Преди време пред очите ми парапланерист падна върху далекопровод на енергото и парапланера му се оплете в жиците. Човека увисна с главата надолу на 10 метра височина. Звъннах на 112 и обясних ситуацията. А те ми зададоха следните въпроси / и моите отговори/:
1. Какъв Ви е на Вас пострадалия? // Ами никакъв, непознат ми е?
2. Сигурен ли сте, че има нужда от помощ? // Сигурно, виси от жиците с главата надолу, стана и токов удар..
3. А той как се озова там? // Падна от небето, казвам! ..
И изпратиха пожарна и линейка след 40 минути.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Не е избягал ОТ зоопарка, а В него. Разликата е огромна.
Шест часа дебнат Тигър в затворено пространство...!?!? Леле, ако беше навън сигурно щяхме да евакуираме държавата... Добре, че не са влезли баретите, че, ако съдим от Лясковец, сега щеше да има поне двама-трима изядени...
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Както е казал шопа – Те такова животно нема. Според днешните публикации в нета избягалият тигър бил “социален”, каквото и да означава това. Добре че не е социализирал някой от посетителите си със стомаха си, предполагам че е бил добре нахранен точно преди инцидента.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Koko написа:...избягалият тигър бил “социален”, каквото и да означава това.
Е как какво ? Не надушваш ли кебекарска следа
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.