Къде да се емигрира - Канада,Европа,САЩ или другаде?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Къде да се емигрира - Канада,Европа,САЩ или другаде?

Мнение от Bistra »

Не виждам нищо смешно. :?: Аз съм декларирала нееднократно, че си късам нервите там. Ако не вярваш ще ти тупна след един месец снимчица от Флорида. Купих си нов бански. :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Bistra написа:Не виждам нищо смешно. :?: Аз съм декларирала нееднократно, че си късам нервите там. Ако не вярваш ще ти тупна след един месец снимчица от Флорида. Купих си нов бански. :lol:
Не,благодаря,филми на ужасите не ми се гледат.
Е как няма да си късаш нервите/за 2 пъти ходене за 10 години :lol: :lol: / там ,като се правиш на голямата работа и се мислиш за принцеса и всички и всичко трябва да се върти около тебе. :devil: :devil:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Подсети ме...Ще се снимам този път по бански и с корона на главата... :P Твоят ужас е мое удоволствие! :party: :rock: :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Чувал на главата няма ли да ти стои по-добре :* :rofl: :* :rofl: :* :rofl:
scoubidou

Мнение от scoubidou »

Bistra написа:Подсети ме...Ще се снимам този път по бански и с корона на главата... :P Твоят ужас е мое удоволствие! :party: :rock: :D
Aко ще качваш, сложи ги тук http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 22&t=41507) - при лунните пейзажи
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Guinness написа:Чувал на главата няма ли да ти стои по-добре :* :rofl: :* :rofl: :* :rofl:
Ми няма да се вижда, че съм Aз. Ще вземе после някоя да си присвои величествената осанка. Самодейки всякакви! ;) :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

scoubidou написа:
Bistra написа:Подсети ме...Ще се снимам този път по бански и с корона на главата... :P Твоят ужас е мое удоволствие! :party: :rock: :D
Aко ще качваш, сложи ги тук http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 22&t=41507) - при лунните пейзажи
Ааа там се вихрят "Русия са сила" и "Партизанското народоосвободително движение: Смърт на офшорките!" :D
Аз съм по тънката част, не съм за там. :u:
никой

Мнение от никой »

newcomer написа:
никой написа:
IRA написа:Интересно, питаш,а отговор не искаш :wasntme:
Ако е към мен:не питам,а предлагам дискусия.А и питането и отговарянето са някакси свързани с доводи а не с тук е лошо там е супер. ;) :tmi:

ето като искаш данни виж тук и си сравнявай
http://www.nsi.bg/spagebg.php?SHP=1&tab=8"
http://www.tradingeconomics.com/canada/ ... yment-rate"

аз лично виждам около 5% безработни в развитите евро страни като австрия,германия,л-бург,холандия,дания ,норвегия и др
и около 7% безработни в канада
Странно!ЕА(17) - 12%,ЕU(28) - 10.9!!!За да не се цитирам сам:Европа не е Люксембург,Холандия и Австрия.Също влизат Кипър,Малта,Испания,Италия,Гърция,Португалия.Цитирането не бива да е избирателно :!:
И това е официална статистика.Не вярвам тълпите от Лампедуза да са включени.Нито африканците в Марсей.
Изключения има много в 2-те посоки,но тренда е важен.Струпването на много потребители на блага на малка площ+ограничените ресурси никога не предполага нещо добро в средносрочен план.В условията на финансова криза добавяме и фактор за ускорение.Помисли си ако бяха изтропали 200млрд в нормална държава а не в Гърция колко неща щяха да се направят.
Ето и още по-точна статистика:http://www.tradingeconomics.com/country ... rowth-rate
Да емигрираш е лесно.Но за да си свалиш цървулите и пояса с мускалите са необходими десетилетия
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Никой,неправилно си задал заглавието на темата.Емигрира се в САЩ ,Канада и т.н.
В ЕС хората не емигрират,те просто се преместват от град А в град Б.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Guinness написа:Никой,неправилно си задал заглавието на темата.Емигрира се в САЩ ,Канада и т.н.
В ЕС хората не емигрират,те просто се преместват от град А в град Б.
Дам, щото в Европа не ти дават емигрантски статут, колкото да стоиш и чергарстваш. Накрая пак се връщаш в изходна стартова позиция в Бългерията. Mутрите ти прибират паричките и отново си Господин Никой. :y: :D
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Моме,ходи си измий очите и прочети каква глупост си изпляскала. :lol: :lol:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Guinness написа:Моме,ходи си измий очите и прочети каква глупост си изпляскала. :lol: :lol:
Какво да си ги мия? Във Франция, например няма работа за техните си специaлисти, които завършват ежегодно медицина. Ще вземат някой си Гинесчо от БГ, щото им бил много симпатичен. :D
Това ще рече, че не само ще опъваш дебелия на портокалите, ами ще си по-долу от магребските цигани. Те ще ти се радват, докато дремят по плажа. :rock:
И не ми е нужно да чета някакви си измислени статистики...за Люксембург за да го знам. :tmi:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Моме,за магребските мангали не бери грижа.Гледай си потомствените социалждиите дето са ти яхнали чека.
Аз се чудех защо в магазините има само портокали,а всичко живо бере портокали и в Англия,и в Германия,и най-вече в Скандинавието. 8) 8)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Guinness написа:Моме,за магребските мангали не бери грижа.Гледай си потомствените социалждиите дето са ти яхнали чека.
Аз се чудех защо в магазините има само портокали,а всичко живо бере портокали и в Англия,и в Германия,и най-вече в Скандинавието. 8) 8)
Абе, не знам какво точно са ми яхнали. Вчера например си говорехме за така наречената "Old age security pension",че от време оно не е барната. Подобен е случаят и с другите социални бенефити. Докато доходите си зависят само от теб, от един момент нататък като се окопаеш в обществото. Това трудно можеш да постигнеш в Европа при такава гъста конкуренция и без гражданство най-вече. ;)
P.S.Чакай, бе! Ти що заби толкова на север? Нали ви пречеше климата в Канада? Батето каза, че щял да се препича по южните плажове. :rofl:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Моме ,ръчкай си Ауто-кад-а и бъди щаслива.И не ми разправай за социални придобивки,за които не си наясно.Канада може и да е социална държава ,ама сравнена само със Щатите.Сравнена със Западна Европа си е див капитализъм.
Айде със здраве ,че прекалено много време ти отделих и все сериозно да ми писва. :@ :@ :@
Заключено