Имам английски кокер шпаньол на 2 години и 6 месеца женски.Търся мъжки за да имаме малки кученца.
За връзка и снимки на лично

Все пак не е лошо да уточниш къде се намираш.caesarsbs написа:Здравейте.
Имам английски кокер шпаньол на 2 години и 6 месеца женски.Търся мъжки за да имаме малки кученца.
За връзка и снимки на лично
Ами разбира се, че е в Торонто за това го търсите англофон, то, ако беше в Монреал можеше и френски (франкофон) да сърши работа, ама между другото вашата принцеса не е ли още малолетна. Внимавайте с фондациите за защита на животните, че те вече са навсякъде, пък и може да се окаже, че искате да й изпишите веждите, а й вадите очите и да ви осъдят, най-малкото да ви отнемат "родителските" права...caesarsbs написа:Торонто.
Това женска солидарност ли е или аосциация...?! Приликата между дейсвителни лица и сабития е случайна!Bistra написа:М-Да, ако направим параллел с човешките взаимоотношения, мисля че иронията е изключително неуместна. В този ред на мисли мнението е глупаво. И аз да повдигна темата.
В интерес на истината, откакто съм в Канада да съм видял най-много 2-3 english cocker spaniel по улиците. В България ги имаше много повече. Най-добре е да установиш връзка с асоциацията - Гугъл казва това: http://www.ecscc.ca/.caesarsbs написа:Е няма ли някой мъжки english cocker spaniel ?