Veterinarni lekari v Canada !?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
animal

Veterinarni lekari v Canada !?

Мнение от animal »

Zdraveite vsi4ki , nie sas saprugata mi sme vet . lekari, minahme medicinskite pregledi i sega o4akvame vizi. Interisuva me njkoi dali poznava na6i balgarski kolegi i izob6to za veterinarnata profesij v Canaда.Предполагам че много от вас имат домашни любимци и могат да споделят интересни впечатления.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Veterinarni lekari v Canada !?

Мнение от KolioBalkanski »

animal написа:Zdraveite vsi4ki , nie sas saprugata mi sme vet . lekari, minahme medicinskite pregledi i sega o4akvame vizi. Interisuva me njkoi dali poznava na6i balgarski kolegi i izob6to za veterinarnata profesij v Canaда.Предполагам че много от вас имат домашни любимци и могат да споделят интересни впечатления.
ami vetovete praviat dobri pari
trudno e priravniavaneto
poznavam dvama - edinia kara taxi, drugia raboti v magazin ama ne kato vet...
good luck - az bih se orientiral kam kravi i drugi takiva ako ne ste dobre s ezika ako ste - moje da si otvorite chastna praktika i ako ste dobri shte si vodia doga pri vas
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

tuk nai-mnogo veter. technician da stanete. demek 12-14 $ na chas . i nyakoi tapanar deto e zavarshil tuka da vi e shef. za priravniavane ne znam dali na praktika e vazmojno, tyk se postaviat kakvi li ne maloumni iziskvania samo i samo da vi otkajat. sashto taka i shte vi tryabvat ujasno mnogo pari pokray priravniavaneto i drugite taka narecheni dokumenti. taka che se prigotvete za hodene po mukite :shock: kanadzite sa tzare na razmotavaneto...
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

a i ne moga da si obyasnia zashto 90% ot kotkite sa skopeni, ima dalech po civilizovani nachini :(
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

sasho71 написа:a i ne moga da si obyasnia zashto 90% ot kotkite sa skopeni, ima dalech po civilizovani nachini :(
kakvi sa teia po tzivilizovani nachini?
da vnesem oshte din milion kitaici i da im spreme welfereto? :roll:
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено