Стрелба в парламента
Re: Стрелба в парламента
Този vio ne e онзи vio. Или поне е започнала да дава на късо.
Жалко за изказването й все пак, не мислех че някой може да напише такова нещо. Поне не нормално мислещ човек.
Жалко за изказването й все пак, не мислех че някой може да напише такова нещо. Поне не нормално мислещ човек.
Идиот!vio написа:А, спокойно, харпията е скрит на тайно място и няма да го стигнат! Най-важното е той да оцелее, нали така, Бистре![]()
Всички в парламента са за разстрел. сори, но това е лично мнение, а тук е свободен форум. По какво канадския парламент (депутати) са по-различни от българските продажници? По нищо. Всички заслужават едно и също - линч, докато се стреснат и видят че има възмездие за делата им. Тогава може и нещата в държавите (Канада, България и т.н.) да потръгнат. Затова - Жалко, че няма убити!
Знам, че реагирам първосигнално, но за хора с ограничен интелект правя изключение.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
О, колко са изненадани и възмутени лицемерите. Защото някой си позволил да иска смъртта на канадските депутати. Какво кощунство!
Но същите тези хора, до скоро посрещаха с усмивка и разбиране призивите на Бистра за бесене на комунисти, за рязане на глави и колко оправдано било убийството на невръстни деца. Защото, видите ли, те щели да станат като родителите си след време.
Значи за комунисти може, а за канадските депутати не може, а? Да, ама не.
След като приемаме, че убийствата разрешават обществени проблеми и въздават справедливост, то трябва да очакваме, че всеки си има свои виждания за това кои точно трябва да бъдат избити за да възрържествува правдата. За някои това са комунистите, за други - депутатите, за трети - педерасите, за четвърти - богаташите и т.н. и т.н. И в крайна сметка въпросът опира до това кой, кога и в каква степен ще осъществи намеренията си.
И някои започнаха да го правят. Кофтито е, че не са от нашите и не убиват тези, които ние искаме. Нали?
Но същите тези хора, до скоро посрещаха с усмивка и разбиране призивите на Бистра за бесене на комунисти, за рязане на глави и колко оправдано било убийството на невръстни деца. Защото, видите ли, те щели да станат като родителите си след време.
Значи за комунисти може, а за канадските депутати не може, а? Да, ама не.
След като приемаме, че убийствата разрешават обществени проблеми и въздават справедливост, то трябва да очакваме, че всеки си има свои виждания за това кои точно трябва да бъдат избити за да възрържествува правдата. За някои това са комунистите, за други - депутатите, за трети - педерасите, за четвърти - богаташите и т.н. и т.н. И в крайна сметка въпросът опира до това кой, кога и в каква степен ще осъществи намеренията си.
И някои започнаха да го правят. Кофтито е, че не са от нашите и не убиват тези, които ние искаме. Нали?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Още един превъртял
Ако под лицемер имаш предвид мен, имаш някаква грешка. Простено ти е.agent Ozo написа:О, колко са изненадани и възмутени лицемерите.
Не желая и не одобрявам насилственото отнемане на човешки живот.
Мога и да повторя това, което съм казал по-горе.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- MrGeek
- Путлер Капут
Ако ти и Бистра ги приемате тези неща, защо реши, че всички са като вас? Много нелепо изказване (твърде меко казано).agent Ozo написа:След като приемаме, че убийствата разрешават обществени проблеми и въздават справедливост
Иначе що за грешка на природата е този Michael Zehaf-Bibeau?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Не можеш да ме причислиш към Бистра и компания, Гийк. Бях един от малкото (плюс speedy и plamsht), който се възмути на глас от абсурдните ѝ приказки. Други нямаше.MrGeek написа:Ако ти и Бистра ги приемате тези неща, защо реши, че всички са като вас? Много нелепо изказване (твърде меко казано).agent Ozo написа:След като приемаме, че убийствата разрешават обществени проблеми и въздават справедливост
Самата Бистра констатира тогава със задоволство:
Какво стана с тези "страшилища"? Да не би да се превърнаха в нежни душици от няколко изстрела и един труп? Не вярвам.Е, не може всички да сме нежни военни душици.Този свят има нужда и от страшилища.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- roumensp
Ако трябваше писмено да изразявам възмущението си от всяка глупост, написана на форума, трябваше да ме назначат на 8-часов работен ден и да ми плащат.agent Ozo написа:Бях един от малкото (плюс speedy и plamsht), който се възмути на глас от абсурдните ѝ приказки. Други нямаше.

