Май имаш доста изпаднали приятели...Bistra написа:Да обобщим! За българи си е повече от перфектно!![]()
Откак разбрах, че ходейки до Щатите се къпели и перяли по трък стоповете и спели по паркингите на Уолмарт, за да икономисат от хотел....Дерзай, дерзай!
Куба - на почивка....
Re: Куба - на почивка....
- Bistra
- Напуснал форума
Нямам. Това е благодарение вродената склонност на българите всичко да обсъждат. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Е тогава значи някой от твоите приятели е приятел с тези изпадналите?
- Bistra
- Напуснал форума
Беше.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Българите не са по-лоши или по-добри от да речем канадците. Да не мислиш, че двузвездните и тризвездните хотели в Куба са пълни само с българи? Квебекарите са известни като редовна клиентела на ниските класи кубински хотели. А термина "white trash" не е измислен заради българите, уверявам те. Аз разбирам защо се впечатляваш от такива истории, защото те изпълва със задоволство колко си велика, обаче успокой се - не се единствената българка, която е ходила на 5-звезден хотел на Карибите.
- Bistra
- Напуснал форума
Супер! Дай боже, повече да са!
Ти дразниш ли се сега какво съм написала? Какво значение има? Нали нито ще се срещаш с мен, нито не дай си боже друго?

Ти дразниш ли се сега какво съм написала? Какво значение има? Нали нито ще се срещаш с мен, нито не дай си боже друго?

Не се дразня, пиша си във форума. Да не би само ти да можеш да пишеш? Ако те дразня, не се чуствай задължена да ме четеш или отговаряш.
- Bistra
- Напуснал форума
miteto написа:Не се дразня, пиша си във форума. Да не би само ти да можеш да пишеш? Ако те дразня, не се чуствай задължена да ме четеш или отговаряш.

Извинена си. Допирни точки нямаме, така че няма какво да откриваш.
Естествено че за никой друг няма никакво значение какво си написала, освен за теб самата. Другите просто ги дразни плявата, която ръсиш обилно във всяка тема. И провокираш непримиримите, както и добросърдечните и незапознати с маниакалните ти претенции хора, да ти отговарят. Което още повече забатачва темата.Bistra написа:Ти дразниш ли се сега какво съм написала? Какво значение има? Нали нито ще се срещаш с мен, нито не дай си боже друго?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Мите, ти питаш ли клошарите какви са им приятелите, или сам се досещаш?miteto написа:Май имаш доста изпаднали приятели...Bistra написа:Да обобщим! За българи си е повече от перфектно!![]()
Откак разбрах, че ходейки до Щатите се къпели и перяли по трък стоповете и спели по паркингите на Уолмарт, за да икономисат от хотел....Дерзай, дерзай!
Сега няма да ни разкаже как ходи на почивка до Флорида, в старческият дом в които баща и си купи боксониера за 20к$ и там се разполагат 5 човека

За мен тия истории с паркингите са измислени, има охрана и камери, ще те изгонят .
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Ти сега какво искаш да кажеш - че Стрина разпъва лакордии ли?
- Bistra
- Напуснал форума
В Щатите на паркингите на Уолмарт е позволено да се спи през нощта. Има магазини, които работят 24 часа без прекъсване. Те откъде да знаят, какво правиш. Може да си решил да дремнеш 5 минути и след това да идеш да си напазаруваш. Аз не бих спала така, ама хора всякакви. По трък стоповете е подобно. Това е информация от българи, които са го правили. Не казвам, че от другите националности не го правят също. Много е вероятно.IRA написа:За мен тия истории с паркингите са измислени, има охрана и камери, ще те изгонят .

P.S.S.S.Точно, защото има охрана и камери спят. Иначе в някоя тиха и безлюдна уличка рискуваш много.

Стрино, двупосочен самолетен билет от Платсбърг до Маями струва 150$. Какви паркинги какви охрани или продължаваш да твърдиш, че с кола и мизерия е по-добре?