Medicinski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
IMP

Medicinski

Мнение от IMP »

Zdravejte, imam dosie v Bukorest po procedurata za Quebec ot 25.06.2004 ama oshte ne sym polu4il medicinskite, nito e-statusa mi e aktiven. Niakoi polu4il li e medicinski sled moiata data na dosieto. Moze zabavianeto da e zaradi otpuskite im ili ima niakakyv problem s moiata molba za visa. Shte iz4akam oshte niakolko dena da iztekat 3-te meseca i shte im pusna edin e-mail.
Uspeh na vsi4ki.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Споко IMP :wink:
Нашето досие беше заведено на 27.05 и получихме медицинските на 23.08. Досието на наши приятели беше заведено на 5-6.06, не помня точната дата. Те все още нямат медицински. Преди няколко дни пратили и-мейл до Букурещ и знаеш ли какъв бил отговора? Писали им кратко и ясно: Ще ви пратим медицинските още днес. Явно забравят хората :?
Ако не си ги получил след изтичането на 3-те месеца от датата на завеждане на досието, прати им и-мейл, ако не ти отговорят на същия ден, прати им пак на следващия. Няма да се отчайваш. Явно при тях е практика да се мотаят :roll:
А за онлайн статуса: нашия се промени около месец преди да ги получим, но има и хора, чийто статус се променя след като получат медицинските. Явно не може да се разчита на него.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
IMP

Мнение от IMP »

Blagodaria za uspokoenieto p4eli4ka, no tova dokazva 4e imat nuzda da im se napomnia ot vreme na vreme. Imash li telefon i e-mail na koito moga da se svyrza s niakoi po tozi povod vyv Bukorest.
10X
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Това е и-мейла:
bucst-im@dfait-maeci.gc.ca Копирай го направо от тук, за да не сбъркаш буквите. По мое наблюдение отговарят на и-мейлите. На нас също ни отговориха.
Обадете се на: 0040 21 307 5000 и следвайте инструкциите, като изберете връзка с оператор. Нея/него помолете да ви свърже с имиграционния отдел на посолството. Бъдете готови да изчакате няколко души преди вас (ние чакахме 5 човека), но си струва да се почака, защото инфото е много ценно. Ето защо препоръчително е да използвате карта, а не да се набутвате на кожодера БТК. Ние специално говорихме на английски, но може и на френски. Имайте под ръка file number-a по досието си от баркодовете.

На същия телефон но не 5000 а 5005 директно набираш Юлия Баховски, но не знам вече може и да са го сменили, поне така казаха че вече бачкала на друг пост или нещо такова, но може да се опита

Имиграцонния отдел те свързва с оператор, но само от 14-16ч.
Това е което имам извадено от форума. Моя съпруг скоро звъня заради нашите медицински, но не можа да се свърже с Юлия Баховски, не е била на работното си място. Тя е българка, в случай че не знаеш и можеш спокойно да говориш на български с нея.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei IMP,
I az bih mogla da vi pomogna s info...
Ima edin telefon na MOM za Bukuresh 0040212304702,tarsete Korina Lebegioara,tia govori English i moje da vi dade tochna info,prosto triabva da kajete barkod i ime... :lol:
Kasmet!
Заключено