!
 !Не знам защо се ядосвате толкова на някакъв/а администратор който първо никак не е съобразителен и доверчив, второ си следва правилата. Нито е ланд, нито е лорд, нито собственик, работи за 12 долара на час най-вероятно. Без кредитна история не дават, това е положението. Но с препоръки, бележка от работодателя, кредитна разпечатка от чужбинска виза, три наема накуп, на второто или третото място ще стане. Да не вземете да се ядосвате и че вали и духа повече от Франция? Това са природни явления ...
За Халифакс съм чувала че хората са рядко тъпи, не си вадете изводи за цяла Канада, настройте се философски и се заредете с повече търпение
 ... Храната е скъпа, малък асортимент, карат им я от Торонто (в супера мъжа ми си беше купил рачешка салата пакетирана в Скарбъро). Прясна риба и раци само в ресторантите. Които отварят само като спре круизен кораб в пристанището. Отсреща в Дармут трябва да отидете, имало голяма рибна борса с всякакви екзотични за нас риби. Да разкажете после тук
 ... Храната е скъпа, малък асортимент, карат им я от Торонто (в супера мъжа ми си беше купил рачешка салата пакетирана в Скарбъро). Прясна риба и раци само в ресторантите. Които отварят само като спре круизен кораб в пристанището. Отсреща в Дармут трябва да отидете, имало голяма рибна борса с всякакви екзотични за нас риби. Да разкажете после тук   !
 ! 

Сиреч, факта че в Париж са по високи заплатите, въпреки тази малка подробност е един голям плюс.
  Сиреч, факта че в Париж са по високи заплатите, въпреки тази малка подробност е един голям плюс. ) ? (това беше риторичен въпрос разбира се.
 ) ? (това беше риторичен въпрос разбира се.