Времето в Канада
Re: Времето в Канада
Ами аз чета и гледам съм писала -27 е зле ,как го четете като ,че ми харесва не знам. + 7 + вода+ лед е отвратително. В момента определено е все още е гадна киша + лед. Yahoo е обяснил...
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Абре няколко дни, но -20 си беше бая време. Аз съм за +8 и дъжд ако ще цяла зима да е.grozdan написа:Отделен е въпросът за продължителността на -27 студ спрямо +8 и дъжд. Носят се упорити слухове, че във Ванкувър дъжда започва ноември и свършва февруари. Докато тука -27 беше няколко дни.
И аз съм "за" ако реши да поомекне малко климата (само искам сняг за Коледа), но не знам дали ще дочакаме глобалното затопляне да го направи реалност по нашия край през този живот. Засега дъжда е изключение през декември-февруари и създава далеч повече неприятности отколкото ползи.Kpetrov написа:Аз съм за +8 и дъжд ако ще цяла зима да е.
- Bistra
- Напуснал форума
А аз не съм. Няма да се разберем така! При +8 и машините за сняг не могат да работят. ![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
Най-неприятното на студа са сметките за отопление. Добре, че токът в Квебек е евтин.
Иначе ако направим списък с дейности, които не можем да правим в дъжд, или студ май второто е за предпочитане. В най-зверския студ декември (-27 по живак) прекарах 3 часа, сменяйки акумулатора на жена ми (за достъп трябва да се свали колелото и бронята). Бях добре облечен, така, че единствения проблем беше, че заради ръкавиците трябваше да ползвам клещички за дребните сокети.
Не беше работа-удоволствие, но при летен припек щеше да ми осигури слънчасване с главоболие и повръщане. Летните следобеди съм абсолютно(!!!) неефективен на открито.
Иначе ако направим списък с дейности, които не можем да правим в дъжд, или студ май второто е за предпочитане. В най-зверския студ декември (-27 по живак) прекарах 3 часа, сменяйки акумулатора на жена ми (за достъп трябва да се свали колелото и бронята). Бях добре облечен, така, че единствения проблем беше, че заради ръкавиците трябваше да ползвам клещички за дребните сокети.
Не беше работа-удоволствие, но при летен припек щеше да ми осигури слънчасване с главоболие и повръщане. Летните следобеди съм абсолютно(!!!) неефективен на открито.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аз съм против + 8 и дъжд цяла зима, това е супер депресиращо. Предпочитам 2 месеца около -5 и сняг .
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
Двама човека три реда по-нагоре са развенчали мита за "цяла зима дъжд в БК", ама явно от студ ви е притъпено зрението.
Аз пък като се замисля за предимствата на минус 27, единствено се сещам за риболов на дупка в леда (излишно е да се отбелязва, че ако си с Carolina на токчета, мъжките рибета кълват повече)
Аз пък като се замисля за предимствата на минус 27, единствено се сещам за риболов на дупка в леда (излишно е да се отбелязва, че ако си с Carolina на токчета, мъжките рибета кълват повече)

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Bistra
- Напуснал форума
Дам, зимният риболов си е преживяване. Аз веднъж съм ходила на Sainte-Anne-de-la-Pérade само за компания, щото не се интересувам особено от риби, освен ако не са в чиния, в луксозен ресторант. Имаше къщичка, печка и диванче. Можеш да удариш няколко тека, докато чакаш да кълват рибетата с истинско "рибе" 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- OILERS
до модераторите
Мод: Я обясни защо го пускаш тоя виц ? Цитат, цитат ама къде и откого - ние да ходим да търсим ли ? Който го е пуснал е баннат много отдавна. Впрочем същия виц го има във вариант с младо семейство и свекървата.
Евреин бил на гости у друг евреин.......съкратен от мод.
Мод: Я обясни защо го пускаш тоя виц ? Цитат, цитат ама къде и откого - ние да ходим да търсим ли ? Който го е пуснал е баннат много отдавна. Впрочем същия виц го има във вариант с младо семейство и свекървата.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
IRA написа:Аз съм против + 8 и дъжд цяла зима, това е супер депресиращо. Предпочитам 2 месеца около -5 и сняг .

Тая година си е прилична канадска зима, последната такава си беше 2006/7 !
А другата седмица пак го дават надолу за Торонто -20 ...

А другата седмица пак го дават надолу за Торонто -20 ...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
аз тая зима още жива снежинка не съм виждал.само по телевизията.ама другия месец го дават май да завали
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
Върви ли водката в русчука ,батка ?newcomer написа:аз тая зима още жива снежинка не съм виждал.само по телевизията.ама другия месец го дават май да завали

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
myhata II написа:Върви ли водката в русчука ,батка ?newcomer написа:аз тая зима още жива снежинка не съм виждал.само по телевизията.ама другия месец го дават май да завали
много
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
От 3 дни се върти -7 до 0 и е разкошно времето за зима в Канада 

"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров