Bistra написа:Дебилно е да се лъже. Ама те наште жълти журналисти са такива, каквито са им и читателите.
Ба мааму за има няма седмица се опита 10 пъти да обидиш , седя и се чудя на какво се дължи това....
Aми ,Муха ти си единствения който обръща внимание на простотиите на стрина Кремона.Всички други са и лепнали етикета ''простакеса'' и не се занимат с незначителната и особа.
Ще помоля за заключване на темата. Освен, ако теми от този сорт "сцепване на мрака" не са умишлено насочени към нищо непредизвикано обиждане на постоянни потребители от отчаяни в извратенията си ръкоблудци.
Благодаря за съдействието!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Интересно как стрина Кремона разбра какво съм написал след като съм в прословутата и игнор листа.А когата някой е в тази листа ситуацията е :
Враговете са потребители, които могат да бъдат игнорирани по подразбиране. Мненията на тези потребители няма да бъдат показвани и лични съобщения от такива потребители няма да бъдат получавани.
Явно наша стрина има ясновидски способноти след като вижда и непоказнаото на компа и.
Bistra написа:Ще помоля за заключване на темата. Освен, ако теми от този сорт "сцепване на мрака" не са умишлено насочени към нищо непредизвикано обиждане на постоянни потребители от отчаяни в извратенията си ръкоблудци.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Ще помоля за заключване на темата. Освен, ако теми от този сорт "сцепване на мрака" не са умишлено насочени към нищо непредизвикано обиждане на постоянни потребители от отчаяни в извратенията си ръкоблудци.
Помниш ли като ти казвах за автогола с листата ?
Аблъда и той чете, ама още задържа да обади, взимай пример от него ....
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Мухич, аз не взимам пример от никого. Нито ме интересува кой, къде и как за разлика от теб.
Виж подписа на твоя приятел valsto и ще си говорим пак!
Aко си мислиш, че ме притесняваш с подмятания като горните си в дълбока заблуда...Даже един мрак не те бива да сцепиш като хората!