"БОСТАН " !

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

"БОСТАН " !

Мнение от myhata II »

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/12/ ... icoftheday"

На гошата , бай Линко и сие да ви е честито, и същевременно ми е много тъжно за вас как ви подлъга бай ви Бобой ! :lol: :rofl: :rofl: :lol: :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
joro

Re: "БОСТАН " !

Мнение от joro »

myhata II написа:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/12/ ... icoftheday

На гошата , бай Линко и сие да ви е честито, и същевременно ми е много тъжно за вас как ви подлъга бай ви Бобой ! :lol: :rofl: :rofl: :lol: :lol:
Какво лошо има в това всеки да си избира ка да се осигурява? Никъде в света няма такова задължително второ осигуряване в еди-кой-си частен фонд. Който иска може да си прехвърли парите в НОИ, който не иска- да си ги трупа в частен фонд по свой избор. Или да си купи акции на Газпром :D
Аз вчера си направих справка в моя частен пенсионен фонд. Ако сега се пенсионирам ще получавам 30 лева пенсия за 10 години. Проблемът в България е малкото пари, които внасяме за пенсия. А малки вноски- малки пенсии. Няма значение къде- в НОИ или в частен фонд.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Не разбирам нито за какво са честитиките, Муха, нито пък как може да се търкаляш от смях след като ти е "много тъжно".
Колкото до промените в пенсионното осигуряване, те не ме касаят изобщо. Спрял съм да се осигурявам преди повече от 11 г., когато започнах да получавам и пенсията си. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Явно некой хора са били в БА само за шапката пари и пенция, а не за честта !
Тук говорим за принципи бай Линко , за принципи майна ! :!: :lol:
Вашата партия се събра с турците и българската мафия , а до вчера тук вие биехте тъпаните с надслов :
"Ако не гласувате за Герб, идвали турците и мафията "
Айде още един път да ти е честита канацката пенция, пардон, цоцал ! :rock:
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

joro написа:

Какво лошо има в това всеки да си избира ка да се осигурява? Никъде в света няма такова задължително второ осигуряване в еди-кой-си частен фонд. Който иска може да си прехвърли парите в НОИ, който не иска- да си ги трупа в частен фонд по свой избор. Или да си купи акции на Газпром :D
Аз вчера си направих справка в моя частен пенсионен фонд. Ако сега се пенсионирам ще получавам 30 лева пенсия за 10 години. Проблемът в България е малкото пари, които внасяме за пенсия. А малки вноски- малки пенсии. Няма значение къде- в НОИ или в частен фонд.
Пак не си разбрал, сега искат да изперат фондовете, които отдавна са празни, твоите пари там ги НЯМА, утре ужким ще ги изтегли НОИ и твоя фонд ще фалира, щото видите ли четиристранката прие този закон, ще настане пак криза и оп гащите изпрани, Горанов и коалиция виновни, аз бях в Германия и не бях запознат подробно !
:D :rofl: :rofl: :lol: :lol:
Наивници, бъзикат ви там като деца от детската градина !!! :rofl: :lol: :rofl:
Стефан Цанев
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Е, ако слушаш политиците какво говорят по време на избори и им вярваш, Муха, то това си е за твоя сметка. :)
А до канадска пенсия още не съм го докарал, но и това ще стане, ако е рекъл Господ.
Пък туй нящо "цоцал" какво е съм забравил вече, тъй като е било преди повече от 50 г. :) Ако става въпрос за квебекарските социални програми за подпомагане на нуждаещите се, то те са нещо добро и полезно за всички. Затова и ги има вече толкова години.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа:Е, ако слушаш политиците какво говорят по време на избори и им вярваш, Муха, то това си е за твоя сметка. :)
А до канадска пенсия още не съм го докарал, но и това ще стане, ако е рекъл Господ.
Пък туй нящо "цоцал" какво е съм забравил вече, тъй като е било преди повече от 50 г. :) Ако става въпрос за квебекарските социални програми за подпомагане на нуждаещите се, то те са нещо добро и полезно за всички. Затова и ги има вече толкова години.
Има ги, защото правителството е сметнало че боклуците е по добре да им се подхвърля нещо, отколкото да ходят да крадат и да просят, е не че не ходят да просят по социалните служби !
Ти като ходиш там представяш ли се че си бил редови офицер от БА, или викаш това ще е голямо падение в очите на социалните работници !
Стефан Цанев
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

myhata II написа:Пак не си разбрал, сега искат да изперат фондовете, които отдавна са празни, твоите пари там ги НЯМА, утре ужким ще ги изтегли НОИ и твоя фонд ще фалира, щото видите ли четиристранката прие този закон, ще настане пак криза и оп гащите изпрани, Горанов и коалиция виновни, аз бях в Германия и не бях запознат подробно !
Ти нищо не си разбрал, Мух. НОИ нищо не може да изтегли сам, а самите осигуряващи се ще могат да избират къде да се осигуряват за втора пенсия - дали в частен пенсионен фон, или в дъравния НОИ. И тъй като това слага край на редовните и сигурни постъпления и от там на райския живот на лентяите и далавераджиите в частните фондове, които вече ще трябва да бачкат яко за да заслужат доверието и привличат осигуряващите се, то те нормално нададоха вой до небесата. И започнаха с пророкуванията за крах на цялата финансова система и за идването на Апокалипсиса.
Наистина си доверчив като малко дете, Мухчо. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа:
myhata II написа:Пак не си разбрал, сега искат да изперат фондовете, които отдавна са празни, твоите пари там ги НЯМА, утре ужким ще ги изтегли НОИ и твоя фонд ще фалира, щото видите ли четиристранката прие този закон, ще настане пак криза и оп гащите изпрани, Горанов и коалиция виновни, аз бях в Германия и не бях запознат подробно !
Ти нищо не си разбрал, Мух. НОИ нищо не може да изтегли сам, а самите осигуряващи се ще могат да избират къде да се осигуряват за втора пенсия - дали в частен пенсионен фон, или в дъравния НОИ. И тъй като това слага край на редовните и сигурни постъпления и от там на райския живот на лентяите и далавераджиите в частните фондове, които вече ще трябва да бачкат яко за да заслужат доверието и привличат осигуряващите се, то те нормално нададоха вой до небесата. И започнаха с пророкуванията за крах на цялата финансова система и за идването на Апокалипсиса.
Наистина си доверчив като малко дете, Мухчо. :)
Аз както вече казах, в тези фондове пари НЯМА, те са само на книга като в КТБ, и тук си прав тези същите лентяи и далавераджии ядат точно от тези редовни и сигурни постъпления във момента, но пари там НЯМА !
А Европа ни натиска за прозрачност ..... :rofl: :rofl: :lol:
Време е за пране на гащи бай Линко ! :rofl: :lol:
Стефан Цанев
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

myhata II написа:
agent Ozo написа:Е, ако слушаш политиците какво говорят по време на избори и им вярваш, Муха, то това си е за твоя сметка. :)
Има ги, защото правителството е сметнало че боклуците е по добре да им се подхвърля нещо, отколкото да ходят да крадат и да просят, е не че не ходят да просят по социалните служби !
Ти като ходиш там представяш ли се че си бил редови офицер от БА, или викаш това ще е голямо падение в очите на социалните работници !
Не ти е ясна системата за отпускане на тези помощи, Мухи, то е пределно ясно. Никой и никъде на ходи да се реди на каквито и да е опашки и да се обяснява на който и да е. Всичко става по електронен път, онлайн. Вече сме в 21-ви век, Мух.
Имам познат, който си комуникираше със социалните от Мексико (1 месец си живя там) и решението за социала му излезе докато е там. По мой съвет се прибра за да не рискува да връща пари после, иначе мислеше и да си го получава докато е там. :)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

myhata II написа:Аз както вече казах, в тези фондове пари НЯМА, те са само на книга като в КТБ, и тук си прав тези същите лентяи и далавераджии ядат точно от тези редовни и сигурни постъпления във момента, но пари там НЯМА !
Аз не се и съмнявам, че си напълно наясно с финансовото състояние на частните пенсионно-осигурителни фондове в България, Мухич. И приемам с безкрайно доверие твърдението ти, че в тези фондове пари НЯМА. В такъв случай промените в закона само ще изкарат на светло това нямане, когато осигуряващите се ще поискат да си прехвърлят средствата, а фондът ще трябва да отговаря. Значи, промените са нещо добро и трябва да ги подкрепим. Не ли?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа:
myhata II написа:Аз както вече казах, в тези фондове пари НЯМА, те са само на книга като в КТБ, и тук си прав тези същите лентяи и далавераджии ядат точно от тези редовни и сигурни постъпления във момента, но пари там НЯМА !
Аз не се и съмнявам, че си напълно наясно с финансовото състояние на частните пенсионно-осигурителни фондове в България, Мухич. И приемам с безкрайно доверие твърдението ти, че в тези фондове пари НЯМА. В такъв случай промените в закона само ще изкарат на светло това нямане, когато осигуряващите се ще поискат да си прехвърлят средствата, а фондът ще трябва да отговаря. Значи, промените са нещо добро и трябва да ги подкрепим. Не ли?
ДОБРО ЗА КОГО !?!?
Падане на кредитния рейтинг и дестабилизация на България !
Обезверяване на народа ТОТАЛНО !
АЗ СЪМ ЗА ,НО ДА СЕ ПРИЕМЕ ДРУГ ВИД ЗАКОН !
КОЙТО ПЪРВО ДА НАПРАВИ ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ ФОНДОВЕ, И ПОСЛЕ ДА ПУСКАТ ТОЗИ !

Ти бай Линко не си ли съгласен така ?
Стефан Цанев
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

myhata II написа:ДОБРО ЗА КОГО !?!?
КОЙТО ПЪРВО ДА НАПРАВИ ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ ФОНДОВЕ, И ПОСЛЕ ДА ПУСКАТ ТОЗИ !

Ами тази ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ не води ли до същото бе, Мух? Ако приемем, че парите наистина ги НЯМА. Стигаме до същото - "падане на кредитния рейтинг и дестабилизация на България", "обезверяване на народа ТОТАЛНО" и т.н. :)
Или се надяваш, че ревизията ще открие и върне парите във фондовете?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа:

Ами тази ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ не води ли до същото бе, Мух? Ако приемем, че парите наистина ги НЯМА. Стигаме до същото - "падане на кредитния рейтинг и дестабилизация на България", "обезверяване на народа ТОТАЛНО" и т.н. :)

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА ВИДИ КОЙ ГО КРАДЕ ТОЛКОЗ ГОДИНИ !
И БОБОЙ Е ВЪТРЕ НЕ БОЙ СЕ БАЙ ЛИНКО ! ;)
Стефан Цанев
joro

Мнение от joro »

agent Ozo написа:

Вие откъде знаете, че парите ги няма? Бяхте ли там, видяхте ли?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Публикувай отговор