Пътуващи с Луфтханза, София-Монтреал, 10 ноември
Пътуващи с Луфтханза, София-Монтреал, 10 ноември
Майка ми идва на гости и тъй като и е за първи път, би било добре да знае, че има някой около нея за кураж. Не е досадна жена, подробни указания/писмени и устни/сме дали, ама пусти страх.
Re: Пътуващи с Луфтханза, София-Монтреал, 10 ноември
Един лист със въпроси на БГ и АНГ, дестинация, въпроси за геита, за багажа, нашите координати и имена бяха достатъчни на нашите баби при първото идване сами.Hope написа:Майка ми идва на гости и тъй като и е за първи път, би било добре да знае, че има някой около нея за кураж. Не е досадна жена, подробни указания/писмени и устни/сме дали, ама пусти страх.
Като и обясните регистрацията, плана на летището за смяна на полет, къде да проверява геита, как да си вземе багажа и да не се срамува да пита (или да показва на листа с въпросите) всичко ще е наред.
А за Българи пътуващи в същия полет, най-доброто място за контакт е на летището в София, или на геита за свързващия полет. Да се ослушва за българска реч

Добре е да и обясните за митническата декларация, ако няма кои да и я направи в самолета.

PDF версията : http://www.cbsa-asfc.gc.ca/publications ... 11-eng.pdf
Благодаря на всички отзовали се! Темата е изчерпана. 

-
Има ли някой примерни въпроси да сподели тук?Един лист със въпроси на БГ и АНГ,
Монреал - 08.2009
Едмънтън -09.2011
Едмънтън -09.2011
Почваш да си мислиш какво ще трябва да казва тази баба от София до Монреал, ако се наложи да говори.arogance написа:Има ли някой примерни въпроси да сподели тук?Един лист със въпроси на БГ и АНГ,
Ето ти ориентири :
1. в самолета
2. На летището за смяна към втория полет
3. във втория Самолет, декларацията
4. на летището в Канада, Багажа, Имиграционен контрол, телефонно обаждане евентуално
и така ...
сядате и си написвате какво вашата баба може ида иска да каже (а реално не може)

-
- Обратна връзка:
Здравейте.Аз имам същото питане за месец декември.Ясно е че ще се постараем да обясним какво-що,но е хубаво ако има някой за кураж
Коя дата на декември?
Моите "резидентки" пътуват на 8.12 с полет през Мюнхен, виж в темата "полет за Монреал 2013"
Моите "резидентки" пътуват на 8.12 с полет през Мюнхен, виж в темата "полет за Монреал 2013"
-
- Обратна връзка:
За 08 12 няма да сме готови с документите.Надявам се да стане за след 20 12,за празниците