Интернет ИЗМАМНИЦИ....
Re: Интернет ИЗМАМНИЦИ....
Благодаря за съветите и мненията.....Проблема е решен ....
Няма ли да споделиш какъв е бил и как го реши? Съветите от съфорумниците влязоха ли ти в употреба?konstanta написа:Благодаря за съветите и мненията.....Проблема е решен ....
Проблема го реши мой приятел . Оказа се , че е сменено разширението Yahoo s Outlook , , което остана неизвестно как се е получило. А как е изпратено писмото от мое име , остана също неизвестно.
Благодаря на всички за отзивчивостта.
analgin написа:konstanta, на теб винаги някой друг ти е виновен или не ти е угодено. Изчетох небивалиците които си написала и съм убеден, че ще е по-добре да смениш заглавието на темата с друго от типа "Абориген си е играл с електронната поща, в следствие на това основни функции не са активни." или "Интернет НЕГРАМОТНИЦИ ..."
konstanta написа:Analgin , що не се затриеш някъде....? Най - тъпото изказване , което съм чел - твоето....
Благодаря за ласкателствата.konstanta написа:Проблема го реши мой приятел . Оказа се , че е сменено разширението Yahoo s Outlook , , което остана неизвестно как се е получило. А как е изпратено писмото от мое име , остана също неизвестно.
Аз за момомент си помислих, че "Интернет ИЗМАМНИЦИТЕ" вече са изловени и интернет пространството е по-безопасно за нас и нашите деца, пък се оказа, че отново съм бил прав - ще започна да хвърлям на боб.
- optics
- Модератор
Може някой да е инсталирал нещо майкрософтско скоро на тоя комп ?konstanta написа:Проблема го реши мой приятел . Оказа се , че е сменено разширението Yahoo s Outlook , , което остана неизвестно как се е получило. А как е изпратено писмото от мое име , остана също неизвестно.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Значи писмо от "твое име" може да се изпрати чрез така нареченият "spoofing".konstanta написа: А как е изпратено писмото от мое име , остана също неизвестно.
.
Горе долу работи по следният начин:
Да кажем че аз имам емайл в яху ivandaman@yahoo.com ти имаш също яху (може и да е хотмейл, джимейл и т.н.) konstanta@yahoo.com.
Сеа нека да предположим че някой хакне моят яху ъкаунт. и ти си в моят address book.
Измамниците почват да пращат Спам от моят account ivandaman@yahoo.com обаче променят sender adressa на konstanta@yahoo.com. Така всички наши общи познати (и непознати) си мислят че получават съобщение от теб а всъщност е от мен и то без въобще да знам..
Това обяснение е съвсем повърхностно.. Има доста вариации на горният сценарий но горе долу това е принципа на "spoofing"
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Я да видим дали някой може да ме светне и мен нещо за яху. Мейла ми е създаден в далечната 197/8, когато си спелвах името по французки. Днес обаче го спелвам по ангелизки. За съжаление не знам как да си сменя името в яху и така се получава, че когато пиа от мака си всичко е ОК, но като пиша от интернет версията на яху изпращача е с едно "о" повече
Някакви идеи ?
Някакви идеи ?
Да, два броя:pumpy написа:Я да видим дали някой може да ме светне и мен нещо за яху. Мейла ми е създаден в далечната 197/8, когато си спелвах името по французки. Днес обаче го спелвам по ангелизки. За съжаление не знам как да си сменя името в яху и така се получава, че когато пиа от мака си всичко е ОК, но като пиша от интернет версията на яху изпращача е с едно "о" повече
Някакви идеи ?
1. пробвай да смениш името от яху -> зъбното колело горе в дясно -> Account Info -> Update Contact Information
2. може да си създадеш втори имейл адрес с желаното име и да ги свържеш.
Пробвай с т.1 първо.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.