На кого служи партия Атака
На кого служи партия Атака
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- ablood
- Обратна връзка:
Re: На кого служи партия Атака
Отваряш тема, пускайки линк към 6-минутно видео на руски, без да дадеш коментар?
Подходящо за раздел "кофа".
Подходящо за раздел "кофа".
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума

Да бе и до ден днешен някои руснаци по телефона ми се правят на учудени, защо след като фамилията ми била славянска не съм им говорела на руски. А длъжна ли съм? В Канада?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

А на квебекарски можеш ли? 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Тъй като е българска партия, основана в България, от българин, и с българска членска маса....значи служи на България

Основните постулати на програмата на Атака са едно към едно взети от програмата на НСДАП през през февруари 1920, известна като 25те точки-само леко са фризирани. На места програмата на Атака е дори по силно националистическа от тази на младия Хитлер. Заменете Германия с България и евреи с цигани,спекуланти с мафиоти и прибавете към полученото 10-те постулата на Гьобелс. Есето му на тема нацистка програма е публикувано във неговия вестник Der Angriff.-Атака
Но във втората половина на 20 век,света изпита последиците от такива идеологии -кошмарната световна война/ВСВ/,бивша Югославия,така че светът трябва да си е взел поука,но на Изток това все още е бавен процес!
Интересното е обаче,защо Сидеров и дума не обелва срещу руските проекти в Бг,за него те не са "колонизаторсkи"?
http://en.wikipedia.org/wiki/Der_Angriff"
Но във втората половина на 20 век,света изпита последиците от такива идеологии -кошмарната световна война/ВСВ/,бивша Югославия,така че светът трябва да си е взел поука,но на Изток това все още е бавен процес!
Интересното е обаче,защо Сидеров и дума не обелва срещу руските проекти в Бг,за него те не са "колонизаторсkи"?
http://en.wikipedia.org/wiki/Der_Angriff"
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
Вестникът на Гьобелс е Атака/Der Angriff/ с мотото "За потиснатите срещу експлоататорите",нищо случайно няма на този свят! Както и другият "кормчия"на световният пролетариат /Ленин/ се е вдъхновявал и ръководил от "Психологията на тълпата"! Густав Льобон. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1% ... 0%BE%D0%BD"
Атака е проект на КГБ/ДС- т.е. пак продукт на партията-майчица с цел отклоняване на гласовете на малцинствата и капсулирането им и противопоставянето им едни срещу други в страната за да не гласуват същите малцинства за демократичите партии,доколкото бяха допуснати да се създадат/известно е ,че СДС беше например пълно с подставени лица и агенти на ДС-то затова се и провали/!В създаването на Атака има и една подробност: за руските тайни служби е представлявало интерес е ли било възможно прилагането на тази тактика и в Чечня,където си имаха проблеми с националистически уклон...Стремежите на социалистите да сплотяват в големи конгреси трудови хора от всяка страна неизменно са водели до най-остри раздори.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
Проект,мроект ама си работи и гласуват за него и сега големите лапачески партии ги използват за патерица в парламента !
Същото можем да кажем и за Яне и РЗС по времето на Герб
Ако питате мен всички партии участвали във властта в България трябва да се забранят със закон а техните представители директно за затвора за извършени държавни престъпления
Ако питате мен всички партии участвали във властта в България трябва да се забранят със закон а техните представители директно за затвора за извършени държавни престъпления

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ами, отче Лаврентие,той именно затова е създаден този "Проект,мроект" и още много такива подобни,за да служат на партията с голямо П,а другите да лапат мухите! Всички така наречени партии в БГ след дворцовият преврат 89-та са създадени с активното съдействие на "правилните" хора,а не от разни лапнишарани,ти как мислиш? Затова народът на страната е зад борда,аут от управлението! Българското общество е на ниско цивилизационно равнище,такива са всички православни и ислямски страни-няма нито една прогресирала от тях! Ще минат още доста години,за да се промени мисленето! Мойсей след извеждането на народа си от Египет е водил евреите 40 години в пустинята,за да умре и последният,който е живял в робство! И това евреите,нас да не ни мислиш за по-умни?myhata II написа: Проект,мроект ама си работи и гласуват за него и сега големите лапачески партии ги използват за патерица в парламента !
И сега отче, вместо да ядеш и пиеш в България и да пощипваш младите булки,ти си забягнал през девет земи, че и океан преплавал да гониш Михаля в таз пуста чужбина!

