Ако е така, то защо се месиш където не ти е работа? Или реши да го играеш на доблестния рицар - защитник на благородната дама? Само дето не си случил с дамата, та се получава нещо като Дон Кихот и прислужницата Алтисидора. Пълен смях, един вид.grozdan написа:Какви са ви отношенията мене не ме интересува ни най-малко. Кой какво казал, нА ти си куклите, дай си ми парцалките, дрън-дрън, ваша си работа.
Нито съм сигурен, че разказа е верен или че лицето М.М. съществува.

Ти си много далеч от истината. Аз просто се бъзикам с до болка позната ми форумна героиня, която сама си развява гащите в този форум от години. Използвайки една постната от нея история, в чиято истинност изобщо не вярвам.Това, в което съм сигурен обаче е, че ти изкарваш изживяванията/преживяванията на лирическият герой М.М. за наслада и пример за подражание. Ти смяташ, че един човек, бил той и някакъв форумен герой, трябва да изпитва описаното във разказа. Ти смяташ, че една жена трябва да "я чукат всекидневно и многократно в продължение на месеци". Ти намираш за забавни и очевидно правилни издевателствата над физически по-слабо човешко същество
А какво намирам за забавно и правилно и дали издевателствата над физически по-слабо човешко същество са сред тях, това е друг въпрос. И да търсиш неговия отговор в този мой бъзик, е меко казано несериозно. Отговор може да му бъде даден много бързо и лесно - само с бегъл прочит на писаното от мен по дискутираните сериозни теми в настоящия форум.