http://www.nsi.bg/sites/default/files/f ... DYA1PO.pdf"
Като гледам статистиката на женските имена и си викам - ееййй тая Дана трябва да е била пророк преди толкова години като изпя на Евровизията (и я спечели!) ... Viva Maria, Viva Victoria ...
Статистика на имената в България
- optics
- Модератор
Статистика на имената в България
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Re: Статистика на имената в България
Преди няколко години най-разпространеното име в България беше Иван. Сега обаче Гошовците станахме повече, може би защото Дядо Иван вече не е толкова актуален.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- optics
- Модератор
Не е ясно. Може и да е защото повече Ивановци са се изнесли - примерно тука имаме ивандаман и 1007joro написа:Преди няколко години най-разпространеното име в България беше Иван. Сега обаче Гошовците станахме повече, може би защото Дядо Иван вече не е толкова актуален.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Аааааoptics написа:Не е ясно. Може и да е защото повече Ивановци са се изнесли - примерно тука имаме ивандаман и 1007joro написа:Преди няколко години най-разпространеното име в България беше Иван. Сега обаче Гошовците станахме повече, може би защото Дядо Иван вече не е толкова актуален.

Има един, който пък се прибра

Като дете смених 4 училища и винаги бях единственият Мартин. Наскоро в България бяхме на една детска площадка и постоянно се стрясках когато различни родители крещяха "Мартине!" през 5-10 минути. Обясниха ми, че моето име е станало много модерно напоследък. Статистиката определено го доказва 

Не е случайно, че герои на вицовете са точно Иванчо и Марийка. Тези имена са сред най-разпространените в България. 

‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
dea написа:Не е случайно, че герои на вицовете са точно Иванчо и Марийка. Тези имена са сред най-разпространените в България.

Embrace your climate change!