Като се замисля едновремешните директори на заводи, които са заменили собствениците-фабриканти колко са били малоумни. Резултатът е налице години след самият акт.
Та и сегашните, как го каза..."комисари на подмяната"...
Комунистите винаги са залагали на терора. Никога не са имали кой знае какъв потенциaл. Могат да манипулират само глупаво население, ама с такова страната не би вървяла никога нагоре.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Аз не виждам много от тукашните, бивши и нактоящи форумни никове в оня списък, така че явно има още доста неразкрити файлове от тоя контингент. Ето за какво се ползва най-бързият нет в света. И оня милиард, взет на заем, ето как се харчи - по агенти -тролове. Щото тва са едни мизерници, дето и комп не могат да си купят от честен труд явно.
Явно освен отделни хора, нямащи какво да правят по цял ден, вече и цели компании предлагат услуги за тролене в интернет.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Явно освен отделни хора, нямащи какво да правят по цял ден, вече и цели компании предлагат услуги за тролене в интернет.
Аз пък се чудя как на никой не му хрумна да провери дефиницията на интернет трол. Троловете създават конфликти с цел да "гледат сеир". Платените коментари с цел облагодетелстване на трета страна се наричаа astro turfing и е всеизвестно, че дори и най-добрите компании прибягват до него. Наскоро излязоха данни за astro turfing от страна на Apple, а преди няколко месеца и Самсунг. Астро търфинга с политически цели е още по-разпространен.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
MrGeek написа:Продължение на темата за троловете на БСП:
Аз пък се чудя как на никой не му хрумна да провери дефиницията на интернет трол. Троловете създават конфликти с цел да "гледат сеир". Платените коментари с цел облагодетелстване на трета страна се наричаа astro turfing ...
Това за което говориш го наричат Shift in Meaning (glissement de sens), де да знаех и на български как са го превели!
Всички термини могат да си променят смисъла с времето, обаче бързо развиващите се понятия (особено в областта на комуникацията) изполвани в масовата култура неволно прескачат цели етапи и се използват вместо синоними на други, понякога доста бегло подобни по смисъл.
Да го кажем на български - абе, подробности!
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...