Бате Бойко- I will back (допълнено)

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
IFF

Re: Бате Бойко- I will back (допълнено)

Мнение от IFF »

joro написа:По данни на ЦИК, при обработени 13.6 % протоколи на СИК в РИК, ГЕРБ получава 33.45%, БСП – 19.32%, ДПС – 11.89%, България без цензура – 10. 48%, Реформаторският блок – 6.90%, АБВ – 4.57%, НФСБ – 3.38%, Атака – 3.35%, Глас народен – 1.08%, Коалиция КОД – 0.98%.
Ма направо ги е отнесъл като цунами всички останали
Кво е отнесъл, печели 34% при избирателна активност 35%.
35/0,34=12% за Бойко.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

[quote="myhata II"]А ве я стига с тоя банкялийски цървул, не разбрахте ли че в България свястни политици няма !
Трябва революция и всичкия боклук що е бил в политиката да бъде изметен !!!

....[/quote Тва е нещо ново, но е вярно! :!:

Тъкмо щях да напиша, че експатите са гласували масово за ББ, за да имат повод да не се връщат все още.. :D
Embrace your climate change!
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

IFF написа:Кво е отнесъл, печели 34% при избирателна активност 35%.
35/0,34=12% за Бойко.
Което идва да покаже, че при по-висока избирателна активност победата му ще е още по-впечатляваща, защото следващите го по популярност БСП и ДПС имат твърд електорат, който гласува стройно и организирано.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
joro

Мнение от joro »

IFF написа: Кво е отнесъл, печели 34% при избирателна активност 35%.
35/0,34=12% за Бойко.
Всеки който не гласува- гласува за победителя.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

joro написа: Всеки който не гласува- гласува за победителя.
Сериозно? Ами аз съм канадски гражданин отдавна.Трябва да стане някакъв природен катаклизъм и избирателната секция внезапно да се изправи на пътя ми като убежище за да вляза, да избирам между мутра-комунистическа журналистическа подлога-руснак-турчин и неонацист. Пет пари не давам за "връщане", както го нарича Мухата. Пука ми кой ще управлява България! А сега, де?! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

joro написа:Всеки който не гласува- гласува за победителя.
Тази басня е наивна. Това би означавало че само електоратът на опозицията е мързелив и неактивен.
Можем само да спекулираме до колко биха се променили резултатите при задължително 100%-ово гласуване.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

А пука ли ти дали утре ще падне цената на бунгалото за което се бъхтиш ? ;) :D
Ако ти пука, значи трябва да ти пука за политиците които те управляват ! :!:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:А пука ли ти дали утре ще падне цената на бунгалото за което се бъхтиш ? ;) :D
Ако ти пука, значи трябва да ти пука за политиците които те управляват ! :!:
Аз гласувам на канадски избори.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Нямам валидна лична карта, та и да имаше секция на до 1 ден път с камила, сигурно пак щеше да е проблем гласуването. Бих го направил да си изразя мнението, а не за това кой ще победи. Те политическите мутри си въртят местата в БГ, а вие нещо се вълнувате. 8)
Embrace your climate change!
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

agent Ozo написа:
Така че не ми трябваше много време да осъзная, че Бойко всъщност не е най-голямото зло, а напротив - най-малкото. Това си го казват май все по-голям брой хора, както се вижда резултатите на тези избори.
Интересно колко време ли ще ти трябва за да осъзнаеш какво зло е за собственият си народ президента Путин, като нямам предвид случващото се в Украйна, а това по какъв диктаторски начин управлява Русия вече към 15 години. (Да не могат една нова Лада да измислят, върна ги на нивото от времената на застоя по Брежново време.)
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

А когато електората на Партията не знае дори как точно да гласува се стига и до куриози като това да гласуват за грешна партия или за грешен кандидат
СЕГА написа:15-ият в листата на БСП може да измести Станишев в класирането

Електоратът на БСП на много места не е разбрал как се попълва бюлетината за евроизборите. Има секции, особено в Дупница, Кюстендил, Бобовдол - където избирателите са зачеркнали N15 за Коалиция за България и N15 от списъка на кандидатите за евродепутати от КБ. На това неизбираемо място е поставен 28-годишният Момчил Неков. Окончателните данни още не са известни, ако Неков събере около 27 000 преференции, ще се стигне до пренареждане на първите четирима в листата на КБ - Сергей Станишев, Илияна Йотова, Георги Пирински, Петър Курумбашев. Засега са обработени напълно протоколите на РИК Ямбол, Шумен, Габрово и Ловеч. Там Неков има 2597 преференции, а Станишев 2085. За тези четири РИК-а са нужни 2070 преференции, за да се минат нужните 6% от гласувалите за партията.

Момчил Неков е най-младият кандидат в листата. Завършил е МИО в УНСС и политически мениджмънт в СУ. Автор е на две книги - „4х4 – БСП след 1989“ и "От първо лице". Втората представлява анализ на организационното развитие и вътрешнопартийната демокрация върху всички основни партии в България след 1989 г. , съобщи offnews.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Mielle

Мнение от Mielle »

По-притеснителното е ето това:

"Същевременно изборните резултати повишиха до такава степен „акциите” на ДПС, че движението има основание да поиска още по-голям дял от властта, което пък може да удължи живота на днешното управление."

Ясен Бояджиев, ”Дойче Веле”
:devil: :envy:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Е, какво му е притеснителното? Българските баби - комунистки по погрешка са избрали един млад човек вместо руският п****аст. :rock: Голям майтап! А турците са прави да искат по-голямо участие в управлението. Я виж някои възрастни българи си искат турско робство. Под руско бяхме и цъфнахме та вързахме, сега е ред да си се връщаме към корените. :lol: И без това сме си с aнадолско самосъзнание. ;)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Bistra написа:За мен поредните български избори са нищо друго освен поредният повод за отворена бутилка шампанско, с която вече 10 години празнувам решението си да се махна от България. Ха, наздраве! :D :party: :beers:
По избори и аз това си мисля, много хубаво направих. Преди няколко години, когато в България (или поне в София) имаше някаква стабилност, разни приятели само ми обясняваха колко пари се правели там, как трябвало да се върна....казвам им аз, че това е временно, а те не вярваха, сега друга песен пеят...емигрира се докато си млад...
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Mielle

Мнение от Mielle »

А още по-позорно е как Боко заряза българският народ и интерес февруари месец 2013,буквално абдикира.
И сега след европобедата си навири глава и цял протест е организирал с медиите за един ден и хората му вярват и пак ще излязат днес от работа за да са с него на площада.
Наистина са прави като казват,че бързо се забравя и прощава всичко.
Думи нямам!
Публикувай отговор