Кола за новопристигнали в Монтреал
Re: Кола за новопристигнали в Монтреал
А, така по може ! 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Колата трябва да е сигурна
но към края на третата година започна да дава фира и да ни оставя по пътя
без думиБричка не съм карала никога.
- Bistra
- Напуснал форума
А аз не разбирам за втори път днес какво казах?
3 години без ремонт за стара кола лошо ли е? Освен това аз не съм я карала. Съпругът ми не би ме оставил, камо ли да се учи дъщеря или син. Първата кола, на която се качих за съвсем самостоятелно шофиране беше чисто нова от магазина. И аз опитах да се изразя "без думи", ама не ми се отдава. Сори!
3 години без ремонт за стара кола лошо ли е? Освен това аз не съм я карала. Съпругът ми не би ме оставил, камо ли да се учи дъщеря или син. Първата кола, на която се качих за съвсем самостоятелно шофиране беше чисто нова от магазина. И аз опитах да се изразя "без думи", ама не ми се отдава. Сори!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Там вече и господ не може да помогне...А аз не разбирам за втори път днес какво казах?
Ако е Дженеръл Мотърс, бързо слизай от новата кола.Bistra написа:А аз не разбирам за втори път днес какво казах?
http://www.cnn.com/2014/07/30/opinion/s ... to-safety/"
Току виж някоя изпитана "таратайка" не би те оставила за сметка на чистак-бърсак.
- Bistra
- Напуснал форума
Tц! Mazda 5 модел 2012. Преди това имах същата 2008, но я разбих и застрахователите ми изплатиха равностойността на нова. Аз не разбирам нищо от коли, затова съм на принципа, колкото по-ново по-добре!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

май на вас двамата с мъжо ти много не ви се отдава шофиранетоBistra написа:Tц! Mazda 5 модел 2012. Преди това имах същата 2008, но я разбих и застрахователите ми изплатиха равностойността на нова. Аз не разбирам нищо от коли, затова съм на принципа, колкото по-ново по-добре!
единия разбил старата,другия новата
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Безуспешен опит да се хвърли сянка на съмнение върху изключителността на Щерю.newcomer написа:май на вас двамата с мъжо ти много не ви се отдава шофиранетоBistra написа:Tц! Mazda 5 модел 2012. Преди това имах същата 2008, но я разбих и застрахователите ми изплатиха равностойността на нова. Аз не разбирам нищо от коли, затова съм на принципа, колкото по-ново по-добре!
единия разбил старата,другия новата
Със сигурност Щеря си стоял на стопа или светофара и някой бунак го е натресъл отзад.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- Bistra
- Напуснал форума
На теб, пък какво ти бърка там дето слънце не огрява Щврю?
Станалото-станало! На всеки може да се случи. Нали е жив и нищо му няма, това е важното!

Станалото-станало! На всеки може да се случи. Нали е жив и нищо му няма, това е важното!

Да е жив и здрав разбира се и ти също !
Ама ми стана интересно на теб и на Щеря колко ви беше застраховката и каква стана след катастрофите ?
Благодаря !

Ама ми стана интересно на теб и на Щеря колко ви беше застраховката и каква стана след катастрофите ?
Благодаря !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Нямаше почти промяна. Сега нямам време да ровя по бумагите, ама ще погледна довечера и ще ти кажа. Аз имам 2 катастрофи в актива си, междувпрочем. Явно съм по-зле от него, все пак
, но с по-силен ангел хранител. 

Въпрос в тази връзка, някъде бях чела, че ако купиш кола на старои в следващият един - три месеца (не помня точният период) се появи проблем за който собственика не е уведомил, може да си искаш парите обратно. Има ли нещо такова ?
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Joya написа:Въпрос в тази връзка, някъде бях чела, че ако купиш кола на старои в следващият един - три месеца (не помня точният период) се появи проблем за който собственика не е уведомил, може да си искаш парите обратно. Има ли нещо такова ?

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- Bistra
- Напуснал форума
Е, как би станала тази работа, ако собственикът е частно лице? Би ми било интересно да узная.Joya написа:Въпрос в тази връзка, някъде бях чела, че ако купиш кола на старои в следващият един - три месеца (не помня точният период) се появи проблем за който собственика не е уведомил, може да си искаш парите обратно. Има ли нещо такова ?

Моят амиго (онзи с джунглата) ми разказа преди няколко дни, че си продал старата кола на приятел. Направили прехвърлянето. Той собственоръчно му завил номера...без приятелят да му брои парите. Днес чакаме плащане, утре, тц! Впоследствие разбрал, че въпросният "приятел" си купувал друга кола, като даже използувал онази на амигото за даунпеймънт...Сега си чака парите.

Може да си говорим каквото ни изнася, но въпреки че такива коли са повече за скрап отколкото за поредна препродажба заради цената могат да бъдат от полза за новопристигнал в краткосрочен план (ако не са вече за основен ремонт). И моята първа кола тук уж беше много запазена 10г. Тойота, но за $4000 от дилър плюс прехвърлянето и в последствие два по-сериозни ремонта излезе двойно. За двете години които съм я карал докато я скрапирам беше равностойно да си наема чисто нова.