Продадоха България на ФЕД !

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
speedy

Re: Продадоха България на ФЕД !

Мнение от speedy »

myhata II написа: Пример :
HSBC Bank е клон на The Hongkong and Shanghai Banking Corporation e клон на National Bank of Commerce NY/Morgan Guaranty Trust

Да не забравяме че тази банка "The Hongkong and Shanghai Banking Corporation" е основана през 1865 когато Хонг Конг е бил Британска колония/British Crown Colony: 1842-1941 / и няма нищо общо с КИТАЙ днешно време ;) :lol: :D
С едно цъкване, но не в Google

http://finance.yahoo.com/q/mh?s=HSBC+Major+Holders

Може да добавиш и RBC - дялът им е горе-долу същия като на JPM. :)
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

myhata II написа:Новият държавен заем за 16 милиарда лева ще обсъдят в Народното събрание депутатите в началото на пленарното заседание. Паралелно с дебатите от 11:00 ч. пред парламента на протест излизат социалисти, организирани от депутата от БСП Мая Манолова.
От БСП обвиниха управляващите, че искат да си осигурят финансово спокойствие, като изтеглят нов заем от 16 милиарда лева, предаде Дарик.
От ГЕРБ пък обясниха, че социалистите създават излишни скандали и се аргументираха, че дългът не ражда дефицит, а е начин да се финансира дефицит.
Максималният срок за връщане на заема е 30 години, а лихвата е до 10%. Това е записано в мотивите на премиера Бойко Борисов към законопроекта за ратифициране на Договора за дилърство между България и Ситигруп Глобъл Маркетс имитид,HSBC Банк , Сосиете Женерал и Уникредит Банк.
HSBC е банката, която е в основата на голям международен скандал за укриване на данъци. През миналата седмица финансовият министър Владислав Горанов призна, че именно тези банки са помогнали на държавата да изплати парите на вложители в КТБ, а в замяна правителството се е задължило да върне жеста като изтегли облигационен заем от тях.

:rock: :drunk: :drunk:

РОБЧЕТААААА ЩЕ ТЪРСИТЕ КЕШААААА ! :rock:

The Primary Owners of the Federal Reserve Bank Are:

1. Rothschild's of London and Berlin
2. Lazard Brothers of Paris
3. Israel Moses Seaf of Italy
4. Kuhn, Loeb & Co. of Germany and New York
5. Warburg & Company of Hamburg, Germany
6. Lehman Brothers of New York
7. Goldman, Sachs of New York
8. Rockefeller Brothers of New York

Мухи, специално за тебе ето линк към цялата статия от където предполагам е копиран и листа с банки по-горе, но от самата статия става ясно че това което си цитирал е извадено от контекста и всъщност не отговаря на действителността.
За твое съжаление статията е на английски, но предвид липсата ти на знания в тази област си мисля че и на български да беше, пак няма да разбереш за какво става дума.

http://www.publiceye.org/conspire/flahe ... erty5.html"
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Koko написа:
myhata II написа:Новият държавен заем за 16 милиарда лева ще обсъдят в Народното събрание депутатите в началото на пленарното заседание. Паралелно с дебатите от 11:00 ч. пред парламента на протест излизат социалисти, организирани от депутата от БСП Мая Манолова.
От БСП обвиниха управляващите, че искат да си осигурят финансово спокойствие, като изтеглят нов заем от 16 милиарда лева, предаде Дарик.
От ГЕРБ пък обясниха, че социалистите създават излишни скандали и се аргументираха, че дългът не ражда дефицит, а е начин да се финансира дефицит.
Максималният срок за връщане на заема е 30 години, а лихвата е до 10%. Това е записано в мотивите на премиера Бойко Борисов към законопроекта за ратифициране на Договора за дилърство между България и Ситигруп Глобъл Маркетс имитид,HSBC Банк , Сосиете Женерал и Уникредит Банк.
HSBC е банката, която е в основата на голям международен скандал за укриване на данъци. През миналата седмица финансовият министър Владислав Горанов призна, че именно тези банки са помогнали на държавата да изплати парите на вложители в КТБ, а в замяна правителството се е задължило да върне жеста като изтегли облигационен заем от тях.

:rock: :drunk: :drunk:

РОБЧЕТААААА ЩЕ ТЪРСИТЕ КЕШААААА ! :rock:

The Primary Owners of the Federal Reserve Bank Are:

1. Rothschild's of London and Berlin
2. Lazard Brothers of Paris
3. Israel Moses Seaf of Italy
4. Kuhn, Loeb & Co. of Germany and New York
5. Warburg & Company of Hamburg, Germany
6. Lehman Brothers of New York
7. Goldman, Sachs of New York
8. Rockefeller Brothers of New York

Мухи, специално за тебе ето линк към цялата статия от където предполагам е копиран и листа с банки по-горе, но от самата статия става ясно че това което си цитирал е извадено от контекста и всъщност не отговаря на действителността.
За твое съжаление статията е на английски, но предвид липсата ти на знания в тази област си мисля че и на български да беше, пак няма да разбереш за какво става дума.

http://www.publiceye.org/conspire/flahe ... erty5.html"
Добре разбрахме се, аз съм простак че не знам ингилизки ,а ти си завиждал на депутатите от българския парламент че не си в "далаверата за заема" :lol:
А сега по темата:
Съгласен ли си най накрая че ни продадоха на ФЕД ? ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

myhata II написа:Добре разбрахме се, аз съм простак че не знам ингилизки ,а ти си завиждал на депутатите от българския парламент че не си в "далаверата за заема" :lol:
А сега по темата:
Не, не съм съгласен.
Това че България затъва в заеми не ми харесва, но това не значи че са я продали на ФЕД.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Koko написа:
myhata II написа:Добре разбрахме се, аз съм простак че не знам ингилизки ,а ти си завиждал на депутатите от българския парламент че не си в "далаверата за заема" :lol:
А сега по темата:
Не, не съм съгласен.
Това че България затъва в заеми не ми харесва, но това не значи че са я продали на ФЕД.
Що бе коки, дори и такова икономическо светило като теб,не схваща ли че да се взима заем за да се плаща заем -следва само едно ...
а то е "банкрут" !
Стефан Цанев
joro

Мнение от joro »

myhata II написа:
Koko написа:
А сега по темата:
Не, не съм съгласен.
Що бе коки, дори и такова икономическо светило като теб,не схваща ли че да се взима заем за да се плаща заем -следва само едно ...
а то е "банкрут" !
Много разбирате от финанси тука. Всички държави имат външни дългове, вкл. Канада и Русия. Съотношението външен дълг към БВП показва дали една държава е във фалит или не. До 60% всичко е о.к. от 60 до 100 % има заплаха от фалит и над 100% следва фалит. За България съотношението е около 27% . Това е най-ниското съотношение след Естония. Можем да вземем няколко милиарда без проблем. А по въпроса за краденето- вярвате ли, че някой може да вземе един милиард, да си го сложи в джоба и да го занесе в къщи на жена си :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

myhata II написа:
Koko написа:
А сега по темата:
Не, не съм съгласен.
а то е "банкрут" !
Мухи, за мене следните твърдения:
- България трупа нови дългове, съответно е заплашена от фалит;
и
- Продадоха България на ФЕД;
са две доста различни неща. С първото съм съгласен и го написах по-горе, а второто твърдение е следствие от поредната конспиративна измишльотина около собствеността на ФЕД, която обаче не отговоря на действителността.

Аватар
Koko

Мнение от Koko »

joro написа:
myhata II написа:
Koko написа:
А сега по темата:
Не, не съм съгласен.
а то е "банкрут" !
Много разбирате от финанси тука. Всички държави имат външни дългове, вкл. Канада и Русия. Съотношението външен дълг към БВП показва дали една държава е във фалит или не. До 60% всичко е о.к. от 60 до 100 % има заплаха от фалит и над 100% следва фалит. За България съотношението е около 27% . Това е най-ниското съотношение след Естония. Можем да вземем няколко милиарда без проблем. А по въпроса за краденето- вярвате ли, че някой може да вземе един милиард, да си го сложи в джоба и да го занесе в къщи на жена си :D
Жорка, извинявай но и с тебе не съм съгласен, поне що се отнася до това че съотношението външен дълг към БВП показва дали една държава е във фалит или не. Ако това твърдение е вярно, то тогава би следвало държави като САЩ или Япония да са фалирали вече.

agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Коко, поемането на нови дългове за да се изплащат старите си е фактическо състояние на фалит, откъдето и да го погледнеш. Фалитът настъпва в мига, в който не се намерят нови кредитори. И само това, че САЩ си има ФЕД с неговата печатна машинка, доларът е световна резервна валута (макар и неподплатена с нищо) и огромната армия като символ на сигурност, но и за налагане на волята им, ги спасява за сега.

Само дето гърненцето започна да се пропуква. Огромната армия вече не е символ на сила и сигурност, а на насилие и разруха, редица държави планират да се откажат от долара като резервна валута, желаещите да влагат валутните си резерви в американски държавни облигации намаляват. Затова е и тази истерия напоследък и постоянно дрънкане на оръжие. За да се избегне фалита на САЩ и васалите му е нужна война и то не регионален конфликт, а световна. Номерът е аналитиците в Пентагона да могат да изкарат, че САЩ пак ще се размине с минимални загуби за сметка на всички останали. Но е трудна работа тая днес, почти немислима.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа:Коко, поемането на нови дългове за да се изплащат старите си е фактическо състояние на фалит, откъдето и да го погледнеш. Фалитът настъпва в мига, в който не се намерят нови кредитори. И само това, че САЩ си има ФЕД с неговата печатна машинка, доларът е световна резервна валута (макар и неподплатена с нищо) и огромната армия като символ на сигурност, но и за налагане на волята им, ги спасява за сега.

Само дето гърненцето започна да се пропуква. Огромната армия вече не е символ на сила и сигурност, а на насилие и разруха, редица държави планират да се откажат от долара като резервна валута, желаещите да влагат валутните си резерви в американски държавни облигации намаляват. Затова е и тази истерия напоследък и постоянно дрънкане на оръжие. За да се избегне фалита на САЩ и васалите му е нужна война и то не регионален конфликт, а световна. Номерът е аналитиците в Пентагона да могат да изкарат, че САЩ пак ще се размине с минимални загуби за сметка на всички останали. Но е трудна работа тая днес, почти немислима.
От което излиза моето твърдение и решение че са продали България на ФЕД !
Стефан Цанев
joro

Мнение от joro »

Фалит означава да не можеш да си изплащаш дълговете. Вземането на заем от една банка за да се покрие заем към друга се нарича РЕФИНАНСИРАНЕ. Това си е съвсем нормална финансова операция, която се извършва постоянно. Ако лихвите по новия заем са по-ниски от предишните тогава сделката е изгодна. Ако искате да научите повече за финансирането и рефинансирането изпратете ми по 100 долара на банковата ми сметка и ще ви изнеса двучасова лекция по темата.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

joro написа:Фалит означава да не можеш да си изплащаш дълговете. Вземането на заем от една банка за да се покрие заем към друга се нарича РЕФИНАНСИРАНЕ. Това си е съвсем нормална финансова операция, която се извършва постоянно. Ако лихвите по новия заем са по-ниски от предишните тогава сделката е изгодна. Ако искате да научите повече за финансирането и рефинансирането изпратете ми по 100 долара на банковата ми сметка и ще ви изнеса двучасова лекция по темата.
Типично за ГРОБ
Ок, жоркооо, а как се нарича това . взел една кокошка а после взел 16 кокошки за да покрие едната ? :D :rofl: :lol: ;)

Толкова ли е трудно да се разбере какво ви се случва там в България ? :^)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Кокошка за да покрие трябва да вземе петел. Така мисля аз. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

myhata II написа: Типично за ГРОБ
Ок, жоркооо, а как се нарича това . взел една кокошка а после взел 16 кокошки за да покрие едната ? :D :rofl: :lol: ;

Икономическите ти познания са на ниво червена бабичка от село Левуново :D Как се нарича това, което всички държави всеки ден го правят вкл и любимата ти Русия?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

joro написа:
myhata II написа: Типично за ГРОБ
Ок, жоркооо, а как се нарича това . взел една кокошка а после взел 16 кокошки за да покрие едната ? :D :rofl: :lol: ;

Икономическите ти познания са на ниво червена бабичка от село Левуново :D Как се нарича това, което всички държави всеки ден го правят вкл и любимата ти Русия?
Жорка ,симпатично момче си ама малко си залитнал или не си ходил на училище
Айде пак учебното упражнение майна ....
Какво произвеждат другите държави и Русия и какво ние, за вашия край знаем че там се държи един прост селски туризъм, на който даже не се води никаква сметка и не се облага с данъци, та аджеба, с тия механи и хотели ли ще върнете парите ? :D :lol: :rofl:
Производството му е майката, ама такова няма, отдавна беше разграбено и приватизирано и дадено на скрап ...
А и нищо не се разбра от тия кокошки ще се вкарва ли в производство и нови работни места, или пак догодина ще разнасяме на мустакан -цветан картинките :lol: :rofl: :rofl:
Стефан Цанев
Публикувай отговор