спиро, както е рекъл знаменитият Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais: "Не е нужно да разбираш от нещо, за да спориш за него..."
Доказвате го всекидневно доста хора и в този форум.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
България сега е по-малко суверенна от колкото когато бяхме приятели със СССР.
То руската банка не е руска (а на МВФ) та камо ли за българската.
Медиите. Дали те са самостоятелни? Основните медии.
А армия?
Ако трябва да се уточняват термини, то ще трябва да използваме и термина колония.
Съдба. Съдбата се състои само в наследството, за някои неща все пак можем да решаваме и да действаме.
Мухи, всъщност общия размер на новия дълг ще бъде 4,5 млрд - някак трябва да се запълни дупката наречена КТБ.
А дали Бойко само е виновен че се стигна до тук, може да се спори, но за съжаление сега ще плащат всички.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Трябва да върнат парите на хората от ограбената банка, за което и той имаше вина. Все пак тя беше създадена по време на неговото управление и ограбена по комунистическо. Защо ли, не съм изненадана?!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
В парламентарното барче:
- Едно кафе, моля.
- 2 лева!
- Е, вчера беше левче?!
- Да, ама от днес е 2 лева - 1 лев за кафето, 1 лев за спасяване на КТБ.
- Добре, ето 2 лева...
Барманката връща 1 лев ресто.
- Добре, де. Ама нали 2 лева?!
- Да, ама няма кафе...
От всичко до тук само не можахме да разберем кога точно ФЕД закрива сделката по закупуването на България и кога ще влезе във владение на имотите си, мухЪ?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
От всичко до тук само не можахме да разберем кога точно ФЕД закрива сделката по закупуването на България и кога ще влезе във владение на имотите си, мухЪ?
Ти гайка не знам дали ще разбереш нещичко поради простата причина да си гол като тояга и да нямаш нищо в България !
Ама аз за разлика от теб имам бая имоти !
И благодарение на тези изроди които създадоха и фалираха КТБ и държавата ще ми се вдигнат данъците и таксите за да им плащам кредитите които натрупаха !
Сега сгря ли ?
Явно е че ,и ти не си никакъв началник за какъвто се представяше в онова село Ванкувър, най много ти давам професия "дърводелец" - типично за Канада !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Bistra написа:Недалновиден избор на държава за инвестиции! По-зле и от Бананова република! (Пояснения за теб на български...за по-добра разбираемост.)
Явно и ти си бляла някъде по баирите, знаеш ли каква е разликата между думичките "инвестиция" и "наследство" !
Или човек ще си помисли че пак се опитваш да се заяждаш !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев