Извинявай, но можеш ли да посочиш къде точно е излезнала въпросната информация?bojko1979 написа:Здравейте, аз също се подготвям за документите и в момента уча френски в kabinata.com, но ще се явявам за TCFQ после, та интересувам се дали може да се започне процедурата преди да съм свършил с курса, а после да се представи сертификата, защото според мен няма да е лошо да се започне по-рано. Тези дни излезе инфо,че процедурата ще бъде съкратена до около 6-7 мес., което си е рекорд, но ще се радвам да успеем да заминем от тук. Всъщност аз съм сам и кандидатствам като висококвалифициран работник, инженер съм с 2 специалности - Енергетика и Електроника, отделно имам b1 по английски и надявам се скоро на b1 по френски и мисля,че ще мога да се преборяУспех на всички колеги и колежки, които са избрали да променят живота си вместо да чакат тук да се случват чудеса. Ако пожелаете добавете ме във фейсбук: Инж.Божидар Трифонов е профила ми там
Имам и създадена група там "Емигрирай, гласувай за себе си!" , в която съм качил доста линкове на тази тема за Канада и други страни. Не Ви пиша това писмо с цел реклама, а ако можем да си помагаме
Успех на всички и ще чакам отговори от хора,които са минали по този път
В сайта на министерството е обявена нова процедура "Express entry". Максимума за обработка е 6 месеца след подаване на всички документи. Важи за кандидатури подадени след 1 Януари 2015. Кандидатурите преди това се третират по старата процедура.Koko написа:Извинявай, но можеш ли да посочиш къде точно е излезнала въпросната информация?bojko1979 написа:Здравейте, аз също се подготвям за документите и в момента уча френски в kabinata.com, но ще се явявам за TCFQ после, та интересувам се дали може да се започне процедурата преди да съм свършил с курса, а после да се представи сертификата, защото според мен няма да е лошо да се започне по-рано. Тези дни излезе инфо,че процедурата ще бъде съкратена до около 6-7 мес., което си е рекорд, но ще се радвам да успеем да заминем от тук. Всъщност аз съм сам и кандидатствам като висококвалифициран работник, инженер съм с 2 специалности - Енергетика и Електроника, отделно имам b1 по английски и надявам се скоро на b1 по френски и мисля,че ще мога да се преборяУспех на всички колеги и колежки, които са избрали да променят живота си вместо да чакат тук да се случват чудеса. Ако пожелаете добавете ме във фейсбук: Инж.Божидар Трифонов е профила ми там
Имам и създадена група там "Емигрирай, гласувай за себе си!" , в която съм качил доста линкове на тази тема за Канада и други страни. Не Ви пиша това писмо с цел реклама, а ако можем да си помагаме
Това е новата Федерална процедура, която няма нищо общо с процедурата за имиграция на провинция Квебек.Ascao написа:В сайта на министерството е обявена нова процедура "Express entry" Максимума за обработка е 6 месеца след посдаване на всички документи.Koko написа:Извинявай, но можеш ли да посочиш къде точно е излезнала въпросната информация?bojko1979 написа:Здравейте, аз също се подготвям за документите и в момента уча френски в kabinata.com, но ще се явявам за TCFQ после, та интересувам се дали може да се започне процедурата преди да съм свършил с курса, а после да се представи сертификата, защото според мен няма да е лошо да се започне по-рано. Тези дни излезе инфо,че процедурата ще бъде съкратена до около 6-7 мес., което си е рекорд, но ще се радвам да успеем да заминем от тук. Всъщност аз съм сам и кандидатствам като висококвалифициран работник, инженер съм с 2 специалности - Енергетика и Електроника, отделно имам b1 по английски и надявам се скоро на b1 по френски и мисля,че ще мога да се преборяУспех на всички колеги и колежки, които са избрали да променят живота си вместо да чакат тук да се случват чудеса. Ако пожелаете добавете ме във фейсбук: Инж.Божидар Трифонов е профила ми там
Ето ЛИНК
Само да успокоя страстите някъде мярнах и коментар, че в шесте месеца не е включено времето за издаване на сертификата за селекция за Квебек