Орешарски подаде оставка
- MrGeek
- Путлер Капут
Орешарски подаде оставка
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Re: Орешарски подаде оставка
Най-най-най-наааайййййййй накрая !
И едно малко доуточнение ако позволиш ,той не я е подал,а е получил заповед да я подаде !!!
И едно малко доуточнение ако позволиш ,той не я е подал,а е получил заповед да я подаде !!!
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Powered by Мосю Geek
както винаги след дъжда торихме качулката. след сексо сложихме презерватива. честито. за това, че за пореден път се подиграха с нас. попилеха надеждите. и ни направиха на чисти маймуни. и нема да свърши еан222. играчи. то тепарва започва. щото общото ниво на интелегентността в квадратурата на републиката се върти около зеро. омерзен съм за пореден път. нагло да ми се смеят некви паропитеци в очите и да ми викат нали искахте оставка ето ви я. да ви сичките. повръща ми се.
отваряте ли пътя за белиот кон на тази тъпа жалка мутра бойко борицоф. езбиратели щастливи. и ще врещите осанна. щото сте избрали по- малкото зло. ма по- малкото зло винаги е големото зло на рогатия. да мотирал народ. така е. начисто нахендрени сме сега. честито.
отваряте ли пътя за белиот кон на тази тъпа жалка мутра бойко борицоф. езбиратели щастливи. и ще врещите осанна. щото сте избрали по- малкото зло. ма по- малкото зло винаги е големото зло на рогатия. да мотирал народ. така е. начисто нахендрени сме сега. честито.
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
венсеремос, другари!
Айде, не слезнали още от власт, комунягите почнаха с пропагандата!..спиро написа:...отваряте ли пътя за белиот кон на тази тъпа жалка мутра бойко борицоф....

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
aaа, това е очевидност, не пропаганда
- optics
- Модератор
Един написа в туитър:

Оставката е опит да се отвлече вниманието от факта, че в Лидл са пуснали дини по 29ст килото !

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
На вас какво ви пука ве, нали сте в Канада и онея в България са "овце" !
Или нещо се бъркам ?

Или нещо се бъркам ?

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Bulgaria is officially a "NUT free" zone 

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Демек в България няма гайки ли? 

- klisurov
- Обратна връзка:
Да, за моя голяма радост съм в Канада, пък била тя и "фалшивата" Канада.myhata II написа:На вас какво ви пука ве, нали сте в Канада ...
Но защо да не си помечтая, че ако в БГ нещата станат такива, каквито на МЕН (може и да съм единствения) да ми харесват, бих се върнал?
Малко или много съм български гражданин и съм внесъл не малко в бюджета на БГ.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Това го кажи на онези които имат българския народ за:klisurov написа:Да, за моя голяма радост съм в Канада, пък била тя и "фалшивата" Канада.myhata II написа:На вас какво ви пука ве, нали сте в Канада ...
Но защо да не си помечтая, че ако в БГ нещата станат такива, каквито на МЕН (може и да съм единствения) да ми харесват, бих се върнал?
Малко или много съм български гражданин и съм внесъл не малко в бюджета на БГ.
ще цитирам
"овце","мърша","матрял" и други подобни епитети !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Майтапа настрани...
Сега нещо ще се промени ли??
& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Несъществено - даivandaman написа:Майтапа настрани...
Съществено - не
Матриала е същия - гласували за Царо, Пъдаро, СтаниШеф, Болен, Дерибеевски и кво беше последното г*вно, че все му забравям името са безнадежден случай да променят нещата.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
хората по канацко са си надвили масрафа, живеят добре и повечето не мислят изобщо за България, повечето не се интересуват от политика и гледат да си вземат местно гражданство по местоживеене. Мухич, малко сме живите писатели, при това класици, които будим хората, дори в странство!!!!myhata II написа:На вас какво ви пука ве, нали сте в Канада!
Или нещо се бъркам ?![]()
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
венсеремос, другари!
Ако вие сте настоящите народни будители, по-добре да ме ухапе мухата ЦеЦе.спиро написа:хората по канацко са си надвили масрафа, живеят добре и повечето не мислят изобщо за България, повечето не се интересуват от политика и гледат да си вземат местно гражданство по местоживеене. Мухич, малко сме живите писатели, при това класици, които будим хората, дори в странство!!!!myhata II написа:На вас какво ви пука ве, нали сте в Канада!
Или нещо се бъркам ?![]()