Темата е "Намерили България" (става въпрос за чужденците), не "Намерили тоя форум". Мирси! (А мен щели да ме пращат на почивка за спам. Баси, колко народ трябва да изгонят преди мен!)7George написа:Спиро преди да открие тоя форум...
Намерили България
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Намерили България
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

.myhata II написа:На който не му харесва България, моля да не пише по българските форуми !
Мирси !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
(!)

myhata II написа:Мирси !

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Bistra
- Напуснал форума
Няма да забравя преди време гледах един филм - художествена измислица, разбира се. Действието се развиваше в Бразилия и сюжетът се въртеше около група млади туристи, които бяха разфасовани за органи. Толкова реалистично беше направен, че в един момент си казваш. Баси, дали наистина не може да ми се случи?
Мухи, я гледай кво става в любимата ни татковина!
Хиляди българи са отвлечени и изкормени за “резервни части“
Аз викам, я по-добре си стой "политически" в Kанада, че я камилата, я камиларя!
P.S.Двоумях се дали да не го сложа в темата за "лекарите на световно ниво", ама и тук става.

Аз викам, я по-добре си стой "политически" в Kанада, че я камилата, я камиларя!

P.S.Двоумях се дали да не го сложа в темата за "лекарите на световно ниво", ама и тук става.

Последно промяна от Bistra на Чет Май 01, 2014 12:52 pm, променено общо 1 път.

Е хайде де!Крайно време е да се проветри форума от вонята на непрани гащи!Bistra написа:
A мен щели да ме пращат на почивка за спам. Баси, колко народ трябва да изгонят преди мен!

- Bistra
- Напуснал форума
Guinness написа:Е хайде де!

Много филми на ужасите гледашBistra написа:Няма да забравя преди време гледах един филм - художествена измислица, разбира се. Действието се развиваше в Бразилия и сюжетът се въртеше около група млади туристи, които бяха разфасовани за органи. Толкова реалистично беше направен, че в един момент си казваш. Баси, дали наистина не може да ми се случи?![]()
Аз викам, я по-добре си стой "политически" в Kанада, че я камилата, я камиларя!à

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
-
Тази статия звучи ужасно, но в същото време и несериозно - проверете какви са шансовете някои случаен човек, с когото не сте роднини да е съвместим донор за жизненоважен орган. Много малък. Освен това, веднъж извадени, органите не могат да стоят и да се пренасят до другия край на света, така че теориите че "разфасоват хора в България, за да присаждат органи в Израел" ми звучат леко невъзможни. Ако някои разфасова някого, то надали е за органи.joro написа:Много филми на ужасите гледашBistra написа:Няма да забравя преди време гледах един филм - художествена измислица, разбира се. Действието се развиваше в Бразилия и сюжетът се въртеше около група млади туристи, които бяха разфасовани за органи. Толкова реалистично беше направен, че в един момент си казваш. Баси, дали наистина не може да ми се случи?![]()
Аз викам, я по-добре си стой "политически" в Kанада, че я камилата, я камиларя!à
Виж, за мафията с кръвта обаче е съвсем друга тема.
И как си представьте хиляди българи да изчезнат без никой да разбере? Ами техните близки, медиите, полицията? Че за едно убийство в село Горно Нанадолнище три дена пишат по вестниците и дават репортажи по телевизията.
Гледането на филми на ужасите влияе зле на психиката. След един такъв филм мен ме беше страх да се изкъпя във ваната, да не ме изядат пираните.
Гледането на филми на ужасите влияе зле на психиката. След един такъв филм мен ме беше страх да се изкъпя във ваната, да не ме изядат пираните.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Ама ти във ваната си пирани ли отглеждаш?
Не е невъзможно органите да бъдат пренесени. Със самолет отнема няколко часа.

Не е невъзможно органите да бъдат пренесени. Със самолет отнема няколко часа.

Да бе, и аз пренасях агнешки дробчета и свински суджуци.
- Bistra
- Напуснал форума
А това е за всички, на които носталгията е опряла ножа до гърлото и повлияни от приказките на Мухата са решили да се връщат. Не се хващайте за чашката и самолетния билет! Пуснете си го! Действа отрезвяващо...
Вижте как отидоха на бала си абитуриентите от випуск 2014
И още помнете: В България се връщат само лузърите!

Камиона и пикапа бяха гот
, ама тия дзурли и гюбеци
Май твърде много се празнува..все едно,че нобелова награда за ядрена физика поливаме, а не края на "средното".

Май твърде много се празнува..все едно,че нобелова награда за ядрена физика поливаме, а не края на "средното".
Bistra пак си точна както винаги.Право в 10-ата.
Ако ви кажа колко кредити се теглят именно с цел бал.По 5-10 хиляди лева.Безумие!
Това го наложиха пак чалга-манияците ей тази година синът на Тони Стораро-Фики,който е също абитуриент е стъпил на 70 000 лв за бала.Безумна история!
Гледайки този "светъл пример" имаше в нета по темата как цяла година се събират пари за червило за абитуриентка възлизащо на някаква баснословна сума,ако не ме лъже паметта към 50 000 лв.
Има много свестни деца в България,лошото е че само този тип забавления им се поднасят. И така ще бъде още дълги години,уви.
Ако ви кажа колко кредити се теглят именно с цел бал.По 5-10 хиляди лева.Безумие!
Това го наложиха пак чалга-манияците ей тази година синът на Тони Стораро-Фики,който е също абитуриент е стъпил на 70 000 лв за бала.Безумна история!
Гледайки този "светъл пример" имаше в нета по темата как цяла година се събират пари за червило за абитуриентка възлизащо на някаква баснословна сума,ако не ме лъже паметта към 50 000 лв.

Има много свестни деца в България,лошото е че само този тип забавления им се поднасят. И така ще бъде още дълги години,уви.
Ох, да, това видео е наистина много показателно, голяма цигания. Направо в такива моменти се радвам, че не виждам подобна простотия тук, то основно затова и исках да се махна от България. Иначе Миеле е права също че има страхотни деца в България, но за съжаление им се поднася точно това и се затриват някъде по трасето. Пожелавам на всички, които не се чувстват на място в България по-скоро да намерят начин да се махнат от там.Bistra написа:А това е за всички, на които носталгията е опряла ножа до гърлото и повлияни от приказките на Мухата са решили да се връщат. Не се хващайте за чашката и самолетния билет! Пуснете си го! Действа отрезвяващо...