Безплатни курсове по френски в Монреал
Безплатни курсове по френски в Монреал
Здравейте,
Интересувам се къде в Монреал предлагат безплатни курсове по френски език /дневни или вечерни/. Спомням си, че преди много време някой беше писал, че има такива, но не Кофи. Ако някой може да ми помогне, ще му бъда много благодарна.
Иначе ние сме тук от две седмици, но друг път ще пиша за първи впечатления.
Поздрави!
Интересувам се къде в Монреал предлагат безплатни курсове по френски език /дневни или вечерни/. Спомням си, че преди много време някой беше писал, че има такива, но не Кофи. Ако някой може да ми помогне, ще му бъда много благодарна.
Иначе ние сме тук от две седмици, но друг път ще пиша за първи впечатления.
Поздрави!
Виж тук- руснаците отдавна събират информация за такива:
http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=2605
Освен тях знам две школи в Ласал- ако те устройват,ще потърся координати и една в бившето ми училище-Роздейл.Това е на 5 мин. пеша от метро
Vendome
http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=2605
Освен тях знам две школи в Ласал- ако те устройват,ще потърся координати и една в бившето ми училище-Роздейл.Това е на 5 мин. пеша от метро
Последно промяна от Joy на Нед Сеп 26, 2004 11:41 am, променено общо 1 път.
Мариана,от Ile des Soeurs,няма да са ти много удобни и двете школи.Не са на станцията
La Salle а в квартала и то много далеч от
Angrignon -почти до моста Мерсие. Едната не я препоръчвам на никой! Тя е именно от Commission Scolaire.Тръгнах там след Кофи-то и не мога да опиша какъв ужас ми се стори в сравнение. На два пъти говорих с директора за прехвърляне в други групи и по-високи нива,и в крайна сметка като видях,с какви глупости се занимават на най-високото,след седмица напуснах с чувството,че по-лошо преподаване не съм виждала през живота си. Тази се намира почти под моста Мерсие (на 5 мин. от последната спирка на автобусите). Втората школа е малко по-нагоре точно до магазина Мурелатос. За нея съм чувала много положителни отзиви,но мисля че тя е 2 пъти седмично.
Според мен на
Vendome ти е супер-удобно. Имаш предполагам автобус от острова до
Verdun или
De l'Église,а там с метрото си за нула време.
Има доста българи на
Verdun-дано някой се обади с адрес на по-удобна школа!

Според мен на
Има доста българи на
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Охо, на райския остров??Mariana написа:Намерихме си квартира в Ile des Soeurs и затова предпочитам в Lasalle. Училището и градината на децата сега се намират там, и автобуса ни 12 спира точно там. Благодаря, ще погледна сайта за училищните комисии.

Би ли могла да споделиш какви са цените на жилищата (под наем де

А за курсовете - виж този център, не е далеч от теб, а и е хубав...
http://www2.csmb.qc.ca/ceachamplain/

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аз съм ходил в училището до Морелатос с френския съм много зле бях на предпоследно ниво-най-добрия в групата
Така че -слаба работа.
В момента тече записване за курс в колежа Сен Лоран-на оранжевото метро спирка дю Колеж,иди в северния карфур от 1400 до 1600 часа ако те интересува-курсове всякакви и целодневни и вечерни.

В момента тече записване за курс в колежа Сен Лоран-на оранжевото метро спирка дю Колеж,иди в северния карфур от 1400 до 1600 часа ако те интересува-курсове всякакви и целодневни и вечерни.