Аз казвам,най добре по Витошка,ем ще са навънка ем ще красят София !
аз предлагам да ги товарим на самолети и направо в торонто.там поне ще се чувстват като у дома си сред себеподобни
Много е гадно да осъзнаеш, че една от държавите ти си защитава интересите, а другата не. И ти, на всичкото отгоре си избал да живееш във втората......
Аз чалма или кипа не нося,затова не ми е проблем,но доколкото знаем твоята народност изтрепа бая от този вид "бежанец"
Та като си тръгнал да се отваряш и газираш,ти оправдаваш ли твоя народ за постъпките си ?
За Лихварството няма смисъл и да питам там е друга тема ...
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
mortigur написа:Аз пък искам да сме в ЕС. Така ми е по лесно да пътувам там.
и аз предпочитам като летя до някоя европейска столица да се легитимирам с българската си лична карта и да минава по бързата процедура на пас контрол отколкото да се редя на дългата опашка с потенциални емигранти с канадския си паспорт
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
myhata II написа:
За Лихварството няма смисъл и да питам там е друга тема ...
Ти мухи би ли ми дал едни 100к и да ми плащаш по 5к годишно отгоре, докато аз ги ползвам и така за 20 години. Нали си против лихварството.............
Аз ДА ти Дам бе човек,ама как да ти дам нещо което го няма ,което не съществува и никога няма да го има защото не съществува и няма покритие !
А познай какво е то ?
Жокер
Кредит !
Стефан Цанев
Вече не сме сигурни, защото иначе няма как да се обясни това:
myhata II написа:За Лихварството няма смисъл и да питам там е друга тема ...
Казано по-просто, лихварството е заклеймено единствено в Корана, та ако тръгнем по тази логика не знам до чия чалма ще стигнем, мухЪ.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
myhata II написа: Аз ДА ти Дам бе човек,ама как да ти дам нещо което го няма ,което не съществува и никога няма да го има защото не съществува и няма покритие !
А познай какво е то ?
Жокер
Кредит !
Мухи, прекланям се пред гениалността в едно изречение да напишеш толкова много безсмислици.
Твоята крилата фраза по-горе ме подсети за определението на това що то е радиация след Чернобилската авария, когато компартията се опитваше да излъже народа че опасност няма - "Изтеклата радиация е - Нищо, което го няма и постоянно намалява."
А иначе ако не си забравил темата беше защо не искаш в ЕС, само дето нещо не можа да си защитиш аргументите и естествено се отпласна в друга посока.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
myhata II написа: Аз ДА ти Дам бе човек,ама как да ти дам нещо което го няма ,което не съществува и никога няма да го има защото не съществува и няма покритие !
А познай какво е то ?
Жокер
Кредит !
Мухи, прекланям се пред гениалността в едно изречение да напишеш толкова много безсмислици.
Твоята крилата фраза по-горе ме подсети за определението на това що то е радиация след Чернобилската авария, когато компартията се опитваше да излъже народа че опасност няма - "Изтеклата радиация е - Нищо, което го няма и постоянно намалява."
А иначе ако не си забравил темата беше защо не искаш в ЕС, само дето нещо не можа да си защитиш аргументите и естествено се отпласна в друга посока.
Коко,най малкото ти като Счетоводител,трябва да си наясно с понятието на думата "Банков Кредит "
Я се порови малко из нета и попрочети каква е системата на Банките !
От къде идва и как се разпределя между тях и т.н
Сто процента съм сигурен че тук от масата хора не са наясно със световната банкова система
Стефан Цанев