Куба - на почивка....

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
miteto
Модератор

Re: Куба - на почивка....

Мнение от miteto »

Bistra написа:Да обобщим! За българи си е повече от перфектно! :y:
Откак разбрах, че ходейки до Щатите се къпели и перяли по трък стоповете и спели по паркингите на Уолмарт, за да икономисат от хотел....Дерзай, дерзай! :lol:
Май имаш доста изпаднали приятели...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Нямам. Това е благодарение вродената склонност на българите всичко да обсъждат. :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Е тогава значи някой от твоите приятели е приятел с тези изпадналите?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Беше.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Българите не са по-лоши или по-добри от да речем канадците. Да не мислиш, че двузвездните и тризвездните хотели в Куба са пълни само с българи? Квебекарите са известни като редовна клиентела на ниските класи кубински хотели. А термина "white trash" не е измислен заради българите, уверявам те. Аз разбирам защо се впечатляваш от такива истории, защото те изпълва със задоволство колко си велика, обаче успокой се - не се единствената българка, която е ходила на 5-звезден хотел на Карибите.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Супер! Дай боже, повече да са! :y:
Ти дразниш ли се сега какво съм написала? Какво значение има? Нали нито ще се срещаш с мен, нито не дай си боже друго? :D
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Не се дразня, пиша си във форума. Да не би само ти да можеш да пишеш? Ако те дразня, не се чуствай задължена да ме четеш или отговаряш.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

miteto написа:Не се дразня, пиша си във форума. Да не би само ти да можеш да пишеш? Ако те дразня, не се чуствай задължена да ме четеш или отговаряш.
:handshake: Като мен. Значи и двамата сме спамъри. Извинявам се за дискомфорта, че открих помежду ни допирни точки! :$
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Извинена си. Допирни точки нямаме, така че няма какво да откриваш.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Bistra написа:Ти дразниш ли се сега какво съм написала? Какво значение има? Нали нито ще се срещаш с мен, нито не дай си боже друго? :D
Естествено че за никой друг няма никакво значение какво си написала, освен за теб самата. Другите просто ги дразни плявата, която ръсиш обилно във всяка тема. И провокираш непримиримите, както и добросърдечните и незапознати с маниакалните ти претенции хора, да ти отговарят. Което още повече забатачва темата.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

miteto написа:
Bistra написа:Да обобщим! За българи си е повече от перфектно! :y:
Откак разбрах, че ходейки до Щатите се къпели и перяли по трък стоповете и спели по паркингите на Уолмарт, за да икономисат от хотел....Дерзай, дерзай! :lol:
Май имаш доста изпаднали приятели...
Мите, ти питаш ли клошарите какви са им приятелите, или сам се досещаш?

Сега няма да ни разкаже как ходи на почивка до Флорида, в старческият дом в които баща и си купи боксониера за 20к$ и там се разполагат 5 човека 8)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

За мен тия истории с паркингите са измислени, има охрана и камери, ще те изгонят .
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Ти сега какво искаш да кажеш - че Стрина разпъва лакордии ли?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

IRA написа:За мен тия истории с паркингите са измислени, има охрана и камери, ще те изгонят .
В Щатите на паркингите на Уолмарт е позволено да се спи през нощта. Има магазини, които работят 24 часа без прекъсване. Те откъде да знаят, какво правиш. Може да си решил да дремнеш 5 минути и след това да идеш да си напазаруваш. Аз не бих спала така, ама хора всякакви. По трък стоповете е подобно. Това е информация от българи, които са го правили. Не казвам, че от другите националности не го правят също. Много е вероятно. :)
P.S.S.S.Точно, защото има охрана и камери спят. Иначе в някоя тиха и безлюдна уличка рискуваш много. :)
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Стрино, двупосочен самолетен билет от Платсбърг до Маями струва 150$. Какви паркинги какви охрани или продължаваш да твърдиш, че с кола и мизерия е по-добре?
Публикувай отговор