agent Ozo написа:Такова си е правилото бе, Мухич - всяко следващо крадене трябва да е по-голямо от предишните. Иначе ще те смятат за балък другите крадци. А така си на уважение.
От кого бе бай Линко ?
От теб ли, дето една ризка нямаш на гърба !
Гледай само като ги опоскат как ще почнат да се карат и твоя кумир ще излезе като директор на цирка и ще обяви антракта !
"Тъй като сме четворна коалиция, не носим отговорност за кредита" !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Изобщо не бях си го помислял..., между другото това говори за теб какво си мислиш... !
Яд ме е че НЕ ВИ ПУКА, и сега разбирам защо България е на тоя хал ....
Стефан Цанев
agent Ozo написа:Такова си е правилото бе, Мухич - всяко следващо крадене трябва да е по-голямо от предишните. Иначе ще те смятат за балък другите крадци. А така си на уважение.
От кого бе бай Линко ?
Гледай само като ги опоскат как ще почнат да се карат и твоя кумир ще излезе като директор на цирка и ще обяви антракта !
Не от мен, естествено. На босия цървулите не мож открадна.
Ако има голямо крадене, значи има и от кого да се краде, Муха. Не е ли така?
Майчето Манолова организира протести, Мух. Можеш да се прибереш и да се включиш веднага.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
От кого бе бай Линко ?
Не от мен, естествено. На босия цървулите не мож открадна.
Ако има голямо крадене, значи има и от кого да се краде, Муха. Не е ли така?
Майчето Манолова организира протести, Мух. Можеш да се прибереш и да се включиш веднага.
Що така бе ,единия гербеджия ме праща при Атака а другия при БСП, а не може ли човек да си има свои възгледи и критики към неправдите и лъжите на политиците !?!
Абе като се замисли човек по свестни до сега не видях от БКП, те не бяха много за света ама поне излезнаха по "ЧЕСТНИ" спрямо народа си .....
Пак ще повторя НЕ СЪМ КОМУНИСТ, просто КОНСТАТАЦИЯ !
Стефан Цанев
agent Ozo написа:Ами щото, Мухич, само БСП и АТАКА се опънаха за заема и почнаха общи протести. Няма при кой друг да те пратим.
Моята група бай Линко е най голямата от всички групички, а тя е на тези които не гласуват, а те са има няма 5 000 000 !
И когато дойде нашето време, всички вие ще бъдете изметени завинаги ....!
Стефан Цанев
myhata II написа:
Що така бе ,единия гербеджия ме праща при Атака а другия при БСП, а не може ли човек да си има свои възгледи и критики към неправдите и лъжите на политиците !?!
Абе като се замисли човек по свестни до сега не видях от БКП, те не бяха много за света ама поне излезнаха по "ЧЕСТНИ" спрямо народа си .....
Пак ще повторя НЕ СЪМ КОМУНИСТ, просто КОНСТАТАЦИЯ !
Ами значи ни управлява верното мекере - бивш член на БКП, при това проверен. То друг и не можеше да бъде бодигард на Тато...Все си казвам, че можеше да е и по-зле, ако бяха избрали чистачката на тоалетните за Премиер, която (по думите на А-блъд) би била идеалният модел "кариеристка" - без майтап!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:Моята група бай Линко е най голямата от всички групички, а тя е на тези които не гласуват, а те са има няма 5 000 000 !
Тези глупости са само за пред телевизията и за митингите, Муха. Иначе не струват и пукната пара. Няма никаква "групичка", група, сдружение, организация и т.н. на негласувалите. Това дори не е една сбирщина от хора, а маса от единични екземпляри, които не са си дали труда да гласуват по всевъзможни причини. Не 5 млн., ами 100 млн. да са - все тая. Кой ще е на власт се определя от гласувалите, Мух. Време е да го проумееш най-после.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
myhata II написа:Моята група бай Линко е най голямата от всички групички, а тя е на тези които не гласуват, а те са има няма 5 000 000 !
Тези глупости са само за пред телевизията и за митингите, Муха. Иначе не струват и пукната пара. Няма никаква "групичка", група, сдружение, организация и т.н. на негласувалите. Това дори не е една сбирщина от хора, а маса от единични екземпляри, които не са си дали труда да гласуват по всевъзможни причини. Не 5 млн., ами 100 млн. да са - все тая. Кой ще е на власт се определя от гласувалите, Мух. Време е да го проумееш най-после.
В България избори НЯМА !
Всичко се определя от ЦИК, който плати най много- той печели !
За какви избори говорим тук ?
Стефан Цанев
Ами тогава какво ми пееш за твоята групичка от 5 млн. негласували?
Състава на ЦИК как се определя бе, Муха? И кой е този, който дава власт на тези, които назначават ЦИК?
Абе ти що не вземеш да се запишеш за колонията на Марс? Явно от там си паднал.
agent Ozo написа:Ами тогава какво ми пееш за твоята групичка от 5 млн. негласували?
Състава на ЦИК как се определя бе, Муха? И кой е този, който дава власт на тези, които назначават ЦИК?
Абе ти що не вземеш да се запишеш за колонията на Марс? Явно от там си паднал.
Направи ли си труда да провериш от кога не е сменян председателя на ЦИК ?
Стефан Цанев