Къде да се емигрира - Канада,Европа,САЩ или другаде?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
newcomer

Re: Къде да се емигрира - Канада,Европа,САЩ или другаде?

Мнение от newcomer »

prace написа:
Guinness написа:Моме ,ръчкай си Ауто-кад-а и бъди щаслива.И не ми разправай за социални придобивки,за които не си наясно.Канада може и да е социална държава ,ама сравнена само със Щатите.Сравнена със Западна Европа си е див капитализъм.
Айде със здраве ,че прекалено много време ти отделих и все сериозно да ми писва. :@ :@ :@
Абсолютно верно!

Никой, ако не те мързи, имаш някой лев и ищах за работа, бягай към Европата. Щото като дойдеш тук и видиш какъв застой и тъпотия те заобикаля, ще ти се иска никога да не си похарчил толкова пари и нерви за имиграция в Канада.
особенно пък ако се забиеш в някоя от краварските провинции на канада като саскачуан :lol:
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Батка, няма "особено".

Доказателството на следната теорема е тривиално:

Умният човек, където и да се засели, все е заобиколен от тъпаци !

:lol:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Батка,кравара си е кравар !
:rofl:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

optics написа: Изображение
обаче, optics, 'доня' цеци е много готена бандитка. такава чаровница. колко много богати баламурника ощави. то това си е талант, дарба. жива здрава, щот вторият куршум в амстердама си беше за нея, лично. никакъв рикошет.
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

спиро написа:
optics написа: Изображение
обаче, optics, 'доня' цеци е много готена бандитка. такава чаровница. колко много богати баламурника ощави. то това си е талант, дарба. жива здрава, щот вторият куршум в амстердама си беше за нея, лично. никакъв рикошет.

Разбира се, че куршума беше за нея :rofl: :rofl: :rofl: , аз никога и не съм си помислял, че може да е за самоковския картоф.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Къде да се емигрира?
Няма такова най-харно място. Ако всички се втурнат към едно такова, то мигом се превръща в най-ужастното - пренаселено, замърсено, шумно, с трафик, сблъсък на култури, скъпотия, недостиг на ресурси.. Затова, вярвайте си , че сте на идеалното място, стига сте скитали и гледали към Канада - е пустини и джунгли на юг много, пробвайте се там някъде.
Embrace your climate change!
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

Павел написа:...Разбира се, че куршума беше за нея, аз никога и не съм си помислял, че може да е за самоковския картоф.....
то добре, но што ме занимаваш, кво ти нашепват гласовете- пак си преминал от другата страна на чистата логика. не можа ли да изразиш себе си, като добавиш нетрадиционни елементи и постулати. радвам се за тебе, щот стремежът е заразен по принцип.
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

спиро написа:
Павел написа:...Разбира се, че куршума беше за нея, аз никога и не съм си помислял, че може да е за самоковския картоф.....
то добре, но што ме занимаваш, кво ти нашепват гласовете- пак си преминал от другата страна на чистата логика. не можа ли да изразиш себе си, като добавиш нетрадиционни елементи и постулати. радвам се за тебе, щот стремежът е заразен по принцип.
Да ти кажа в прав текст - мъжки вариант на Бистра не е необходим; форума едва издържа нея. Не си интересен, досаден си, а последния ти пост потвърждава, че си и с изчукани лагери. Направи на всички тук услуга и престани да спамиш форума с тъпите си коментари!
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Значи! :!: Прегъваш си езика зад небцето и издаваш конски звук, обикаляйки стаята, всеки път като си помислиш да ми споменеш ника. В зависимост от темпото можеш да смениш звуково от тръс в галоп. Пробвай! Забавно е. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
никой

Мнение от никой »

А това са Сингапур не е лошо.Коста Рика също - но те са Швейцария на районите си
Да емигрираш е лесно.Но за да си свалиш цървулите и пояса с мускалите са необходими десетилетия
bnbltd

Мнение от bnbltd »

Сингапур е много хубаво, но да отидеш на екскурзия за кратко. Ужасно скъпо е, особено европейската храна (2 нормални пици + 2 бири = 120 SGD).
Хубаво е само в Downtown-a, ботаническите и зоол. градини, парковете. Останалото са китайски, индийски и т.н. квартали, които местните смятат за колоритни (но само защото не са виждали български бит-пазари и Илиенци), където е пренаселено с всякаква паплач, мирише отвратително.
За мен, като европеец-традиционалист, това не е най-подходящото място за живот.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

bnbltd написа:Сингапур е много хубаво, но да отидеш на екскурзия за кратко. Ужасно скъпо е, особено европейската храна (2 нормални пици + 2 бири = 120 SGD).
Хубаво е само в Downtown-a, ботаническите и зоол. градини, парковете. Останалото са китайски, индийски и т.н. квартали, които местните смятат за колоритни (но само защото не са виждали български бит-пазари и Илиенци), където е пренаселено с всякаква паплач, мирише отвратително.
Извинявай, но какво точно разбираш под - европеец-традиционалист?
А иначе по темата - моето предпочитание е Западна Европа.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

спиро написа:обаче, optics, 'доня' цеци е много готена бандитка. такава чаровница. колко много богати баламурника ощави. то това си е талант, дарба. жива здрава, щот вторият куршум в амстердама си беше за нея, лично. никакъв рикошет.
За непросветените и не следящи българската жълта преса, коя е въпросната доня?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
bnbltd

Мнение от bnbltd »

Koko написа:
bnbltd написа:Сингапур е много хубаво, но да отидеш на екскурзия за кратко. Ужасно скъпо е, особено европейската храна (2 нормални пици + 2 бири = 120 SGD).
Извинявай, но какво точно разбираш под - европеец-традиционалист?
А иначе по темата - моето предпочитание е Западна Европа.
Западно-европейският тип общества - цялостната организация на живота (да речем в Германия).
Тази държава, независимо, че е бъкана от турци и всякакви неарийци :), все още ме привлича.
tanyatais

Мнение от tanyatais »

newcomer написа:
особенно пък ако се забиеш в някоя от краварските провинции на канада като саскачуан :lol:
Истината е че за 10ина дни тук не видях нито един кравар или просташки настроен канадец ,за разлика от многото българи тук .във форума...
:tmi:
Хайде със здраве другари, че има малка еуфория в Реджина и тъкмо идваме от хапване и заминаваме на PREP for the Grey Cup Festival :))))

http://101greycupfestival.ca/"
http://regina.ctvnews.ca/fans-line-regi ... -1.1557194"
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
Заключено