Много ще ми липсват мангалите...

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Много ще ми липсват мангалите...

Мнение от myhata II »

Столипиново се стяга за преселение в Англия
:rock: :y: :rofl:

http://news.ibox.bg/news/id_689052782"

Много ще ми липсват.. :rofl: :D :lol:

А тъпите англизи още да правят тъпи репортажи и да бият тъпана че отварят границите ... :rofl: :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Много ще ми липсват мангалите...

Мнение от Bistra »

Е, на теб ще ти липсват, ама за сметка на това Гинеса ще им се радва. :lol:...И лебедите също. :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
davidT

Мнение от davidT »

Да изчакат малко падането на визите за Ка и да идват в Торонто :D :D тамън ще са сред събратя :D :D
мухата може да им предлага посрещане от летището като съгражданин :D
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Що бе, вие с какво сте по различни от съгражданите си ? :D :rofl:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Мух, язък ти за ви'шото, щом не можеш да направиш разлика между мен и теб примерно. :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:Мух, язък ти за ви'шото, щом не можеш да направиш разлика между мен и теб примерно. :rofl:
Не знаех че си била Айше ...! :D :rofl:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Не знаех че си била Айше ...! :D :rofl:
Ми не съм. Аз говорех за похабените пари на държавата и не очаквах, честно, да схванеш. :rofl:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Не знаех че си била Айше ...! :D :rofl:
Ми не съм. Аз говорех за похабените пари на държавата и не очаквах, честно, да схванеш. :rofl:
И ти ли полуде сама да фалиш , като оня имбицид Марто ? :D :rofl:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:И ти ли полуде сама да фалиш , като оня имбицид Марто ? :D :rofl:
Аз съм пестицид - тровя. :P :lol:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

myhata II написа:Що бе, вие с какво сте по различни от съгражданите си ? :D :rofl:
Ако са били скоро в Куба, са с 1 нюанс по-тъмни. :)

Ако мангалите се заселят в Квебек, нали като Рома-нски народи, ония ще се принудят вече да махнат доживотния социал може би.. 8)
Embrace your climate change!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Тц, освен ако не додат със занаят, Канада одобрява 0.98% от мангалските рефюджита в момента.
Имбицид - отрова за имбесили ? Идейно :!: !
Циганите - на Сатурн !
Аватар
7George

Мнение от 7George »

anxeli написа:Тц, освен ако не додат със занаят, Канада одобрява 0.98% от мангалските рефюджита в момента.
Имбицид - отрова за имбесили ? Идейно :!: !
Кошничари, калайджии, джебчии... кво искаш. Ама не било в списъка с професиите - има адвокати за целта. Да му мислят местата, дето е по-топло и става за катуни..
Embrace your climate change!
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

Британски хумор: Не се паникьосвайте, ако видите българин

01 януари 2014 в 16:34

Изображение

Британският сайт за хумористични новини Newsbiscuit също не подмина новината с очакваната имигрантска вълна от българи на Острова.

Под заглавие "Зоват британците да не се паникьосват, ако забележат българин" автор с добра доза чувство за хумор разказва как "жена в Брейнтри, Есекс, твърди, че е забелязала българин в храстите до местна бензиностанция. Това довело до истерично паническо тесногръдие хиляди читатели на "Дейли експрес" (б.р. - вестникът, който пусна в онлайн петиция срещу имигрантите от България и Румъния - б.р.).

"Ходеше изправен като човек, казва свидетелката мисис Фланаган, докладвала за инцидента, - но определено бе тръгнал на лов за социални блага и преравяше кошовете за боклук. Опитах да го проследя, но то ме заплаши със снимка, вероятно на жена си и малките им деца. Не мога да го твърдя със сигурност, понеже нях в шок.

Социалното министерство веднага излезе със съобщение, че "българинът" единак вероятно e избягал от ТИР с контейнери и призова гражданите да не си правят погрешен извод, че е в юрисдикцията на ведомството да се справи с нещо "толкова сериозно колкото български имигрант". Можело да става въпрос просто за объркан французин, предположиха от там.

Все пак оттам добавиха: "Забележите ли човек, за когото подозирате, че е българин, кандидатстващ за общинско жилище или нов фризер, Ви съветваме да не го доближавате", пише авторът и продължава:

"Местният кандидат-депутат от UKIP (б.р. националистическа формация, водеща кампания срещу БГ имигрантите) каза: “Подозирам, че то е било привлечено към бензиностанцията от обещанията за замразяване на акцизите върху горивата. А може и да са неколцина, примамени от нашата абсурдно евтина топла бира."

Дърещята на мисис Фланаган споделя, че майка й е в шок от случилото се. "Чудя се как в наши дни, при всички тези технологии и подобни неща, българите успяват да избягат от клетките си или каквото са там. Да върви по дяволите Европейският съд за правата на човека, майната му."

В обръщение, написано до вестник "Дейли мейл", премиерът Дейвид Камерън обещава да изхвърли всички българи и източноевропейци в морето, ако не са дошли с намерение да отворят тлъста банкова сметка тук. "Разбира се, българите са амфибии и ще им е комфорнто да газят във водата, докато им обработят документите", добавя министър-председателят. "Или докато в местната АСДА (б.р. - магазин за евтини стоки) спешно се отвори някое работно място".

Друг политик добавя, че има план кислородът да се отдава на новодошлите имигранти под наем, докато работят във Великобритания. "Съвсем честно е да си плащат за въздуха, който дишат, а не само да пълнят мястото с въглероден диоксид", посочва Ник Клег. "Ако ще вземаш нещо, трябва да дадеш друго в замяна. Затова и няма да прилагаме тази мярка спрямо имигранти, които са на фотосинтеза."

http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/% ... 83800.html"
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
joro

Мнение от joro »

Навремето Хитлер изтребил циганите, но това предизвикало диспропорции в икономиката, политиката и културния живот на германците. Затова се наложило след войната да се внесат няколко милиона турци, мароканци, араби и т.н. които да заместят липсващото звено. И това е напълно естествено. Я си представете Волен Сидеров и неговите "арийци" да вземат по един парцал и да бършат тоалетните пред централна гара? Или пък натруфените мадами, дето все се оплакват от "тия мръсни и долни мангали" да тръгнат да изхвърлят кофите за боклук? И да метат улиците? Кой ще чисти България, ако ги няма циганите?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
domino

Мнение от domino »

спиро написа:Британски хумор: Не се паникьосвайте, ако видите българин

01 януари 2014 в 16:34
...

Друг политик добавя, че има план кислородът да се отдава на новодошлите имигранти под наем, докато работят във Великобритания. "Съвсем честно е да си плащат за въздуха, който дишат, а не само да пълнят мястото с въглероден диоксид", посочва Ник Клег. "Ако ще вземаш нещо, трябва да дадеш друго в замяна. Затова и няма да прилагаме тази мярка спрямо имигранти, които са на фотосинтеза."
...
http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/% ... 83800.html"
:y: Хубаво английско чувство за хумор!
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Публикувай отговор