Търся плевенчани, ако искат да се свържат с мен да обменяме информация, а също така търся желаещи за изучаване на френски. Можете ли да си представите, че обиколих всички школи и не могат да се съберат 5-6 човека желаещи да изучават френски?!
В краен случай, ако не намеря - на уроци, но все пак ще се радвам, ако някой мераклии за Квебек се свържат с мен.
Поздрави на всички!
Здравейте, има ли плевенчани в този форум?
Здравейте, има ли плевенчани в този форум?
"Важното е да ни има като хора, колкото и трудно да е това, колкото и да боли по някога....И когато въздуха не стига - трябва да ни има!"
Здр.
Както виждам засега няма включване от плевенчани, но дано успееш да намериш хора за група по френски. Аз самата съм 50% плевенчанка - майка ми е от там, но съм от София.
Не се обезкуражавай - ако не успееш да събереш групата, индивидуалните уроци също са добър вариант. Вярно е, че са по-скъпи, но за сметка на това ти се обръща по-голямо внимание и се набляга на подготовката за интервюто. Ние със съпругът ми също ходихме на частни уроци и за кратко време постигнахме сериозен напредък. Иначе не знам как щяхме да се справим...
Желая ти успех и ако имаш някакви въпроси, знай че сме насреща!
Не се обезкуражавай - ако не успееш да събереш групата, индивидуалните уроци също са добър вариант. Вярно е, че са по-скъпи, но за сметка на това ти се обръща по-голямо внимание и се набляга на подготовката за интервюто. Ние със съпругът ми също ходихме на частни уроци и за кратко време постигнахме сериозен напредък. Иначе не знам как щяхме да се справим...
Желая ти успех и ако имаш някакви въпроси, знай че сме насреща!