Да излизаме ли от Европейския съюз

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината

Имате ли поне един роднина по пряка линия, който смята, че излизане от ЕС е добре за България?

Да
13
39%
Не
20
61%

Общо гласове: 33
newcomer

Re: Да излизаме ли от Европейския съюз

Мнение от newcomer »

myhata II написа:
newcomer написа:все б,х чувал за видни български реститути да си харчат парите от наемите кои по френската ривиера кои по швейцарските алпи ама за реститут мазохист да си харчи парите на -30 градуса по целзий в торонто за сефте чувам
Охоо, много сме тук , и в Квебек има ! :rock:

викаш накацали сте навс,къде
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:
myhata II написа:
newcomer написа:все б,х чувал за видни български реститути да си харчат парите от наемите кои по френската ривиера кои по швейцарските алпи ама за реститут мазохист да си харчи парите на -30 градуса по целзий в торонто за сефте чувам
Охоо, много сме тук , и в Квебек има ! :rock:

викаш накацали сте навс,къде
Викам да стягаш софрата с бялата покривка в русито, щото нали знаеш че за мухата еденето и пиенето са на първо место ! :y: :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Явно само ти НЕ си разбрала че свежите пари постъпват само в дълбоките партийни каси, а най големия резил е че най много поглъщат мангалските на ДПС !
Еничари много са се навъдили, направо сабята на дядо ми ще умре от кеф !
ДПС беше създадена от любимата ти партия-майка -хранилница, заради това и там закономерно броят на агентите на ДС е най-голям.
Не трябва да се забравя, че именно Ахмед Доган беше единият от емисарите, които доведоха царят - министър - председател в България. А изборният успех на последния пък беше причината за моята лична емиграция.
Защото той беше машата на комунистите, с която разбиха демократичната опозиция - единствената, на която се дължи нашето членство в Европейския съюз и цивилизования свят.
myhata II написа:Викам да стягаш софрата с бялата покривка в русито, щото нали знаеш че за мухата еденето и пиенето са на първо место !
А аз казвам, заведи го на ресторант с реститутските пари. Не се скръндзи и самопоканвай, типично по комунистически! :n:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Явно само ти НЕ си разбрала че свежите пари постъпват само в дълбоките партийни каси, а най големия резил е че най много поглъщат мангалските на ДПС !
Еничари много са се навъдили, направо сабята на дядо ми ще умре от кеф !
ДПС беше създадена от любимата ти партия-майка -хранилница, заради това и там закономерно броят на агентите на ДС е най-голям.
Не трябва да се забравя, че именно Ахмед Доган беше единият от емисарите, които доведоха царят - министър - председател в България. А изборният успех на последния пък беше причината за моята лична емиграция.
Защото той беше машата на комунистите, с която разбиха демократичната опозиция - единствената, на която се дължи нашето членство в Европейския съюз и цивилизования свят.
Точно така, както и самия Игнат Канев в Торонто с имущество собственост на НРБ !
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Точно така, както и самия Игнат Канев в Торонто с имущество собственост на НРБ !
Ми вземи и му го национализирай имуществото, какво още чакаш! Доколкото знам ти дава покрив над главата, та все ще си на кяр.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
joro

Мнение от joro »

Освен привържениците на Атака и Волен Сидеров никой друг не иска България да излиза от ЕС. А те са само 3% и сигурно няма никога повече да влезнат в папрамента.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

joro написа:Освен привържениците на Атака и Волен Сидеров никой друг не иска България да излиза от ЕС. А те са само 3% и сигурно няма никога повече да влезнат в папрамента.
Те сега са при Баречков и Гроб ! :rofl: :lol:
Стефан Цанев
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

joro написа:Освен привържениците на Атака и Волен Сидеров никой друг не иска България да излиза от ЕС. А те са само 3% и сигурно няма никога повече да влезнат в папрамента.
Де да беше тъй. Като гледам резултатите от анкетата, процентът е повече.

При това някои хора изглежда не разбират простия въпрос "имате ли поне един роднина..." примерно батката, гласувал по чисто егоистични причини. Батка, не е важно ти какво искаш и дали имаш трима братя които са против излизането. Ако баща ти е "за" излизането, значи трябва да се отметнеш с "да".
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
newcomer

Мнение от newcomer »

optics написа:
ти, всички са клонинги на Мух
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:
optics написа:
ти, всички са клонинги на Мух
:rofl: :rofl: :rofl:
Айдя, ся искаш да развалим домузлука само и само да не почерпиш бай иванеее !! :rofl: :rofl: :lol: :lol:
Язък, имах те за по разбран ;)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

optics написа:При това някои хора изглежда не разбират простия въпрос "имате ли поне един роднина..."
Имам, да, онова недоразумение в Павликени, опази боже! :D
Аз ти отговорих, ама ти го маркира с червени звездички. :P
joro

Мнение от joro »

И шотландците искаха да излизат. Ама не ги огря. И къде ли ще идат с гайдите?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

joro написа:И шотландците искаха да излизат. Ама не ги огря. И къде ли ще идат с гайдите?
А какво ще правят вътре с гайдите!?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Kpetrov написа:
joro написа:И шотландците искаха да излизат. Ама не ги огря. И къде ли ще идат с гайдите?
А какво ще правят вътре с гайдите!?
Квото са праили и досега. Да им имат проблемите българските роднини .
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Публикувай отговор