Благодаря Муха.myhata II написа:Извинявай че ти пиша със закъснение по темата, и по точно по това което ме питаш !domino написа:Е кво толкова си и написал? Аз това съм го пропуснал. Ще го чета по-късно на спокойствие. Не, при нас си е ОК. Бачкане има. Не се оплакваме. Бачкаме като индианците като бягат - само петите отзад им се виждат. Просто са ми интересни лични впечатления от пазара на труда. Па и да се впишем в темата. Там при вас как еmyhata II написа:Тя сега е в транс от това което и написах !
А иначе много ли е зле там при вас че почнахте бая да се оплаквате нещо ?
При нас всичко е Ок, аз съм в сферата на здравеопазването и нищо не мога да ти кажа как е в другите браншове !
Търся си работа
Re: Търся си работа
					Последно промяна от domino на Съб Ное 29, 2014 8:53 am, променено общо 1 път.

”Do not be wise in your own ieyes” 
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
внук на Леон
- Bistra
- Напуснал форума
Eто официалната информация на Ордера на Архитектите, както обещах.
http://www.oaq.com/?id=55"
Е, не е, както беше по-рано, но не липсват обяви.
Освен това обяви излизат и по вестниците. Моят мъж едно време ходеше от врата на врата да пита за работа. Досадно е, но и това е начин. Винаги на първа работа се пробива най-трудно за съжаление.

http://www.oaq.com/?id=55"
Е, не е, както беше по-рано, но не липсват обяви.
Освен това обяви излизат и по вестниците. Моят мъж едно време ходеше от врата на врата да пита за работа. Досадно е, но и това е начин. Винаги на първа работа се пробива най-трудно за съжаление.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

ablood написа:Агенцията не може да гарантира постоянна работа, ако клиентът не харесва работника.

- Bistra
- Напуснал форума
Откога си в сферата на здравеопазването? Беше полицай, рентиер, застраховател...Сега какъв стана, бре Мух? Лекар?myhata II написа: Извинявай че ти пиша със закъснение по темата, и по точно по това което ме питаш !
При нас всичко е Ок, аз съм в сферата на здравеопазването и нищо не мога да ти кажа как е в другите браншове !

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Не зъбар съм, вадя ги със чираците.....Bistra написа:Откога си в сферата на здравеопазването? Беше полицай, рентиер, застраховател...Сега какъв стана, бре Мух? Лекар?myhata II написа: Извинявай че ти пиша със закъснение по темата, и по точно по това което ме питаш !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Чета тука кво съм пропуснал вчера и се смея.   Ей Муха с Батката много я „тормозите“ Бистра. Ама като гледам и тя хич не ви се дава. Мъжко момиче!
  Ей Муха с Батката много я „тормозите“ Бистра. Ама като гледам и тя хич не ви се дава. Мъжко момиче!  

Ей Муха с Батката много я „тормозите“ Бистра. Ама като гледам и тя хич не ви се дава. Мъжко момиче!
”Do not be wise in your own ieyes” 
внук на Леон
внук на Леон
Тя е от тоя тип хора които ако не ги хапеш, направо ще те изядатdomino написа:Чета тука кво съм пропуснал вчера и се смея.Ей Муха с Батката много я „тормозите“ Бистра. Ама като гледам и тя хич не ви се дава. Мъжко момиче!

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Всъщност, агенцията не може да осигури постоянно място даже и ако клиента харесва работникаfighter написа:ablood написа:Агенцията не може да гарантира постоянна работа, ако клиентът не харесва работника.

IFF написа:Всъщност, агенцията не може да осигури постоянно място даже и ако клиента харесва работникаfighter написа:ablood написа:Агенцията не може да гарантира постоянна работа, ако клиентът не харесва работника.

Ооо, знам го този тип! Много са люти! Личен опит. Ама тя Бистра нали каза, че е от добрите лами, дето не хапятmyhata II написа:Тя е от тоя тип хора които ако не ги хапеш, направо ще те изядатdomino написа:Чета тука кво съм пропуснал вчера и се смея.Ей Муха с Батката много я „тормозите“ Бистра. Ама като гледам и тя хич не ви се дава. Мъжко момиче!

Поне аз така разбрах де.
 Поне аз така разбрах де.”Do not be wise in your own ieyes” 
внук на Леон
внук на Леон
В този случай агенцията си е свършила работата и остава само работника и работодателя да си стиснат ръцете.succes написа:IFF написа:Всъщност, агенцията не може да осигури постоянно място даже и ако клиента харесва работникаfighter написа:ablood написа:Агенцията не може да гарантира постоянна работа, ако клиентът не харесва работника.

- ablood
- Обратна връзка:
Отиваш в агенция за запознанства. 
Излизаш на вечеря с момиче. Не ти се обажда повече.
Следващата седмица ти намират друга овца. Тя казва, че отива до тоалетната и изчезва през задната врата на ресторанта.
На "надутата патка" от скапаната агенция и казваш, че ако не ти намерят читаво момиче, което да се ожени за теб, да не те търсят повече.
Продължаваш още 1-5 години на онанизъм, докато задобрееш и се ориентираш в сексуалния живот. После или сваляш критериите, или сключваш брак по сметка.

Излизаш на вечеря с момиче. Не ти се обажда повече.
Следващата седмица ти намират друга овца. Тя казва, че отива до тоалетната и изчезва през задната врата на ресторанта.
На "надутата патка" от скапаната агенция и казваш, че ако не ти намерят читаво момиче, което да се ожени за теб, да не те търсят повече.
Продължаваш още 1-5 години на онанизъм, докато задобрееш и се ориентираш в сексуалния живот. После или сваляш критериите, или сключваш брак по сметка.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
акушер гинекологBistra написа:Откога си в сферата на здравеопазването? Беше полицай, рентиер, застраховател...Сега какъв стана, бре Мух? Лекар?myhata II написа: Извинявай че ти пиша със закъснение по темата, и по точно по това което ме питаш !

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
						Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
- Bistra
- Напуснал форума
"domino написа: Ооо, знам го този тип! Много са люти! Личен опит. Ама тя Бистра нали каза, че е от добрите лами, дето не хапятПоне аз така разбрах де.