newcomer написа:пука ми на мен за канада
ако отпаднат визите за канада даже мога да се главя за екскурзовод на тумбите български цигани които ще залеят долината на ст лоран
Много на дребно го даваш батка. Аз ако бях, продавам фордовете, купувам самолет и организирам чартери Столипиново - Монреал.
супер бизнес идея ми даваш
ше взема Бистра за стюардеса да урежда детските на бременните циганки в монтреал
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Marto написа:Бистре, хората са измислили индекс точно за това. Нова Зеландия е номер 1. Виж, ако Квебек участваше в класацията самостоятелно резултатът като нищо щеше да е друг.
Ми освен да гепят един лиценз за овчери и напред къмту Ню Зиилънд...Трябва да се хранят маорите, че току виж станали наще мангали на пастърма.
Айде за Япония няма да питам, че там много се работи, пък и е пренаселено. Не е за мангалски тарикати.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
IRA написа:В момента не дават еднократна помощ за 3 и нагоре дете. Това кой колко деца ще има и в кой момент си е негова лична работа. Естествено, че ако си бременна е по добре да родиш в Канада, няма да ти се налага да вадиш документи за бебето, които ще забавят процедурата. Иначе за детските добавки няма значение дали детето е родено тук или в Канада.
Абе, абсолютно съм съгласна с теб,...ама не знам, защо ми беше последна грижа след като изкарах интервюто да правя деца. Може би не съм била права, не мислиш ли? Къде - къде по-голям купон е да отидеш на другия край на света с издут корем!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")