Сега очаквам нЕкои другари,че и другарки "справедливо" да ми наскочат,като тия в клипа по-долу: Извинисебеизвинисебеизвинисебеизвинисебе".... и така да излеят мъката си....а дано,ама надали!...
http://www.youtube.com/watch?v=S0LPAcvP2dk"
Ехее,ти верно се изказа неподготвенvalsto1 написа:Ами, отче Лаврентие,той именно затова е създаден този "Проект,мроект" и още много такива подобни,за да служат на партията с голямо П,а другите да лапат мухите! Всички така наречени партии в БГ след дворцовият преврат 89-та са създадени с активното съдействие на "правилните" хора,а не от разни лапнишарани,ти как мислиш? Затова народът на страната е зад борда,аут от управлението! Българското общество е на ниско цивилизационно равнище,такива са всички православни и ислямски страни-няма нито една прогресирала от тях! Ще минат още доста години,за да се промени мисленето! Мойсей след извеждането на народа си от Египет е водил евреите 40 години в пустинята,за да умре и последният,който е живял в робство! И това евреите,нас да не ни мислиш за по-умни?myhata II написа: Проект,мроект ама си работи и гласуват за него и сега големите лапачески партии ги използват за патерица в парламента !
И сега отче, вместо да ядеш и пиеш в България и да пощипваш младите булки,ти си забягнал през девет земи, че и океан преплавал да гониш Михаля в таз пуста чужбина!
Сега очаквам нЕкои другари,че и другарки "справедливо" да ми наскочат,като тия в клипа по-долу: Извинисебеизвинисебеизвинисебеизвинисебе".... и така да излеят мъката си....а дано,ама надали!...
http://www.youtube.com/watch?v=S0LPAcvP2dk"

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Значи там в тая пустиня е станало голямото промиване на мозъци! Това бая пустиня ще да е било!valsto1 написа: Българското общество е на ниско цивилизационно равнище,такива са всички православни и ислямски страни-няма нито една прогресирала от тях! Ще минат още доста години,за да се промени мисленето! Мойсей след извеждането на народа си от Египет е водил евреите 40 години в пустинята,за да умре и последният,който е живял в робство! И това евреите,нас да не ни мислиш за по-умни?
Изглежда, че все още не всички са излезли от пустинята!
Ами то,другарю Петров,то да е нещо другоKpetrov написа:Значи там в тая пустиня е станало голямото промиване на мозъци! Това бая пустиня ще да е било!valsto1 написа: Българското общество е на ниско цивилизационно равнище,такива са всички православни и ислямски страни-няма нито една прогресирала от тях! Ще минат още доста години,за да се промени мисленето! Мойсей след извеждането на народа си от Египет е водил евреите 40 години в пустинята,за да умре и последният,който е живял в робство! И това евреите,нас да не ни мислиш за по-умни?
Изглежда, че все още не всички са излезли от пустинята!

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
И слънцето яко жули в тая пустиня ми се струва! И манна небесна се сипе и камъка вода пуска. Въобще голяма работа. То, че не става с ядене не става, но и със едната сляпа вяра нестава.
Моисей не ги е водил 40 години за да умре и последият с робското мислене. Бог ги е наказал да се лутат из постинята за да умрат всички тези, спасените от Египет (с изключение на незнам кои си), който са нямали вяра, надежда и смирение пред Бог, преди да им даде Обещаната Земя.
"Българското общество е на ниско цивилизационно равнище..." Ха Ха Ха, предполагам има само една страна, която е на високо цивилизационно равнище!
Моисей не ги е водил 40 години за да умре и последият с робското мислене. Бог ги е наказал да се лутат из постинята за да умрат всички тези, спасените от Египет (с изключение на незнам кои си), който са нямали вяра, надежда и смирение пред Бог, преди да им даде Обещаната Земя.
"Българското общество е на ниско цивилизационно равнище..." Ха Ха Ха, предполагам има само една страна, която е на високо цивилизационно равнище!
- ablood
- Обратна връзка:
Без да съм яростен българофил мога да заявя, че това е много относително и представено доста обидно. Ниско в сравнение с кого? Швейцария? Зимбабве?valsto1 написа:Българското общество е на ниско цивилизационно равнище
Ако великите САЩ са мерило за цивилизованост тогава да сравним нивото на етническото мнозинство БГ/САЩ:
Среден брой езици владеене.
Среден брой чужди държави посетени.
Среден брой години образование.
Честота на посещение на културни мероприятия.
Социален живот.
Съотношение фермери/администратори.
Технологична интеграция...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Остава само да си отговорим, на кого принадлижи оная държава...umeiko написа:Тъй като е българска партия, основана в България, от българин, и с българска членска маса....значи служи на България![]()
![]()
![]()
Embrace your climate change!