Струва ми се че съм събрал за обуща на децата

Мойте малките също с много мерак ги тъпчат в машината. Има машини които събират по 1 цент и ти връщат на едро, много се харесват също.klisurov написа:Що се правите на интересни!?!
Нима забравихте, че по татово време хлапетата събирахме ст'инки най-вече от бирените и лимонадените шишета?
Сега е ред на малкия да си "пълни касичката" - аз нямам нерви да седя пред машините в изчакване на тези, които са го превърнали в бизнес (в Монреал не знам верига магазини, които да нямат такива машини).
BTW, в Connecticut, USA се връщат (срещу $0.05) дори и малките бутилки от вода.
IRA написа:Мойте малките също с много мерак ги тъпчат в машината. Има машини които събират по 1 цент и ти връщат на едро, много се харесват също.klisurov написа:Що се правите на интересни!?!
Нима забравихте, че по татово време хлапетата събирахме ст'инки най-вече от бирените и лимонадените шишета?
Сега е ред на малкия да си "пълни касичката" - аз нямам нерви да седя пред машините в изчакване на тези, които са го превърнали в бизнес (в Монреал не знам верига магазини, които да нямат такива машини).
BTW, в Connecticut, USA се връщат (срещу $0.05) дори и малките бутилки от вода.
IRA написа:Прави на количката са по високи от мен
Особено с тоя нисък волтаж, дето трябва да е по-дебела и трансформатора на стълба като казан за боклук.. но поне са ги изолирали, да не се прикачват циганите към мрежата, както им падне.И една канадска... всичкото жица, дето виси по стълбове и пилони.
A, прав си, ама аз имам спомени за бира, а не за сок.optics написа:Ivan1007, то вярно че се канадизирахме, ама по мои спомени, не беше кутия а кутийка. Примерно сервитьорката казва - имаме сок в шише и сок в кутийка, какво ще желаете.
За какво ви са тези боклуци, аз ако има отнякъде да си купя алтай, от оня дето го правеха по комунизмъ, няма и да ги погледна даже.optics написа:За първи път пих кока кола и пепси кола в кутийки в Гедерето от нещо като кореком - приемаше "западни марки".