59% искат задължителната казарма да се върне

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Re: 59% искат задължителната казарма да се върне

Мнение от myhata II »

MrGeek написа:
59% искат задължителната казарма да се върне
Явно 59% е дела на мат'ряла от мухи. След като тия идиоти не могат сами да си възпитат децата, разчитат някой друг да го прави, вместо тях, при това с брутални методи и за кратък период от време. Пълна малоумщина е налегнала татковината ни, pardon my French.
myhata II написа:Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията :!: ;)
Е те тва одма си го добавям в подписа. :D :rofl:
Гайка ти в казарма ходил ли си ,или баща ти те уредил с комунистически връзки да не одиш ....
От това по горното изказване на такова мясаш..... :geek: |( :rofl:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Тия дни се сетих за един с прозвището "майор Коня".
Устойчиви слухове твърдяха, че Коня си бил счупил крака веднъж след като влиза в джипката и тряска вратата, но преди да си е прибрал крака.

Интересна статистика би била колко ли шапкари са се казвали "Коня" през годините, колко най-много в една година и въобще колко българи са се казвали "Коня" през последните 100 години (може и 1000 :-))
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

А аз си спомнем веднъж на старшината му се обади по телефона лично щабният командир. Шеметът несъзнателно се изправи и през целия разговор стоеше "мирно".
:rofl: :rofl: :rofl:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Имали ли сте офицер - арменец. Аз имах един (и свестен между другото). Та той си кълнеше младежкия акъл къде се е забил "когато нашите хора са я златари, я нещо по-така".
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Няма да я върнат естествено - няма пари, пък и НАТО не ни дава такава численост войска.
ablood написа:
7George написа:...гаджето чака на оградата...
Това не го видях на живо. Нито един от моята рота не се уволни незарязан. Моята ми пусна няколко пъти по време на първите гарнизонки, но още при изпращането ми даде да разбера, че си оставаме приятели.
Абсолютно си прав, обаче ний си хванахме едни доста по-дашни и търпеливи създания, вече по гарнизоните. ;) Колегата даже взе да се оплаква, че неговата, чакаща го редовно с кола и празен апартамент, не го водела на други културни развлечения. :(
Интересна статистика би била колко ли шапкари са се казвали "Коня" през годините, колко най-много в една година и въобще колко българи са се казвали "Коня" през последните 100 години (може и 1000 :-))
Наще бяха "Звона", "Пинко", "Свирчо", "Командира"... Командира тренирал жена си по шосето, като я карал да тича пред жигулата.. Бяха пичове, като махнеш дребните извращения и невероятните количества алкохол, изпивани от тях по ученията. :beer:
Граничар с година на уволнение 86та??
Годината я улучи, ама не съм бил на границата. Школник бях.
Embrace your climate change!
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

ablood написа:...щабният командир...
Що ли за птица ще да е било това?
Аз, за над две десетилети в БНА и БА, такова чудо не видех. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

optics написа:Тия дни се сетих за един с прозвището "майор Коня".
Хахахахаха, да не сме служили в едно и също поделение? Култовият момент беше, когато този тип даваше дежурства. Тогава винаги в строя се даваше тон за една и съща песен: "Кон до коня ...", като на "коня" всички крещяха кой колкото глас има. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Устойчиви слухове твърдяха, че Коня си бил счупил крака веднъж след като влиза в джипката и тряска вратата, но преди да си е прибрал крака.

На мен ми викаха "като на коня" ;)
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

MrGeek написа:
Хахахахаха, да не сме служили в едно и също поделение? Култовият момент беше, когато този тип даваше дежурства. Тогава винаги в строя се даваше тон за една и съща песен: "Кон до коня ...", като на "коня" всички крещяха кой колкото глас има. :D :rofl:
Надали сме били в едно, но ако сме, тогава би трябвало да знаеш и офицерите Кени Роджърс и Мистър Питкин (векере) известен още като "мистър Питкин в тила на врага"

2 юни 2012, budtel
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Това е някакво глупаво проучване, допитали са се до 1000 човека и обявяват, че едва ли не е валидно за всички българи. Въобще ви се чудя ,че му обръщате внимание.
Изследването е проведено в периода от 5 до 11 февруари т.г сред 1000 пълнолетни респонденти в 86 населени места, предава bTV. - See more at: http://novinite.bg/articles/63874#sthash.IsF4S9bo.dpuf"
Мухата пък защо се обажда не разбирам, ако е си толкова млад за колкото се описваш би трябвало въобще да не си ходил в казармата.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
joro

Мнение от joro »

Идете в Гърция за няколко месеца да берете маслини и казармата после ще ви изглежда като детска градина :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

joro написа:Идете в Гърция за няколко месеца да берете маслини и казармата после ще ви изглежда като детска градина :D
Колко плащат в Гърция да береш маслини.. ?
Стефан Цанев
joro

Мнение от joro »

myhata II написа:
joro написа:Идете в Гърция за няколко месеца да берете маслини и казармата после ще ви изглежда като детска градина :D
Колко плащат в Гърция да береш маслини.. ?
Гърци да плащат? Ти се шегуваш :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Бистра май разправяше че едно време одила със мъжо по гръцко на портокале и маслини , трябва да попитаме нея ! ;)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Maй, юни, юли...etc. :rofl: Ходихме на сватбено пътешествие...да трошим пари (не да ги хвърляме по кофите) ;)
Свери си часовника! Искаш ли снимка от буйната ни младост? :D
Аз не съм се променила много де, ама все пак... :$ :P
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор