Фалита на една малка страна - България, 26 март 1990

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Фалита на една малка страна - България, 26 март 1990

Мнение от Bistra »

joro написа: Колко канадци напускат всяка година проспериращата Канада? И докога ще се занимавате с подобни глупави писаници? Не разбрахте ли вече,че периода на комунистическата диктатура в България прилючи отдавна?
Е, колко де? Осветли ни, моля! :D
Канадският паспорт и гражданство са едни от най-ценните в света. А за другото, ще имаш да вземаш! Комунистическата диктатура се трансформира в олигархически капитализъм. Иначе действащите лица са същите и ценностите (дето ги е хванала липсата) - също! ]:)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Май ще трябва да си ъпдейтвате представите за България. Много са ви остарели разбиранията- с цели десетилетия.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

joro написа:Май ще трябва да си ъпдейтвате представите за България. Много са ви остарели разбиранията- с цели десетилетия.
Няма нужда нищо да ъпдейтвам. Нали си ходя отвреме-навреме и гледам развитието на близки и приятели. Тъпчат на едно място, да не кажа, че са по-зле.
А всичките са интелигентни хора. :(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор