Значи щом не харесвам прекалената любезност от чужди хора, значи автоматично предпочитам грубост?!? Милиционерска логика.ivandaman написа:Павел написа:ablood написа:Мен ме дразни задължителната фалшива загриженост...
А по-добре ли е да те гледат, като в Бг, намръщено или да ръмжат срещу теб?
Мислих да напиша абсолютно същото, но осъзнах, че тази интерпретация на ablood-a е на ниво "Мухата2" и реших че няма смисъл..
Същото е и с темите за времето... Валяло не валяло духало или не духало... Не че им пука толкова но си го "дискутират" по инерция и навик.
Аз предпочитам стегнат и любезен поздрав с усмивка. Ако хич не ми е до усмивки не си показвам просто зъбите (това понякога е стряскащо) .
Опитът ми показва, че когато някои непознати, или познати, но принципно въздържани хора започнат много да ми се лигавят, това всъщност е вазелин преди опит за начукване. Потвърдено е стотици пъти.
Имам една редовна клиента, която само по стойката мога да позная дали ще предлага работа, или ще крънка безплатни добавки. От горда горда и надута става приведена и мяукаща.

И аз бях същисан от подобен магазин, като бях на Ниагара за първи път
  И аз бях същисан от подобен магазин, като бях на Ниагара за първи път  Все едно купуваш некви изключително опасни вещества за биологична война...
  Все едно купуваш некви изключително опасни вещества за биологична война... 

"
"