Продавам диван тип ФОТОН с метална конструкция , без подлакатници , дължина 75 инча ( 1, 90 м. ). Основата и облегалката са с федерираши дървени ламели и отгоре омекотена част (тип дюшек от дунапрен ) с покривало от плат. С едно движение (клик-клак) се превръща в удобно двойно легло за спане - идеално за гости или родители дошли от България. Цената е символична - само 80 $ , доставка не осигуряваме. Намира се близо до метро Ангринйон , Монреал. При интерес , изпращам снимки на посочен от вас Е-мейл.
За повеч инфо : 514 - 463 3016
Диван тип ФОНОН за продан !!!
Диван тип ФОНОН за продан !!!
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
Re: Диван тип ФОНОН за продан !!!
Нова и крайна цена - 50 $

Повдигам темата защото сезона за подмяна на квартирите започна и има опасност някой да си намери подобно "удобно" легло на улицата и това остане непродадено.janyz написа:...федерираши дървени ламели ....С едно движение (клик-клак) се превръща в удобно двойно легло за спане - идеално за гости или родители дошли от България.
janyz, много различни виждания имаме за "идеалното". Как е възможно някой да пътува 12 часа от България до Канада и после спи няколко седмици на това срество за мъчение?
Много ме кефи движението "клик-клак" - то не е описано дори и в Кама Сутра.
Благодаря за полезният коментар АНАЛГИН. Диванчето е супер удобно и жалко , че не намери нов стопанин сред сънародници ! Обяснявам си го с това , че "нашенците" са вече заможни хора , дори и тези , които идват от Б-я. Но лошо няма .....Ако на мен ми предлагаха навремето като нов емигрант такова диванче за символична сума , то бих бил най-шастливият...Но времената се менят.
Няма проблем , вече замина "а доне "....

Няма проблем , вече замина "а доне "....

Не може да се срамувате от човек , когото изобщо не познавате , т.е мен . Ако сте чели внимателно и малко схващате френски език , ще забележите , че въпросният диван е вече подарен. И не защото съм заможен , а по-други причини. И още, ако забелязвате , цената , която написах е чисто символична и я постравих , защото уважавам труда си , благодарение на който съм го купил ( в Икеа цената му е над 350 $ без таксите) За ваше сведение съм помогнал и на много новодошли емигранти безвъзмездно и от душа ..... А бай Ганйо са тези като Вас , които търсят само АВАНТАТА , КЕЛЕПИРЧЕТО ....., обръщат се на ТИ към непознати , позволяват си неуместни критики и квалификаций .....
И накрая , желателно е да пишете на кирилица..." О неразумни и юроде , ......."
И накрая , желателно е да пишете на кирилица..." О неразумни и юроде , ......."