http://m.mediapool.bg/r_230172"
Според мен освен увещания трябва и по една тояга

Не са безсмислени. Съпругът ми го научиха да си пише свестно CV в една от тези организации, благодарение на което сравнително бързо си намери работа след това. Иначе за България съм сигурна, че няма нищо да правят. Наш'те хора ще си уредят родите на синекурни службици.IRA написа:По скоро нищо няма да правят, както тук във всичките безмислени организации, които помагат на новите имигранти да си търсят работа.
Господ е събирач!!!Bistra написа: Съпругът ми го научиха да си пише свестно CV в една от тези организации, благодарение на което сравнително бързо си намери работа след това.
Защо се смееш? Човека е минал тримесечен курс и е успял. Като се присмиваш, пак ще изтрият поредния бисерanalgin написа:Господ е събирач!!!Bistra написа: Съпругът ми го научиха да си пише свестно CV в една от тези организации, благодарение на което сравнително бързо си намери работа след това.
Немогат автобиография да си напишат, а искат някой работа да им даде.
![]()
![]()
А баща ти много ли е работил? Или и той е бил като другитеBistra написа: Баща ми за едно време, казваше.
"Гледам колегите си по проектантските организации - никой не работи...И си викам...Брей, тия всичките са несъгласни със социализма като система и го саботират.Чак като отидох в чужбина разбрах, че нищо подобно не се е случвало. Просто са били достатъчно некадърни да вършат, каквато и да е работа."
Що се заяждаш? Бащата е преуспяващ архитект, който хем твори, хем намира време и лекции да изнася. Едно от теченията в италианската школа носи неговото имеjoro написа:А баща ти много ли е работил? Или и той е бил като другитеBistra написа: Баща ми за едно време, казваше.
"Гледам колегите си по проектантските организации - никой не работи...И си викам...Брей, тия всичките са несъгласни със социализма като система и го саботират.Чак като отидох в чужбина разбрах, че нищо подобно не се е случвало. Просто са били достатъчно некадърни да вършат, каквато и да е работа."
Това звучи добре за Канада, териториите. В БГ къде има незаселено, освен да им подарят земи?YOUPPI написа:Да върнат и 22-ро постановление, ама със задължително заселване в определен район за 5-10 години да речем
В България всеки е много умен и работлив. А всички други около него са глупави и мързеливи. Българска народопсихологияBistra написа:Да, той е много работлив.
В България беше мързелив. Да не е луд да опъва за тоя, дето клати гората! Пак българска народопсихология.joro написа:В България всеки е много умен и работлив.
Още един дисидентBistra написа: В България беше мързелив. Да не е луд да опъва за тоя, дето клати гората!