UPS

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
margarita

UPS

Мнение от margarita »

Ot skoro cheta postingite vqv Foruma i namiram mnogo polezna informazzia. Poneje i nie sme v ochakvane na visa, interessuvam se kak bi bilo nay-dobre da se izpratiat passportite do Bucarest i da se poluchat obratno. Dali niakoy bi mogql da mi possochi addressa na UPS v Sofia?
marinaro

Мнение от marinaro »

виж тук: www.ups.com
Аватар
balbi

...

Мнение от balbi »

UPS sa sukz!!!
Polzvahme gi za edna pratka ot Sofia do Montreal i ostaviha pratkata pred vratata. Dori ne beshe v poshtenskata kutiya!!!
Polzvajte BULPOST!
vania petrova

replay

Мнение от vania petrova »

Nie polzvahme DHL.Predplatihme i za vra6taneto-vsi4ko okolo 180 lv.Za 2 sedmitsi polu4ihme obratno vizite.Vsi4ko be6e mnogo to4no.Vapros na izbor i vazmojnosti.
Силвия

Мнение от Силвия »

www.ups-bg.com

Ние ги ползвахме и сме доволни. Има възможност за проследяване на пратката. Цената е 24 долара в едната посака. Доставка-две седмици.
Успех!
Аватар
Koko

Re: ...

Мнение от Koko »

balbi написа:UPS sa sukz!!!
Polzvahme gi za edna pratka ot Sofia do Montreal i ostaviha pratkata pred vratata. Dori ne beshe v poshtenskata kutiya!!!
Polzvajte BULPOST!
За това че са го оставили пред вратата - не са прави и мисля че си могъл да се оплачеш.
А за пощенската кутия - по закон в Канада единствено пощаджията има право да слага поща в пощенската ти кутия - ако някой от куриерските фирми ти сложи нещо в пощенската кутия, тогава това ще бъде в нарушение на закона.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Koko az i se oplakah priyatelju - i za razlika ot BG imashe sankcionirani, zashtoto tezi pratki se davat sreshtu podpis na liceto. Zatova i se plashta tolkova - ne da mi zahvyrlyat paketa pred kyshti!
A za tova 4e samo poshtite mogat da ti slagat razni neshta v poshtenskata kutiya ne sym syglasen zashtoto na nas ni pylnyat poshtenskat kutiya s reklami i nikoj nishto ne im kazva... Moje bi ako se opla4em shte gi sprat, no...znam li:)
stela
Обратна връзка:

Мнение от stela »

Az minalata sedmica prashtah s tiah do usa...triabvashe da pristigne v ponedelnik...pxrvo kazaha,che sa ia zagubili...az pratih vtora pratka...a posle sluchajno v petxk otkriha pxrvata ...utre shte si podam jalbata da mi vxrnat parite.
Заключено