Една по различна гледна точка

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
optics
Модератор

Re: Една по различна гледна точка

Мнение от optics »

Тва във футбола го знам що я гонят. Обаче в бейзбола що бягат с всичка сила по терена, след като питчера я е хванал или запратил на някъде с бухалката, не знам дали някога ще мога да го проумея... :D
Джорджа, и аз не знам, но като гледам това бягане, винаги ме наляга чувството, че гледам игра измислена за деца - предучилищна възраст.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

agent Ozo написа: Мнението на една "потенциална самка" едва ли е от никакво значение. Интерес за мъжете представляват вижданията и желанията на истинските самки. :)
Потенциална-непотенциална, ако е никакво, едва ли има някакво значение! А интерес за истинските представляват истинските мъже, които им биха предоставили спокойствие и сигурност. Не такива, които за един кръст (поне да беше жена, а то...кръст!) безмозъчно в ледена вода скачат, както и потенциално безмозъчно биха ги спуквали от бой, ако не са им направили салатката и поднесли ракийката навреме. (Като ги гледам такива татуирани, хич нямат благочестив вид!) :tmi:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Озо, кажи дали си татуиран, че Бистра е срамежлива да те пита директно. (Уелкъм ту джамейка, хахахаха )
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Който се хвърля за един кръст, със сигурност би го направил и за една жена, та било то дори и за потенциална самка, а не истинска. :)
На когото му затракват зъбите само при мисълта за ледено студената вода, не би се хвърлил нито за кръст, нито за самка, нито за нищо. Такъв ще реве за помощ от брега и ако по случайност се намери някой татуиран примитив да му спаси потенциалната самка, после нашият ще го обсипе с благодарности всякакви. Демонстрирайки голямо сърце, щедра душа и дълбоки джобове. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

optics написа:Озо, кажи дали си татуиран, че Бистра е срамежлива да те пита директно. (Уелкъм ту джамейка, хахахаха )
Не, Отикс, никакви татуировки нямам. :)
Но екзистенциалният въпрос по-скоро е този: "Би ли се хвърлил Щеря в ледената вода заради своята потенциална самка?"
Аз имам свой отговор, но за Бистрето съм сигурен, че има различен от моя. Тя твърдо си вярва, че Щерю би се хвърлил заради нея не само сред ледовете, а и в огъня дори. Но за един кръст и заради идеята - никога. Щото не е прост и татуиран примитив. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не съм убедена, че е точно така, ама отдавна съм се отказала да споря с военни. :yawn:
Да са живи и здрави, да скачат във фонтан (???) и доставят удоволствие на група благочестиви бабички, както е видно от снимките на Жорко! :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

agent Ozo написа: Не, Отикс, никакви татуировки нямам. :)
Но екзистенциалният въпрос по-скоро е този: "Би ли се хвърлил Щеря в ледената вода заради своята потенциална самка?"
Аз имам свой отговор, но за Бистрето съм сигурен, че има различен от моя. Тя твърдо си вярва, че Щерю би се хвърлил заради нея не само сред ледовете, а и в огъня дори. Но за един кръст и заради идеята - никога. Щото не е прост и татуиран примитив. :)
Ти може да си имаш отговори, аз пък имам доказателства. Така че оставям те сам да си задаваш въпроси и отговаряш.
Не ми губи времето, моля! Отивам на работа. Хубав ден! |-)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

optics написа:
miteto написа:
optics написа:Добре, някой може ли да ми обясни защо трябва да се създава проблем за да се реши ? Да хвърлим кръста за да го спасим ?
По същата логика можеш да питаш защо във футбола трябва да ритат топката надалече пък после тичат да я настигнат?
Не съм съгласен.
Топката я риташ надалече (в частния случай който си дефинирал - "пък после тичат да я стигнат") за да тичаш по-бързо през времето когато не ти се мотае из краката. Казано по друг начин - за да тръгнеш от точка А с топката и да стигнеш до точка Б (където си пак с топката) по най-бързия начин.
Това е само един от многото елементи на тактиката в постигането на целта - да бележиш голове и да не даваш на противника да бележи.

Ваденето на кръста не е тактика, а главната цел на мероприятието. Противник е примерно студената и непрозрачна вода и кофти дъно. Но този противник почти винаги губи (тоест кръста го изваждат). Най-сходен футболен аналог би било, примерно ако Реал Мадрид играе с Тигрите от Горна Баня, но като за начало си вкара 10 автогола, след което вече се юрне да побеждава.
Е аз мислех че противниците във ваденето на кръста са другите гмуркащи се, а не студената вода, както не е и противник хлъзгавият футболен терен.
Въпросът беше по-скоро какъв е смисълът от спорта въобще, щом търсим смисъл във ваденето на кръста. ;)
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
joro

Мнение от joro »

Bistra написа: (Като ги гледам такива татуирани, хич нямат благочестив вид!) :tmi:
Има и много жени, които си правят татуировки, иди на плажа да ги видиш. И какво общо има татуировката с благочестието?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

joro написа:Има и много жени, които си правят татуировки, иди на плажа да ги видиш. И какво общо има татуировката с благочестието?
Ми не знам. :$ За основоположници на модата на татуираното тяло се сочат пандизчиите. Та отговори си сам! |(
joro

Мнение от joro »

Bistra написа: Ми не знам. :$ За основоположници на модата на татуираното тяло се сочат пандизчиите. Та отговори си сам! |(
Основоположниците на джаза са негрите от Африка. А ти сигурно никога не си ходила на плаж :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Миналата седмица бях - във Флорида. :$ Това че другите го правят, не го прави по-приемливо за мен. Въпрос на вкус. :)
Аватар
domino

Мнение от domino »

Някоя снимка няма ли да има? Да видим разлики нещо ...
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

He.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

joro написа:И какво общо има татуировката с благочестието?
Общо има, когато татуировката е на триъгълника.

2 юни 2012, budtel
Публикувай отговор