BTW, най-инфантилните изцепки на тоя форум до една са творение на представители на "нежния" пол.

- Bistra
- Напуснал форума
Ех, тая Бистра много лоша, че си позволила да каже, че не е никакво геройство да си набуташ децата в центъра на въоръжената съпротива и те да бъдат убити. Със същият успех някой наркопласьор може да си прати детето да го замества и като бъде убито от полицията...Какво да го жаля ли?...Ми да не го е пращал, бе!
Баси и еснафа! Ще го повтаря сега всяка секунда.
Недей да пишеш такива неща вечер, моля, че съм плашлива и ще сънувам кошмари! 
Баси и еснафа! Ще го повтаря сега всяка секунда.

Озо да не си е направил операция за смяна на пола?roumensp написа:BTW, най-инфантилните изцепки на тоя форум до една са творение на представители на "нежния" пол.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Bistra
- Напуснал форума
Озо, този дето са го отстреляли позорно днес е сравним с твоите терористични идоли, на които се възхищаваш. Какво, ако беше дете, държащо автомат или опасано с бомби, мислиш щяха да го пожалят ли? Все тая! Не отстъпвам нито на йота от това, което съм казала. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Мека казано "простотия"...... която за мен заслужава бан-ване.vio написа:По-важното е обаче, дали стрелеца е успял да гръмне някой преди да го гръмнат?! Май не. Жалко!
Днес си изгладих флага и го закачих на къщата си в Денвър - страната ни има нужда от подкрепа.
-
- Обратна връзка:
Така и не ми стана ясно какъв е мотива. Жалко за убитите 
http://news.ibox.bg/news/id_314976543"
Коментарите под статията са меко казано фрапиращи. Има доста изтрещели хора в България.
Vio няма да го коментирам.

http://news.ibox.bg/news/id_314976543"
Коментарите под статията са меко казано фрапиращи. Има доста изтрещели хора в България.
Vio няма да го коментирам.
- MrGeek
- Путлер Капут
Точно идеално влизаш в компанията на Бистра с подобни жалки обобщения. Значи всички сме длъжни да четем и автоматично да изразяваме възмущение от непрестанните глупости на Бистра. В противен слуачай тези, които не изявяваме възмущение, значи подкрепяме нейните идиотски възгледи. Браво!!!! Чудех се изобщо дали да го коментирам това, но в края на краищата прецених, че е много по-важно да се коментират подобни гьобелсовопропагандни внушения, отколкото глупостите на Бистра, още повече, че не са изолиран случай (същите меко казано неадекватни обвинения към външния министър на България, защото не се бил възмутил от някакво посещение на сенатора Маккейн по време когато самия служебен министър е нямал нищо общо с управлението). Тенденцията е ясна и адски много прилича на подхода, който използва една добре позната диктаторска пропагандна машина със севрноазиатска геолокация.agent Ozo написа:Не можеш да ме причислиш към Бистра и компания, Гийк. Бях един от малкото (плюс speedy и plamsht), който се възмути на глас от абсурдните ѝ приказки. Други нямаше.
По темата, ликвидирания конвертиран джихадист имал някакви чарджове за дребни престъпления и в нашата провинция преди две години, да не говорим за това, че паспорта му е бил отнет преди време.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
mwanza, то коментарите във българските сайтове ясно, че и журналистиката донякъде, ама тази статия е ега ти свободното съчинение. 

- MrGeek
- Путлер Капут
Статията е уникален буламач. Да оставим настрана това, че пишат за двама нападатели. Обаче да превеждат House of Commons Sergant-at-Аrms просто като "сержант" е направо олигофренска работа.Marto написа:mwanza, то коментарите във българските сайтове ясно, че и журналистиката донякъде, ама тази статия е ега ти свободното съчинение.

ПП. Героите в днешните събития:
Загиналият войник-резервист от Хамилтън, който е бил застрелян на почетната стража на паметника на незнайния воин, ефрейтор Нейтън Сирило:

Застрелялият нападателя и леко посдрадал в самата престрелка шеф на охраната на Парламента (House of Commons Sergant-at-Аrms) Кевин Викърс:

__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.