не се засягай, опитах да се пошегувам, явно неуспешно, щом има засегнати. Относно двете провинции - както yahoo ми каза в началото - коя е по-добрата провинция зависи изцяло и само от личния случай, намерения и цели, и в този смисъл - аз винаги пречупвам информацията през това. Напротив, опитвам се да се убедя, че Квебек има повече плюсове, защото френския не ми е толкова любим... Ето AsicsFan & umeiko върнаха отново Онтарио и специално Торонто в играта с един замах...
 не се засягай, опитах да се пошегувам, явно неуспешно, щом има засегнати. Относно двете провинции - както yahoo ми каза в началото - коя е по-добрата провинция зависи изцяло и само от личния случай, намерения и цели, и в този смисъл - аз винаги пречупвам информацията през това. Напротив, опитвам се да се убедя, че Квебек има повече плюсове, защото френския не ми е толкова любим... Ето AsicsFan & umeiko върнаха отново Онтарио и специално Торонто в играта с един замах... Вижте, естествено, че всеки си харесва мястото, което е избрал и за него то е по-доброто, щом е там. Но в самата дискусия давате на мен и, надявам се, на други като мен, доста информация, която ще ни отнеме седмици лутане из нета да открием, за което много благодаря

Павеле, и в Англия да съм родена, в Канада ще звуча странно, защото няма да е "техния" английски. Все пак ще се пробвам с моя английски, само него си имам, пък техния английски ще го учим в движение

пък и коментара ми не беше към тебе а към Тодор. Към тебе нямам никакви забележки - тъкмо обратното - рядко се появяват нови форумци с толкова точно чувство за мярка.
 пък и коментара ми не беше към тебе а към Тодор. Към тебе нямам никакви забележки - тъкмо обратното - рядко се появяват нови форумци с толкова точно чувство за мярка.

Разбира се, има големи разлики от специалност до специалност, но ето какво намерих за пример
 Разбира се, има големи разлики от специалност до специалност, но ето какво намерих за пример

& ZIONISM
 & ZIONISM