Да излизаме ли от Европейския съюз
- optics
- Модератор
Да излизаме ли от Европейския съюз
Допълнение: В числото на преките роднини се включвате и вие самият/самата.
Гласувам с да, защото имам роднина по пряка линия който смята така. Аз самият не смятам, че България може да има надежди за благополучие извън ЕС, но ми прави впечатление, че идеята за излизане сякаш набира скорост в България.
Нищо не ни били дали, само взели и прочие аргументи...
Гласувам с да, защото имам роднина по пряка линия който смята така. Аз самият не смятам, че България може да има надежди за благополучие извън ЕС, но ми прави впечатление, че идеята за излизане сякаш набира скорост в България.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Да излизаме ли от Европейския съюз
Неграмотно население. Там всички злини (като най-голямата - повишението на тока) им ги обясняват с пустото членство и симпатиите към Америка.
Аз гласувах твърдо с Не. Нямам ******

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Тя, простотията ходи по хората, а в БГ простите все повече преобладават, за съжаление......но ми прави впечатление, че идеята за излизане сякаш набира скорост в България.
Баси тъпата анкета. Ми то това е форум за излезли от ЕС или канещи се да излезнат.
Иначе ако е за България да напусне на ЕС ... то излизането лесно за разлика от влизането.
Ми после?

Иначе ако е за България да напусне на ЕС ... то излизането лесно за разлика от влизането.
Ми после?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- optics
- Модератор
Ние сме излезли, но роднините не са. Ако някога има референдум той няма да е във форума, а ще е в България.Ivan1007 написа:Баси тъпата анкета. Ми то това е форум за излезли от ЕС или канещи се да излезнат.![]()
И няма да е важно аз, ти, pumpy и Bistra какво мислим, а какво мислят там.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
После пращаме емисари да ни приемат на мястото на Украйна, щото сме "не народ, а мърша"!Ivan1007 написа:Баси тъпата анкета. Ми то това е форум за излезли от ЕС или канещи се да излезнат.![]()
Ми после?

Като гледам и във ФБ колко народ се обявява срещу добива на шистов газ. Щели да оцапат околната среда. Ще им оцапат болните мозъци - прорусийски! Думички като енергийна независимост за българите явно са табу, ама как няма и да са, като я гледайте, що агент на ДС ще си преизберат на идните избори!
http://news-bg-abroad.com/2014/09/21/whyvote05-10-2014/"
Нашата е лесна. Ние сме извън Евросъюза, но НЕ СМЕ В РУСИЯ и слава богу никога няма да бъдем.
P.S. Това горното са го направили, уж за улеснение на гласуващите в чужбина. Ама не за чужденците е нужно, (щото не сме ние тези които решават. Аз лично не гласувам) а за тези, които остават там. Аз бих добавила освен членството в ДС и сметките им в западни банки, щото свойството на продажниците е първи да напускат кораба при наличие на пробойна - като плъховете.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

аз гласувах с НЕ по чисто практични и егоистични причини за мен
част от бизнеса ми косвенно е свързан с членството на Българи, в ЕС
както знаете хил,ди българи работ,т в различни страни от ЕС и си прекарват ваканци,та в Българи,а
това са ми потенциалните клиенти
а също много граждани на ЕС си закупиха ваканционни имоти в Българи, които посещават по време на ваканци,та си
те също са ми потенциални клиенти
до тук само предимства от членството на Българи, в ЕС
както знаете хил,ди българи работ,т в различни страни от ЕС и си прекарват ваканци,та в Българи,а
а също много граждани на ЕС си закупиха ваканционни имоти в Българи, които посещават по време на ваканци,та си
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
newcomer написа:аз гласувах с НЕ по чисто практични и егоистични причини за мен
Бай иване, не щеш пак да бачкаш в завода за гуми деа !

Споко няма, тая кярия и лежачка свърши майна, сега сам ще се печеш над твоята нива, мани другото ами ще те е страх да си наемеш работник щото докато си развяваш байрака ще мислиш че те краде !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Тогава за какво е тази анкета тука, като и се губи смисъла изобщо !?!optics написа:Ние сме излезли, но роднините не са. Ако някога има референдум той няма да е във форума, а ще е в България.Ivan1007 написа:Баси тъпата анкета. Ми то това е форум за излезли от ЕС или канещи се да излезнат.![]()
И няма да е важно аз, ти, pumpy и Bistra какво мислим, а какво мислят там.

Стефан Цанев
Стефан Цанев
мухи като дойдат руските освободители и ти конфискуват бензиностанци,та отде ше лапаш кинти бе
тр,бва пак да ходиш при пакито от скарбъро да му носиш пиците
бъди малко по практичен
бъди малко по практичен
- Bistra
- Напуснал форума
Оптика го прихващат пак разни. На българите трябва да им е ясно, че излязат ли от съюза това е краят на постъпленията на свежи пари. Аз лично не бих изпращала и на близките си, ако станем руска провинция.myhata II написа:Тогава за какво е тази анкета тука, като и се губи смисъла изобщо !?!
Напротив ще дам мило и драго да ги изтегля тук като политически емигранти.

Никой няма да дойде батка, ей там е работата, ще си изгниеш в оня павилион с мисълта че правиш изобщо нещо, практиката сочи едно, давай под наем и си върти синджира у канатско !newcomer написа:мухи като дойдат руските освободители и ти конфискуват бензиностанци,та отде ше лапаш кинти бе
бъди малко по практичен

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Явно само ти НЕ си разбрала че свежите пари постъпват само в дълбоките партийни каси, а най големия резил е че най много поглъщат мангалските на ДПС !Bistra написа:Оптика го прихващат пак разни. На българите трябва да им е ясно, че излязат ли от съюза това е краят на постъпленията на свежи пари. Аз лично не бих изпращала и на близките си, ако станем руска провинция.myhata II написа:Тогава за какво е тази анкета тука, като и се губи смисъла изобщо !?!
Напротив ще дам мило и драго да ги изтегля тук като политически емигранти.
Еничари много са се навъдили, направо сабята на дядо ми ще умре от кеф !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
все б,х чувал за видни български реститути да си харчат парите от наемите кои по френската ривиера кои по швейцарските алпи ама за реститут мазохист да си харчи парите на -30 градуса по целзий в торонто за сефте чувам
Охоо, много сме тук , и в Квебек има !newcomer написа:все б,х чувал за видни български реститути да си харчат парите от наемите кои по френската ривиера кои по швейцарските алпи ама за реститут мазохист да си харчи парите на -30 градуса по целзий в торонто за сефте чувам

Стефан Цанев
Стефан Цанев