myhata II написа:Когато човек е в чужбина е ЛУКС да си избира от себеподобните поради самия факт че са много малко или изобщо няма такива !
Аз циганите на "гурбет" в Европа не ги броя и уточнявам, че твърдението ми се отнася предимно за West Coast-а на С. Америка.
Ти можеш ли да се аргументираш по подобен начин и да уточниш на каква база твърдиш, че 90% били боклуци ?
myhata II написа:Когато човек е в чужбина е ЛУКС да си избира от себеподобните поради самия факт че са много малко или изобщо няма такива !
Аз циганите на "гурбет" в Европа не ги броя и уточнявам, че твърдението ми се отнася предимно за West Coast-а на С. Америка.
Ти можеш ли да се аргументираш по подобен начин и да уточниш на каква база твърдиш, че 90% били боклуци ?
Сънувал е кошмари с привкус на пеперуди и мусака.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Мухич, както обикновено издиша, съди по собственото си обкръжение явно. Разбираемо е като друг език освен български не вдява. Ако допуснем, че емигрантите са представителна извадка това означава,че 90 % от живеещите в БГ са боклуци.
Това дава директен отговор на тая "пача" Вулева, защо не може да си оправим собствената къща... Ами като един бачка и чисти а след него девет други сер@т на метеното как да стане?
agent Ozo написа:....По-правилното бе да кажеш глупаците.......Ех...живот блажен, здравей, здравей!
Номад. Консуматор на чужди социални благини.
Спиридоне, ако ти и поръчковата журналистка имахте представа какви са данъчните ставки в Канада, нямаше да ръсите недомислици Социални благини има за "социалистите" в Квебек, за останалите (включително работещите в Квебек) има порязване на 30-40% от пейчека и детски градини по $1000-$1200 на месец.
miteto написа:Спиридоне, ако ти и поръчковата журналистка имахте представа какви са данъчните ставки в Канада, нямаше да ръсите недомислици Социални благини има за "социалистите" в Квебек, за останалите (включително работещите в Квебек) има порязване на 30-40% от пейчека и детски градини по $1000-$1200 на месец.
Ти 'що се връзваш на писанията на някаква патица, която няма представа от това, за което говори ? То от такива е тръгнал мита за "социалната държава" Канада, мине не мине месец и на форума се появи някое "измамено камилче", разочаровано от реалността.
"Социалните благини" за моето семейство са 6-цифрен годишен данък и да, получихме ги наготово. Проблемът обаче е, че някой друг ги консумира ...
Но за пожеланието й за "прав път" й благодаря, вече 14 години е такъв и изобщо не поглеждам назад (явно не ме бива в номадството).
miteto написа:Спиридоне, ако ти и поръчковата журналистка имахте представа какви са данъчните ставки в Канада, нямаше да ръсите недомислици Социални благини има за "социалистите" в Квебек, за останалите (включително работещите в Квебек) има порязване на 30-40% от пейчека и детски градини по $1000-$1200 на месец.
Ти 'що се връзваш на писанията на някаква патица, която няма представа от това, за което говори ? То от такива е тръгнал мита за "социалната държава" Канада, мине не мине месец и на форума се появи някое "измамено камилче", разочаровано от реалността.
"Социалните благини" за моето семейство са 6-цифрен годишен данък и да, получихме ги наготово. Проблемът обаче е, че някой друг ги консумира ...
Но за пожеланието й за "прав път" й благодаря, вече 14 години е такъв и изобщо не поглеждам назад (явно не ме бива в номадството).
Фукльо !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Просто се оправдам защо никога няма да бъда една от "онези полезни съставки на социално-политическите настроения, които ще прекратят непреходността на прехода" (това определение кърти мивки).
Взимам си бележка и се засрамвам, вече ще се представям като "Консуматор на чужди социални благини, а.к.а. Номад". Това е добро и за подпис, ама може да ме обвинят, че съм изплагиатствал идеята от батето ...