Втори кабинков лифт в Банско- кога?
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Втори кабинков лифт в Банско- кога?
А за мен по-яко е да си със зелена коса и червени очи, ама кой както се е родил. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ozo, забележи брюнетИ не брюнетКИagent Ozo написа:To това се и получава на практика - започваш да харесваш това, което не ти е в къщата.IFF написа:Това си е нормално, кофти става когато си женен за блондинка а харесваш брюнетиagent Ozo написа:Така се прави. И аз докато бях женен за блондинка ѝ се кълнех, че брюнетките изобщо не ме интересуват. Сега съм женен за брюнетка и се кълна в точно обратното.Bistra написа:Моят мъж не харесва руси.
Абе интереса клати феса.

Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- Bistra
- Напуснал форума
Ми тя - Ифигения отдавна си мечтае за смяна на пола, ама пица търговията я позабави с набора на средства.
Шарен свят! Аз съм престанала да се изненадвам от такива неща.
Шарен свят! Аз съм престанала да се изненадвам от такива неща.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Верно бе, не съм обърнал внимание.Kpetrov написа:Ozo, забележи брюнетИ не брюнетКИIFF написа:Това си е нормално, кофти става когато си женен за блондинка а харесваш брюнети

Но да, в този случай проблемът е значително по-голям.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Питаш ли го на Щерю какво му е?agent Ozo написа:Верно бе, не съм обърнал внимание.Kpetrov написа:Ozo, забележи брюнетИ не брюнетКИIFF написа:Това си е нормално, кофти става когато си женен за блондинка а харесваш брюнетиПриех, че става дума за обратното на блондинка т.е. брюнетка.
Но да, в този случай проблемът е значително по-голям.
Ето още нещо по темата - Дванайсет неверни и едно вярно твърдения за Банско
Ето ги твърденията систематизирани:
1. Законът за защитените територии забранява строителството на спортни съоръжения в националните и природни паркове, включително и в Национален парк Пирин. НЕВЯРНО.
2. Не може да се изграждат повече писти и лифтови съоръжения в Национален парк Пирин. НЕВЯРНО.
3. Концесионерът „Юлен“ е нарушил закона и си е присвоил територии от Национален парк Пирин, на които е изградил ски писти и лифтове. НЕВЯРНО.
4.Съоръженията и ски пистите в Банско са незаконни. НЕВЯРНО.
5. В Банско съществуващата кабина може да се замени с нова с по-голям капацитет и по този начин да се избегнат опашките. НЕВЯРНО.
6. Заради втората кабина ще се изсекат вековни гори. НЕВЯРНО.
7. Пирин ще се обезводни поради използване на вода от оръдията за сняг. НЕВЯРНО
8. Оръдията за технически сняг използват химикали. НЕВЯРНО.
9. Ако се допусне изграждането на втората кабина, цялата територия на парка ще се презастрои. НЕВЯРНО.
10. Планините в България нямат условия за развитие на ски туризма. НЕВЯРНО.
11. В новия план за управление на Пирин има предвидени 333 км. писти и 113 км. лифтове. НЕВЯРНО.
12. ЮНЕСКО не позволява изграждането на втората кабина и допълнителни писти. НЕВЯРНО.
13. Забранено е строителството в Национален парк Пирин. ВЯРНО.
Ето ги твърденията систематизирани:
1. Законът за защитените територии забранява строителството на спортни съоръжения в националните и природни паркове, включително и в Национален парк Пирин. НЕВЯРНО.
2. Не може да се изграждат повече писти и лифтови съоръжения в Национален парк Пирин. НЕВЯРНО.
3. Концесионерът „Юлен“ е нарушил закона и си е присвоил територии от Национален парк Пирин, на които е изградил ски писти и лифтове. НЕВЯРНО.
4.Съоръженията и ски пистите в Банско са незаконни. НЕВЯРНО.
5. В Банско съществуващата кабина може да се замени с нова с по-голям капацитет и по този начин да се избегнат опашките. НЕВЯРНО.
6. Заради втората кабина ще се изсекат вековни гори. НЕВЯРНО.
7. Пирин ще се обезводни поради използване на вода от оръдията за сняг. НЕВЯРНО
8. Оръдията за технически сняг използват химикали. НЕВЯРНО.
9. Ако се допусне изграждането на втората кабина, цялата територия на парка ще се презастрои. НЕВЯРНО.
10. Планините в България нямат условия за развитие на ски туризма. НЕВЯРНО.
11. В новия план за управление на Пирин има предвидени 333 км. писти и 113 км. лифтове. НЕВЯРНО.
12. ЮНЕСКО не позволява изграждането на втората кабина и допълнителни писти. НЕВЯРНО.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Струва ми се че 1. и 13. си противоречат:
agent Ozo написа:1. Законът за защитените територии забранява строителството на спортни съоръжения в националните и природни паркове, включително и в Национален парк Пирин. НЕВЯРНО.
- roumensp
Според линка, който е дал Пирин е разделен на зони. В едни от тях може да се строи, в други не. Всичките се водят част от национален парк Пирин, затова и на пръв поглед изглежда като да има противоречие, но в действителност няма.
- roumensp
Това е от 2009 г., Вейл, Колорадо. Пита се кои са по-жалки - Блиц или македонците karma.mk ...
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ishap.html"

Тва малко като севернокорейският астронавт, дето литнал сутринта, кацнал на Слънцето, взел проби и ги донесъл на Вожда, и за вечеря си бил у домаroumensp написа:Това е от 2009 г., Вейл, Колорадо. Пита се кои са по-жалки - Блиц или македонците karma.mk ...![]()

- MrGeek
- Путлер Капут
Иска ли питане. Въпросната "медия" Блиц държи първенството по медиен дебилизъм. Тук не говорим изобщо за непонятни действия като това да вдигнеш телефона и да провериш директно или поне да направиш един елементарен сърч с Гугъл.roumensp написа:Пита се кои са по-жалки - Блиц или македонците karma.mk ...![]()
Сега нещо малко по-сериозно по темата с лифтовете в Банско:
Казусът "Банско": Колко са опашките?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
http://www.dnevnik.bg/sport/2015/03/01/ ... icoftheday"
Жорка, пак се изложихте там, скоро няма да има лифт майна, сега сигурно менискуса на бога е виновен !

Жорка, пак се изложихте там, скоро няма да има лифт майна, сега сигурно менискуса на бога е виновен !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Не сме се изложили, напротив. Банско все повече се доближава до най-добрите крорти в света. А природните условия за ски не винаги са идеални, и в най-добрите крорти понякога отлагат състезания заради неподходящи условия.myhata II написа:http://www.dnevnik.bg/sport/2015/03/01/ ... icoftheday
Жорка, пак се изложихте там, скоро няма да има лифт майна, сега сигурно менискуса на бога е виновен !![]()
![]()
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп