Препоръчайте машинка за подстригване
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Препоръчайте машинка за подстригване
Ти пък! То си има специални самобръсначки за целта...Представям си с ножовете как се кълцаш. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Лелее,какво правите у тая Канада,бе и отпостригване ли почнахте да спестявате?Малеее,то не беше кисело зеле,та домашно вино,ракия,бира,кисело мляко,суджуци,градински домати....леле ужаса.И за какво емигрирахте?  

Рина си снега зимата и си кося сам тревата лятото. Личен избор. Теб какво те бърка и каква връзка има с емиграцията?

Първия неразрбал за какво става дума.Следващия ,моля!  

- Bistra
- Напуснал форума
Че аз и в България си го постригвах. Казва, че му било хубаво да го пипам по главата. Даже си затваря очите и мърка.  

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Second!Next,please!

Ми щото не сме баровци кат тебеGuinness написа:Лелее,какво правите у тая Канада,бе и отпостригване ли почнахте да спестявате?Малеее,то не беше кисело зеле,та домашно вино,ракия,бира,кисело мляко,суджуци,градински домати....леле ужаса.И за какво емигрирахте?

Аз лично с постригване вкъщи си спестявам време, време, което тук е най-ценното.
Капка масло от продаванато такова по специализираните магазини елиминира скубането. Дори и с ниския ценови клас alpha около 60 долара.
Guiness, що посягаш на хорските дребни радости Пиши ме трети нерабрал
 Пиши ме трети нерабрал 

Guiness, що посягаш на хорските дребни радости
 Пиши ме трети нерабрал
 Пиши ме трети нерабрал 
Bistra написа:Че аз и в България си го постригвах. Казва, че му било хубаво да го пипам по главата. Даже си затваря очите и мърка.
Ако му се се предложи на мосю-то и голо подстригване във ваната, мисля че машинката няма никакво значение

Личен опит!!!!
DCS-Виена-23.05.2011г.
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
						Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
Kiro e схванал. че търся нещо качествено за подстригване (уточнявам че ще се ползва за окосмената част на глава с гъста коса  ). И да, съгласна съм че трябва да е висок клас. С удоволствие бих платила повече. По какво се определя че е качествена една машинка за подстригване, само по цената ли?
). И да, съгласна съм че трябва да е висок клас. С удоволствие бих платила повече. По какво се определя че е качествена една машинка за подстригване, само по цената ли? 
Да този момент разбрах, че трябва да търся с титаниеви ножчета. Зная, че има 2 вида мотори и че това също оказва влияние доколко равномерно ще е подстригана косата. Обаче не си спомням какви бяха тези мотори.
За Guines- a ще кажа, че за мен това е по-скоро инвестиция, а не начин за спестяване.
Разглеждам предложените до момента от Вас варианти. Ако има и други, които искат да споделят от каква машинка са доволни, моля драснете два реда.

). И да, съгласна съм че трябва да е висок клас. С удоволствие бих платила повече. По какво се определя че е качествена една машинка за подстригване, само по цената ли?
). И да, съгласна съм че трябва да е висок клас. С удоволствие бих платила повече. По какво се определя че е качествена една машинка за подстригване, само по цената ли? Да този момент разбрах, че трябва да търся с титаниеви ножчета. Зная, че има 2 вида мотори и че това също оказва влияние доколко равномерно ще е подстригана косата. Обаче не си спомням какви бяха тези мотори.
За Guines- a ще кажа, че за мен това е по-скоро инвестиция, а не начин за спестяване.
Разглеждам предложените до момента от Вас варианти. Ако има и други, които искат да споделят от каква машинка са доволни, моля драснете два реда.
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
Аз имам тази машинка: http://www.wahlglobal.com/canada/wahl/w ... 56122.html" 
Много е тежка, шумна и с дизайн от 80-те, но съм сигурен, че ще работи още 10 г.

Много е тежка, шумна и с дизайн от 80-те, но съм сигурен, че ще работи още 10 г.

Bulgayrian
						- optics
- Модератор
Е, добро утро !!!Bistra написа:Казва, че му било хубаво да го пипам по главата.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен. 
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
						Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Eto хубава машинка.dea написа:Купували ли сте добра машинка за мъжко подтригване? Аз все купувам такива, които работят 3-4 пъти и после почват да скубят косата. Само на мен ли се случва да попадам на боклуци не зная . . . Бих искала да прочета отзиви на клиенти преди да реша какво да купя. Има ли доволни от марката Norelco (Philips) примерно?
Предварително благодаря на всички, които ще се включат в темата.
http://www.grundig.de/en/shaving-epilat ... s/mc-9542/"
Сега не знам дали и как се намира в Канада и колко струва ,аз ползвам такава от поне 7-8 г и е супер.
Може би модела да е друг - не помня ама изглежда по същия начин.
Въщност строших една като я изпуснах и керамичния нож се счупи ама това си е друга бира.
Купувал съм таз машинка и за хора които си вадят хляба с берберство и всичките отзиви са положителни.