е ефективно, когато следва от здравословния и разумен начин на живот, а не се изчислява според бързината на животоспасяването (или опита за такова) в критичната минута...
И какво да си мислят хората по селата, дето не се знае дали и на кой час ще им дойде линейката?
И какво да си мислят хората по селата, дето не се знае дали и на кой час ще им дойде линейката?
Embrace your climate change!
Да, ама това изисква поеане на отговорност, което е ужасно трудно. Много по-лесно е да прехвърлиш отговорнистите си на държавата, здравеопазването, трафика и изобщо всичко друго, но не и ТИ.....7George написа:Здравеопазването е ефективно, когато следва от здравословния и разумен начин на живот, а не се изчислява според бързината на животоспасяването (или опита за такова) в критичната минута...