Колеги, който се е явявал скоро на IELTS и е от София и е доволен от учителя си за изпита, моля да сподели информация на лични или тука - както предпочита. Мислех си аз да подготвям мъжа ми, ама няма да стане тая работа... трябва си учител и да си дадеш лев за да си сериозен... това е като с кредитите - ако имаш кредит на банката си плащаш, ама я се пробвай доброволно да си ги събереш тия пари... абсурд! Дори да успееш да стане сумичка и веднага намираш нещо, за което трябва да ги похарчиш... Е, все пак сигурно има хора с воля и за учене и за събиране на пари, но дори и те с по-добра "мотивация" сигурно щяха да са още по-бързи примерно

:):)
Чегевара, много ме хвана яд за твоя резултат!!!

между другото, ако на втория тур на някой от модулите, за които си си доволен не дай си Боже, изкараш по-малко - кой резултат се взима предвид? В смисъл какво се прави? Пращаш резултатите и от двата теста ли??? Голяма тъпня...
Тони, никакъв отказ! Явяваш се до откат и това е... истината е, че е много важно да оттренираш изпита - тестове до дупка както и тоя учебник ACE THE IELTS е много важен. Както и да заучиш фрази като тези, които никой ти е написал, макар и точно тези да са за доста по-висок резултат... виж с времената си е драма, но ако заучиш фрази - те си вървят част от тях със сложни времена. Така като те слушам. .. мъжът ми е на подобно дередже и досега все пробвахме с вдигането на нивото като цяло... но сега твърдо съм решена да сменим подхода - само тестове, разговори, филми с английски субтитри и така... има хора, които просто няма смисъл да започват от граматиката, защото започват да се замислят на всяка дума и ужасно трудно минават на друго ниво. А ако говорян и слушат - много бързо учат. Искам да кажа, че трябва да си намериш твоя начин на напредване. Не при всички е еднакъв.
Успех и на останалите! Ние ще изчакаме до 1ви май и после ще се явяваме, че вече веднъж ни горя така сертификата, щато решиха да спрат програмата за почти година.