Защо 3 март, а не 16 април?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
optics
Модератор

Re: Защо 3 март, а не 16 април?

Мнение от optics »

agent Ozo написа: Признавам, наистина си мислех, че САЩ са създадени след Априлското въстание в България.
Епа, най-малкото можело да се сетиш, че са създадени преди Канада.
Сега, майтапа настрана, за който не знае, да пояснА, как се помни "възрастта" на Канада. Възрастта на Пам Андерсън +100 !!!
Лесно, удобно, еротично и патриотично !!!
8)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Б.Б. нееднократно е доказвал, че не е много разумно да разчиташ на познанията придобити от прочита на Винету. :D
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

roumensp написа:Б.Б. нееднократно е доказвал, че не е много разумно да разчиташ на познанията придобити от прочита на Винету. :D
Той може и да го е чел, но със сигурност го е и гледал поне 100-на пъти, а ти не само, че не си го чел, ами даже не си го и гледал на големия екран и нямаш никаква представа за какво става въпрос...! ;( :(
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivalin написа:
roumensp написа:Б.Б. нееднократно е доказвал, че не е много разумно да разчиташ на познанията придобити от прочита на Винету. :D
Той може и да го е чел, но със сигурност го е и гледал поне 100-на пъти, а ти не само, че не си го чел, ами даже не си го и гледал на големия екран и нямаш никаква представа за какво става въпрос...! ;( :(
Ибалине, познанията ти за Северна Америка няма как да надскочат едно определено ниво, докато не прочетеш нещо на английски или се поразходиш да видиш какво става извън гетото с мишките.
Я пак ни припомни, кой българин беше измислил компютъра ? :o
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

ivalin написа:Какво сте се разплакали като вдоци за... ако ви се чете, четете, информация с този интернет бол, че и в къщи на топло в леглото, само натискаш мишката по главата и тя те разхожда из необятното пространсво на глобалната система от взаимносвързани компютърни мрежи. Никой с нищо не ви е длъжен прекалено на сериозно се вземате бе момчета. Вие се мислите едва ли не, че сте ВАК (Висша атестационна комисия) ли? ;( Разплакахте ме... :(
Не плачем ве.

Опитваме се да те научим на елементарна култура на общуване.

Трудна задача, но ще продължим да опитваме. Ако не ти, некой друг може да разбере и да вдене.

Верно е, че информация в интернета бол и затова е излишно и вредно дори да се чете помията дето я изливаш.

Ти пак си я изливай, като те кефи, след като си я погълнал да я изповръщаш, ама пусни един линк да не се цапаме и ние,

Предварително благодарим за (не)разбирането.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Ivan1007 написа:Верно е, че информация в интернета бол и затова е излишно и вредно дори да се чете помията дето я изливаш.
http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%B2%D ... 0%BD%D0%BE" Ето ти един линк да започнеш да се ограмотяваш, крайно време е, а не да плещиш неграмотни глупости! Жалко е за теб, че толкова си боледувал още в началното училище! ;( Пропуските ти са очевадни... Първо понаучи малко българския и тогава се праскай в българските форуми! :fubar:
Последно промяна от ivalin на Пет Мар 06, 2015 8:49 pm, променено общо 1 път.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivalin написа:
Ivan1007 написа:Верно е, че информация в интернета бол и затова е излишно и вредно дори да се чете помията дето я изливаш.
http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%B2%D ... 0%BD%D0%BE" Ето ти един линк да започнеш да се ограмотяваш карайно време е, а не да плещиш неграмотни глупости! Жалко е за теб, че толкова си боледувал още в началното училище! ;( Пропуските ти са очевадни... Първо понаучи малко бъргарския и тогава се праскай в българските форуми! :fubar:
Иване, спри да се праскаш ! :rofl:
grozdan

Мнение от grozdan »

ивалине, Ivan1007 и roumensp сигурно са шопи и затова не те разбират. Не им обръщай внимание, те само ти завиждат!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

ivalin написа:
http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%B2%D ... 0%BD%D0%BE" Ето ти един линк, да започнеш да се ограмотяваш карайно време е, а не да плещиш неграмотни глупости! Жалко е за теб, че толкова си боледувал още в началното училище! ;( Пропуските ти са очевадни... Първо понаучи малко бъргарския и тогава се праскай в българските форуми! :fubar:
Ето ти и на тебе един линк да се ограмотиш преди да правиш тъпи забележки.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D1% ... 1%86%D0%B0"

Общуването във форумите е еквивалент на живото общуване и затова пиша както говоря, а не на литературен български език.

Добре ще е да понаучиш правописа, ако имаш претенции, че пишеш на литературен български език - това, което пишеш е далеч от него.
Последно промяна от Ivan1007 на Пет Мар 06, 2015 5:44 pm, променено общо 1 път.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

grozdan написа:ивалине, Ivan1007 и roumensp сигурно са шопи и затова не те разбират. Не им обръщай внимание, те само ти завиждат!
Тцъ. Аз съм от резерват "Северозапад"

http://www.severozapad.org/content/view/14/28/"

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

С опитите си за осмиване на Бат Бойко, противниците му всъщност изграждат един образ на сбъдната американска мечта в български условия. Каква по-примамлива идея от тази, че в България всеки тичал с филия мас по ливадите като дете и прочел само една книга през живота може да бъде 2 пъти кмет на София и 2 пъти министър-председател?!
Че то и последното цигане от Факултето може да си мечтае за същото. Щото нема начин да не е чувал за Винету. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
pumpy

Мнение от pumpy »

agent Ozo написа:С опитите си за осмиване на Бат Бойко, противниците му всъщност изграждат един образ на сбъдната американска мечта в български условия. Каква по-примамлива идея от тази, че в България всеки тичал с филия мас по ливадите като дете и прочел само една книга през живота може да бъде 2 пъти кмет на София и 2 пъти министър-председател?!
Че то и последното цигане от Факултето може да си мечтае за същото. Щото нема начин да не е чувал за Винету. :)
Не е като някой, без един трудов стаж да е министър-председател и евро депутат, особено след една многократно повтаряна лъжам че няма да става такъв.....
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Да, ама евродепутатът поне е прочел повече книжки. Че и езици знае. Не, това не се вписва в американската мечта в България. Много излишни усилия. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Ivan1007 написа:
grozdan написа:ивалине, Ivan1007 и roumensp сигурно са шопи и затова не те разбират. Не им обръщай внимание, те само ти завиждат!
Тцъ. Аз съм от резерват "Северозапад"

http://www.severozapad.org/content/view/14/28/"
:rofl: LOL Интересен сайт :y: ама нямам време да му обърна обстойно внимание... Стила наподобява на Васко Громков (ака Вагро) Лобимият ми БГ блогър.. Преди време много го четях ама напоследък не смогвам..

P.S
Видях че некойси Николай Фенерски (май) е автора на романя..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Публикувай отговор