Първолак към учителка:

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
analgin
.

Първолак към учителка:

Мнение от analgin »

Аватар
ivalin

Re: Първолак към учителка:

Мнение от ivalin »

На това му се казва по новому ДЕМОКРАЦИЯ. Свобода на словото и печата... Щом могат всички медии и политици, защо не и децата?! Те от къде да се учат?! :lol:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

ivalin написа:На това му се казва по новому ДЕМОКРАЦИЯ. Свобода на словото и печата... Щом могат всички медии и политици, защо не и децата?! Те от къде да се учат?! :lol:
На това му се казва демокрация по български.
pumpy

Мнение от pumpy »

ivalin написа:На това му се казва по новому ДЕМОКРАЦИЯ. Свобода на словото и печата... Щом могат всички медии и политици, защо не и децата?! Те от къде да се учат?! :lol:
На това му се казва "свободия".... Не разбирам защо това, че Х и У са простаци, ни оправдава да не възпитаваме децата си правилно ?
Тоест проблема е че там това се смята за правилно....
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

pumpy написа: На това му се казва "свободия".... Не разбирам защо това, че Х и У са простаци, ни оправдава да не възпитаваме децата си правилно ?
Тоест проблема е че там това се смята за правилно....
Ние как ги възпитаваме е едно, как ги възпитава улицата е съвсем друго, а трето и четвърто са интернета, "изкуствата" ( кино, театър, концерти и т.н. и т.н. ), пък накрая какъв тюрлюгювеч ще излезе от тях, само един Господ знае.... За това са казали старите хора: "Бай бабо да не ме среща мечка, че, ако ме срещне ще ме изяде!" :geek:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Mielle

Мнение от Mielle »

Е,то друго не сме и очаквали там като им въртят VIP Brother ,след него веднага Big Brother All Stars,после Big Brother и така до края на Света. :( Не съм чувала за друга държава ,в която тези помийни предавания да жънат такъв успех вече близо 10 години :tmi:
В момента например гледат пиандурника Малък Тошко и Катето Евро.Много възпитателен характер придобиват.
А да не почна да изброявам какво попиват от изворите на съвременното творчество като например:"Тебе съдбата със пръст ми посочи,но явно било е със средният точно!"
"Дори бръмчалка ти не си и от мръсница много повече си!Като те гледам нямаш минуси,дали предлагаш и бонуси?Със тези секси форми знам,най-търсената ще си в Инстаграм!"
"А дано те види твойта майка,колко тежка си утайка,ква си секси таратайка,как не слуша те главата!"
Всички сме виновни,и всички допринесохме с безразличието си!Тази музика трябваше да я изметем още в началото!Сега е твърде късно!
Публикувай отговор